Story-ul este de exceptie, mai ales boss-fight-urile. Are unele elemente de RPG, te pune sa te plimbi de la locatia ta pana in locul unde se desfasoara lupta propriu-zisa. In plus, in decursul story-ului controlezi mai multe personaje, fiecare contribuind la impresia finala. Gameplay-ul e foarte bun, se lipeste de tine ca marca de scrisoare, dar online-ul... lasa mult de dorit. Spammeri, lag, connection lost (daca iese din joc, oponentul tau nu pateste nimic, nici o penalizare). Totusi, este un joc bun, subapreciat. Ai sa te convingi si tu.
Dezaprob. N-am mai zis nimic intrucat suntem cam putini, dar am facut acum grupele (2). Slabunator, te-am inclus si pe tine, astept sa zici daca vrei sa participi sau nu.
Grupa I
eagle-eye1593
jackrayden
RazvyLord
ReNeGaDe124
Grupa II
GrimmjowNo3
charlie_merlin
mykayel_09
Meciurile pot incepe de maine. Rezultatele trebuie amintite pe forum.
Acestea fiind spuse, declar oficial Campionatul Storm 2 inceput.
intrebare:ce conteaza punctele daca esti eliminat daca pierzi 2 din 3 meciuri?sau cat ziceai ca era,nu ai precizat pana la urma in regulament cate runde jucam.
and the second question:"Tentativele de spam trebuie semnalate la timp" cum vine asta?ceva de genul in timpul meciului cand vad ca face spam eventual sa fac o poza sau o sa pun repede un post pe forum cat imi face grab...sau sa sun un participant in campionat si sa-i spun:salut.stii joc acum un meci cu ..... si cam face spam.
-nu-i nimic frate ii scadem 2 puncte(nu stiu ce faci cu punctele alea dar anyway,keep playing.imi dai un beep daca mai face spam)....
how will that work?pentru orice eventualitate eu o sa imi filmez meciurile
PS:am mai jucat azi cu charlie cateva meciuri si a trebuit sa joc(dirty)ca sa il bat.intr-un final m-am si saturat ca a inceput sa dea numai ulti cu guy.si dupa imi zice: pai ce,ulti e spam?
![]()
ok, de reguli nu ma iau, ne descrucam noi, dar alta e intrebarea: cine/cand incepe? eu maine si poimaine nu pot (maine fac cumparaturi cu prietenii de revelion si marti imi iau buletinul de 18 ani) asa ca dupa marti e ok... sper
![]()
Jucam pe sistemul 3 din 5. Conteaza si punctele. "Tentativele de spam trebuie semnalate la timp", prin asta vreau sa zic ca trebuie sa spui de spam dupa incheierea meciului, si nu dupa x runde cu alti participati. Regulamentul va fi aplicat incepand cu meciurile desfasurate astazi, deci daca charlie mai spameaza, va fi sanctionat. Nu recomand sa spamati daca nimeriti cu un spamer, deoarece ma vad nevoit sa va scad puncte la amandoi.
eagle-eye: daca te uiti, in regulament apare o data de amanare maxima de 4 zile, iar meciurile din prima runda trebuie terminate pana saptamana viitoare. Cred ca ai destul timp si pentru Revelion, si pentru buletin.
am sa incep eu capionatul jucand azi cu charliee
btw razvy,ai uitat sa specifici faptul ca odata ce ai ales un caracter intr-un meci trebuie sa faci toate rundele cu acel caracter si acelasi suport
---------- Post added 28-12-2010 at 10:29 PM ----------
gata meciul.s-a terminat 3-1 pentru mine.putin spam de fireball in al2lea meci dar m-am descurcat.nice game charliee![]()
Deci am pierdut cu 3-1 dar sa fim ca sinceri grimm ai facut frequency
In fine am pierdut
Intrebare am pierdut mai sunt in campionat?
Mai esti, doar ca trebuie sa vezi ce faci cu Mykayel.
Edit: Grimm, tu mai ai de jucat cu Mykayel, de asemenea. Daca il bati pe Mykayel, mergi mai departe de pe primul loc, iar daca charliee il bate pe Mykayel (sau invers), merge si el mai departe, de pe locul 2.
nu e vina mea ca e lag....asa am aproape tot timpul,nush dc...probabil de la romtelecom
avand in vedere ca zicea razvy de ceva cu puncte(nici acum nu am inteles cu ce ne ajuta)cred ca mai esti
---------- Post added 28-12-2010 at 10:35 PM ----------
pai daca el joaca cu mykayel atunci eu cu cine mai joc?suntem 3 in grupa![]()
Ba da; Dar ca sa fiu sincer, nu sunt extraordinar. Am jucat cu Grimm si scorul a fost 6-1 pentru el lol.
Am ratat partea cu Online-ul.Lol! Credeam ca meciurile sunt fata in fata, cu online-ul am o mica problema:
Nu pot sa intru pe net cu PS3ul de acasa, iar restu zilei sunt la munca.
Asta inseamna ca nu poti participa la campionat? Daca nu, intreb daca sunteti de-acord ca prin tragere la sorti cineva din Grupa I sa fie mutat in Grupa II.
Ce grea a fost lupta cu...Kakuzu!!Dupa jumatate de ora am reusit sa il inving(un prieten, pentru ca el l-a doborat de fapt, eu facusem febra musculara la degete.Stie cineva la ce m-ar ajuta daca investighez ce prind pe jos?Nu mi se pare decat un lucru de umplutura.
By ReNeGaDe124 in forum Console Club
By catallyn in forum Sony PlayStation 3
By DJ_Andrei in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks