Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 46 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 ... LastLast
Results 781 to 800 of 913

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm 2

1. #781 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    Quote Originally Posted by charliee View Post
    Da esti bunicel dar gandestete il iau pe sasuke kirin si cand dai fire justu dau ultimate justu si esti ca si "mort"
    gandesti prea fix.ia da-mi psn-ul tau sa jucam in seara asta sa vedem cat de mort sunt ce zici?
    ce spui tu acolo merge in procent de vrei 70% daca joci cu CPU,iar daca nu o sa vezi cand dau fire ball nu o sa poti reactiona in timp sa dai kirin si o sa te arzi putin.in fine,o sa afii la ce ma refer cand jucam(daca jucam).nu zic ca-s foarte bun dar nu imi place atitudinea asta a ta"stii joci bine,dar daca iti fac eu aia te-am batut".daca vedeam cum jucai poate o luam ca pe o provocare...

2. #782 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    de la dinstanta mare ia zimi tu cn ajunge kirin sau fire ball ?
    In fine eu nu stiu psn meu pe derost. si daca vrei sa sti am intrat pe playstation nu merge netu Official PlayStation website: Profile unavailable.
    Ca te rupeam norocul tau. poate maine.A si nam jucat cu cpu online intelegi tu esti black ofs eu sunt mizukage. O mare diferenta

3. #783 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Fake and gay

4. #784 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ai auzit de punct sau virgula?

5. #785 SP
    Member raizen62's Avatar
    mai zice vreo 2 tampenii si zice ca era surioara lui mai mica care stie sa intre pe forum pe acountul lui si mai zice si de mizukage etc.

6. #786 SP
    grimm charlie_merlin e psn -ul

7. #787 SP
    Member Mykayel's Avatar
    Quote Originally Posted by GrimmjowNo6 View Post
    gandesti prea fix.ia da-mi psn-ul tau sa jucam in seara asta sa vedem cat de mort sunt ce zici?
    ce spui tu acolo merge in procent de vrei 70% daca joci cu CPU,iar daca nu o sa vezi cand dau fire ball nu o sa poti reactiona in timp sa dai kirin si o sa te arzi putin.in fine,o sa afii la ce ma refer cand jucam(daca jucam).nu zic ca-s foarte bun dar nu imi place atitudinea asta a ta"stii joci bine,dar daca iti fac eu aia te-am batut".daca vedeam cum jucai poate o luam ca pe o provocare...
    Si pe mine ma enerveaza astia Vorbe multe, actiune putina. Oricum ei merg pe idea ca inamicul e praf si da un singur atac dupa care asteapta. Pe logica asta pot si eu sa raspun "Daca intru pe Ninja Moves, nu ma nimeresti tu cu Kirin iar apoi ajung la tine si dau .... atac." si intradevar, poti evita Kirin folosind Ninja Moves, dar oponentul poate si el sa reactioneze dupa ce Kirin e terminat si poate evita ... atac.
    Like I always say "Less theory, more action!"

8. #788 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Daca mai continui sa infestezi threadul cu posturi si spoilere inutile, am sa ma vad nevoit sa te exclud din campionat.
    Quote Originally Posted by charliee View Post
    de la dinstanta mare ia zimi tu cn ajunge kirin sau fire ball ?
    In fine eu nu stiu psn meu pe derost. si daca vrei sa sti am intrat pe playstation nu merge netu Official PlayStation website: Profile unavailable.
    Ca te rupeam norocul tau. poate maine.A si nam jucat cu cpu online intelegi tu esti black ofs eu sunt mizukage. O mare diferenta
    Laudarosule. N-au trecut nici 5 pagini de cand ti-am facut observatie. E chiar atat de greu sa te abtii? Daca mai continui sa te lauzi pe-aici, ma vad nevoit sa iau masuri. Una este sa porti o discutie ca un om civilizat, si alta este sa te lauzi, zicand ca nimeni nu este mai presus decat tine. Btw, care e marea diferenta intrecele 2 clase ? Iti zic eu, nici una. Doar un titlu neimportant. Ce, daca ( spre exemplu ) Grimm n-a prea jucat MP, dar are peste 50 de ore in SP, iar tu ai 5 ore in SP ( doar lupte ) si 30 ore in MP, oare cine a jucat mai mult?

Grimm, asteptam sa ne zici ca l-ai facut una cu pamantul .

PS: Urasc sa-mi dau Quote.

