daca o punea completa ...mai erai curios sa joci?? deja stiai tot.. asa au bagat si ei cateva faze![]()
daca o punea completa ...mai erai curios sa joci?? deja stiai tot.. asa au bagat si ei cateva faze![]()
M-am jucat si eu.
Am ajuns pana la fightul cu Deidara si l-am terminat. (Este foarte usor cel cu Deidara, si foarte rapid. Cel cu Kakashi era mai interesant decat cel cu Deidara.)
daa , oricum eu stiu "povestea" luptei.. sa zic asa.. doar ma uit la anime , dar in joc e diferitadica una e sa joci tu , una e sa te uiti
![]()
dupa mine cel mai interesant a fost sasuke vs itachi (the best)
si da am terminat jocul nota mea este 8
Alejandro care este psn tau?
sau mai bine bagal pe al meu charlie_merlin
sper sa-mi vina si mie pana maine
YouTube - Canalul utilizatorului PS360HD2![]()
Oameni buni, invatati sa puneti spoiler. Eu poate nu vroiam sa stiu unde e lupta grea si unde e usoara si sunt sigur ca mai sunt si altii care sunt in aceeasi situatie. Nu aveti nimic de pierdut daca puneti spoiler, nu inteleg ce atata tam-tam.
nu e adevarat alejandro
cea cu sasori nu mia placut de loc lam terminat din prima nu ca tine
eu la sasuke vs itachi am fost foarte impresionat
aproape miau dat lacrimile
cand am vazut finalu
Eu jocul lam terminat la normal nu la easy sau super easy
Omule, nu ne intereseaza daca ai jucat pe very easy, easy, normal, etc. L-ai terminat? Felicitari, de restul - nu ne pasa. Asteapta sa terminam si noi.
PS: La fiecare post, vad ca mai mult gura e de tine. Te mandresti ca l-ai terminat pe Normal? Ai incercat vreodata insane ( inainte sa vii si sa ne spui ca esti asa de bun de ne macelaresti in Mp ) ? La Storm 1, n-am putut sa joc pe normal. Cum am inceput jocul, am bagat insane ( Normal is just... too easy).
Nu cred ca exista asemenea spoiler, s-a zis de nspe ori in interviuri si chestii
Da, de cand se intoarce in oras, adica de unde incepe Shippuden.
tu te bagi singur in seama charliee si dai spoilere aiurea,faci greseli gramaticale etc.inca putin si esti mai enervant decat o pitipoanca
scuzati off-topicul but his annoying![]()
Btw , oricand s-ar face campionatul vreau sa imi anunt "retragerea" deoarece timpul nu imi permite sa il sustin fiind clasa a 12 a. Stiti voi ...mult de invatat , meditatii , stuff like that . Oricum , have fun celor care participa .
![]()
Cu-i crezi ca ii pasa ? Pot vedea cei care au jocul la leaderboards , nu trebe sa ne spui .
P.s : mai uitate o data cum ai scris ultimul cuvant...(jalnic tbh)
By ReNeGaDe124 in forum Console Club
By catallyn in forum Sony PlayStation 3
By DJ_Andrei in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks