Minato DLC
Nu stiu daca o sa fie cine stie ce diferenta de pret intre cel normal si CE... cred ca pana in $90...
Minato DLC
Nu stiu daca o sa fie cine stie ce diferenta de pret intre cel normal si CE... cred ca pana in $90...
Sa nu intelegi gresit, Minato DLC - adica primesti un cod sa-l deblochezi pe Minato la inceputul jocului, in NE Minato e ultimul caracter deblocabil.
PS: Pana in 90$ e diferenta ?. Totusi, 90$ e mult, nu cred ca merita atat ( avand in vedere ca n-are prea multe de oferit - ma refer ca nu contine un DLC separat, downloadabil de pe PSN, o figurina ori un documentar legat de producerea jocului, si el downloadabil de pe PSN, ca la Gow3 ).
CE o sa coste maxim 70$, asta daca nu sunt nesimtiti. La 100$ exista editii mult mai stufoase.
pacat , kisame juca cam prost, si se mai aseaza si desteptu ala in fata la ecran .
awakening-ul lui Deidara e mortal, fata cel al lui Kisame, care isi arata doar sabia o_O
SASUKE VS KIBA
FRESH
---------- Post added 16-09-2010 at 03:37 PM ----------
---------- Post added 16-09-2010 at 08:56 PM ----------
FRESH
---------- Post added 17-09-2010 at 08:24 PM ----------
SE SPUNE CA E ****ING EPIC CE A CE STITI CE INSEAMNA
Din tot ce-am vazut pana acum Ultimate Move-urile sunt toate fail. In primul rand, prea scurte. In al 2-lea rand, daca joci in 2 sau la multiplayer, nu te poti feri odata ce ai fost lovit ( spre deosebire de Storm 1). Din cate stiu, se numeste Ultimate Ninja deoarece au acele Ultimate Move... Parca vad ca la urmatoarele titluri nici nu mai exista. Pacat, cel mai mult asteptam Ultimate Move-urile... Si acum vad ca n-au nici 5 secunde.
intradevar dar gandestete ce poti face cu 7 gb
Si gandestete cand naruto se transforma in 6 tail are alt ougi
AND aproape toate caracterele cand se transforma in ceva are alt ougi
---------- Post added 18-09-2010 at 06:44 AM ----------
YouTube - PS360HD2's Channel
Ma rog... Preferam sa NU aiba toate caracterele ougi diferit cand sunt in awakening mode ( unele miscari cred ca vor fi penibile... ), si sa aiba miscarile ceva mai dezvoltate. Imi placea mai mult in Storm 1 cand trebuia sa apas pe![]()
![]()
![]()
ca sa-mi iasa miscarea, cand jucam in 2 stiam ca mai pot scapa. Acum... ar trebui macar sa compenseze cu mult mai multe caractere decat cele comfirmate pana in prezent, atunci probabil ar avea o scuza.
DEci Razvy tine cont si de urmatoarele avantaje
LA storm 1 erau 3 boss batle si care sunt urmoatoarele shukaku vs gamabunda tsunade jiraya vs orochimaru si sasuke vs naruto
LA storm 2)) sunt ogramada + caracterele
pt. mine este un All time must have , nu mai am rabdare jocul pare incredibildaca are cineva chef intr-o seara sa jucam Rise of a Ninja PM
![]()
Inteleg ce vrei sa spui, dar toti vrem progrese, nu regrese ( din punctul meu de vedere, Special Move-urile sunt un semi-esec ). Ougiurile ( din ce-am vazut pana acum ) sunt chiar mai rele decat cele de la Heroes 1 & 2, unde, desi nu aveai aceleasi facilitati ca la Storm 1, sunt cu mult mai lungi decat cele din Storm 2.
Stiu ca sunt foarte multe boss battle, dar dupa ce termini story-ul, ai misiuni, asta ma streseaza ( deoarece eu de obicei fac toate misiunile, 100 % ). Acum le fac pe cele din Storm 1 uneori cand vin de la scoala, sa ma relaxez, iar de aceea ma folosesc de SM, si nu vreau sa ma stresez cu simplu gameplay, deoarece cand prinzi o misiune in care trebuie sa infrunti 5 caractere la rand... daca stau mult la ele, ma plictisesc si ies imediat dupa ce o termin. Cand joc in 2, las ougiurile deoparte. Plus ca tot timpul imi placea sa ma uit la SM, deoarece exprimau ceva, spre deosebire de Storm 2, unde parca sunt niste simple miscari folosite in timpul luptei. Pe romaneste, sunt urate, nu-mi fac placere sa le vad ( acum am inteles de ce in demo nu era SM... ).
Abia astept jocul asta, am mari asteptari ( in special de la gameplay, story si multiplayer ). Daca nu eram 100% sigur ca va fi un joc bun, n-as fi dat precomanda, ci as fi asteptat un rewiew. So, pacat ca nu s-a lucrat mai mult la una dintre cele mai importante parti din joc si scuze pentru postul lung.
Bookmarks