9. #789 SP
    vreti sa imi iau si camera ca sa nu mai aiba ce spune dupa?
    raizen ai uitat sa precizezi.sorsa probabil stie sa intre si pe uk.playstation.com si sa vada dc nu merge psn-ul.macar de era .ro
    asa ca charliee orice tampenie mai spui nu mai ai nici o scuza

---------- Post added 19-11-2010 at 10:00 PM ----------

si hai sa ma pun putin la mintea ta desi nu ma prea pun eu la mintea nimanui dar na...fac o exceptie ca sa iti dai seama de un lucru.daca ce ai fi spus tu ar fi avul relevanta la faza cu rank-ul.daca esti mizukage dar ai spre exemplu 358 cu 576 degeaba esti mizukage....adica,oricum ai juca punctele oricum se fac asa ca nu te baza pe rank-ul tau.am jucat eu acum cateva seri cu un genin si tocmai pentru ca l-am subestimat asta m-a costat meciul

10. #790 SP
    vreti sa imi iau si camera ca sa nu mai aiba ce spune dupa?
    Nu cred, desi se comporta ca un copil de 8 ani, n-ar putea sa faca asta. Daca Grimm zice ca a castigat, a castigat lol.

raizen ai uitat sa precizezi.sorsa probabil stie sa intre si pe uk.playstation.com si sa vada dc nu merge psn-ul.macar de era .ro
    asa ca charliee orice tampenie mai spui nu mai ai nici o scuza
    Trebuie sa recunosti, familie de genii. La 5 ani stie engleza, sa scrie pe tastatura, sa intre pe Ps3, pe PSN, sa se joace pe Ps3 ( la 5 ani nu cred ca e usor sa tii minte toate butoanele si combinatiile lol )...bag pariu ca stie si germana si franceza. Sunt sigur ca se pricepe si la astro-fizica. Ba chiar si la fizica nucleara. Nu, charliee ?

11. #791 SP
    4-2 (pentru mine) l-am batut de iau sarit capacele

12. #792 SP
    Senior Member tray's Avatar
    4-0 pt viata si gramatica, ambele te bat de iti sar capacele

13. #793 SP
    of of.repede cu lauda.hai sa fac eu niste observatii pentru ca am analizat foarte bine meciurile.omul se bazeaza foarte mult pe suport si triunghi cerc la greu.nu ai sa-l vezi iesind din contul celalalt al ringului.daca te apropii de el nu stie sa faca combo-uri.se bazeaza pe L2 cerc.daca ii zic sa o ia mai usor cu spam-ul o baga p aia cu te oftici.am jucat intr-un meci cu naruto sage mode.l-am prins cu un ulti si unu sau 2 rasengan ca na,facea spam mult si nu imi dadea de ales.dupa transformare nu am mai facut spam ca sa nu zica ba face spam,l-am luat in combo.si dupa ce l-am batut primesc mesaj "spam".of of....spirit competitiv lipseste cu desavarsire si tine evidenta scorului de parca ar juca fifa,fair play nici atat daca o sa joace in turneu cum a jucat azi cu mn o sa fie descalificat cu siguranta.

14. #794 SP
    Binenteles. Un multi si vreo 2-3-4 rasengan-uri... asta nu e spam. Dar daca tot meciul joci numai cu d-astea si nici nu stii pe ce buton se fac combo-uri... asta e spam. Pana nu vad un video cu charliee ca il bate pe grimm asa cum trebuie, n-am sa admit faptul ca charliee e un jucator foarte bun.

15. #795 SP
    am filmat eu ultimul meci in care m-am culcat putin pe o ureche sa prind spam-urile pe camera si asta a fost just in case.ca stiam ca o sa se laude o luna cu scorul lui formidabil

16. #796 SP
    Give it to me .

17. #797 SP
    of of.repede cu lauda.hai sa fac eu niste observatii pentru ca am analizat foarte bine meciurile.omul se bazeaza foarte mult pe suport si triunghi cerc la greu.nu ai sa-l vezi iesind din contul celalalt al ringului.daca te apropii de el nu stie sa faca combo-uri.se bazeaza pe L2 cerc.daca ii zic sa o ia mai usor cu spam-ul o baga p aia cu te oftici.am jucat intr-un meci cu naruto sage mode.l-am prins cu un ulti si unu sau 2 rasengan ca na,facea spam mult si nu imi dadea de ales.dupa transformare nu am mai facut spam ca sa nu zica ba face spam,l-am luat in combo.si dupa ce l-am batut primesc mesaj "spam".of of....spirit competitiv lipseste cu desavarsire si tine evidenta scorului de parca ar juca fifa,fair play nici atat daca o sa joace in turneu cum a jucat azi cu mn o sa fie descalificat cu siguranta.
    Nu stiu sa fac combo? dar cum team batut primu meci
    Gandestete bine
    SI n-ai analizat(bine) team batut si cu ultimate justu

18. #798 SP
    la primul meci singura miscare inteligenta a fost cea cand am sarit in aer si cand am dat fireball m-ai luat cu kirin.in rest numai fire ball dadeai
    cred ca uploadez diseara filmuletul,acum trebuie sa plec

19. #799 SP
    Member zempty's Avatar
    Poti pune filmuletul undeva sa-l descarcam si noi , chiar sunt curios ce poate sa faca un Mizukage ca charlie

20. #800 SP
    face destule dar cu spam-ul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 46 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 ... LastLast