Eu am zis ca doar mie mi se pare exasperant world-buildingul. Efectiv m-am saturat sa ocolesc câte 10 minute sa pot ajunge unde am treaba, pentru ca nu o pot lua pe alte drumuri ca nu pot urca/alunec etc. Am 55 de ore în el, am făcut o parte din story și am descoperit toate Viewpointurile existente în joc, dar m-am plictisit îngrozitor de tare. Aveam așteptări mai mari, am intrat în el cu mult entuziasm dar după vreo 20-30 de ore m-am desumflat. Efectiv acum nu mai am chef sa continui story, totul e repetitiv, aseară am intrat în el, am jucat 5 min și l-am închis. Fac pauza câteva zile după care sper măcar story să-l duc la capăt.

La fel cum nici pana acum nu am eliminat toti Samuraii din castele, ca sa curat tot.
.

Pentru cei dintre voi care au terminat Shadows cum vi s-a parut? Daca asta a fost tactica... sa scoti un dlc ca sa ai finalul jocului sunt profund dezamagit de ce practici are aceasta companie. De asemenea in acest DLC gasim in sfarsit un boss decent, Nowaki the shinobi, ca cei din Shadows sunt toti mediocri. Nu am o problema cu harta, cu grafica, cu sunetul, am o problema de cum e gandit jocul de catre unii din conducere si acest Yasuke (the afro samurai Jack) care in opinia mea distruge acest joc cu potential.

Bookmarks