Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 178

Thread: Assassin's Creed Shadows

1. #101 SP
    Member smits's Avatar
    Is tare curios cum va fi jocul fata de valhalla, care era bleg rau. Faina ideea, gol jocul si fara suflet. Cand o sa fie 100 sau sub 100 poate il iau, astfel de tepe nu imi mai iau eu cu ubisoft.
    In rest numa discutii ce nu is prea au rostul.

2. #102 SP
    Manager paul's Avatar
    First look gameplay:

3. #103 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Arata foarte bine, chiar daca inamicii aia zici ca sunt din plastic, iar bokeh-u e foarte fake, de zici ca cineva filmeaza piese de lego sau alte jucarii mici.

Dar mecanica de sfoara pare foarte interesanta, iar arma aia cu lant pare misto implementata.

Sa vedem ce arata si Ubisoft diseara, ca ar trebui sa arate real gameplay.

4. #104 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Imi place cat de diverse sunt locatiile. Scena dintre padurea de bambus urmata de cea cu ciresii infloriti sunt 10/10

5. #105 SP
    Manager paul's Avatar
    Extended gameplay:

Gameplay - combat and stealth evolved:

Collector's Edition:

6. #106 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    It looks nice, singura chestie pe care as reprosa-o este legata de personajul masculin si de nevoia de a aduce intr-un joc cu asasini un meltean din asta cu paru' gros, tank style, care nu are pic de rafinament si nici o legatura cu asasinii... nu stiu de ce nu se putea creea un personaj masculin cu adevarat asasin, cu un stil rafinat si niste animatii pe masura, un fel de Ezio japonez care sa fie in armonie totala cu partenera lui.

Cand a inceput sa dea ghiolbanul cu batatoru' de covoare stanga/dreapta am inchis, daca o sa am de ales voi ignora acest personaj sau, in masura in care ma obliga jocul sa-l folosesc, o voi face cu sila. Sper totusi sa nu ma oblige si sa fie ca la AC Odyssey, sa pot alege cu cine joc.

7. #107 SP
    Arata bine overall, mai ales partea de stealth si-l astept cu mare interes, dar... cumva ma astaptam la mai mult de la ei, mai ales dupa ce au prezentat dupa Valhalla, cu tot acel AC event si future of the series.

Iar jocul, desi este in alt setting cu alt protagonisti, este la fel. Acelasi nivel de inteligenta a unei alune, pentru inamici, acelasi UI, aceleasi animatii pentru NPC-uri care oricum par blocate prin era PS3.
    Ok, nu deranjeaza neaparat cand joci, pentru ca nu te intereseaza decat sa te distrezi, dar ma asteptam la un next step, ceva upgrade semnificativ, dar tot ce fac e sa continue cumva seria.

Un alt minus, pentru mine, este studioul care-l dezvolta - Ubisoft Quebec - sper sa fie asta primul AC pe care-l termin de la acest studio (Syndicate si Odyssey m-au pierdut pe parcurs, atat pentru lumile create, cat si pentru cat de grindy si boring au fost).

8. #108 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Doamne ce voice acting pe asiatica aia, zici ca e ceva AI luat cu free trial. Cum naiba a trecut asa ceva? Daca-l joc o sa-l joc oricum pe japoneza, sper sa fie mai ok acolo.

9. #109 SP
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Sper totusi sa nu ma oblige si sa fie ca la AC Odyssey, sa pot alege cu cine joc.
    Vezi ca arata in gameplay cum poti alege si cand. Vor fi niste misiuni doar individuale, dar la majoritatea probabil vom putea alege cu cine vrem sa jucam.

10. #110 SP
    Junior Member Final's Avatar
    Bănuiesc că o să fie în stilul AC Syndicate, să poți comuta între caractere după cum vrei în open world. Eu n-am mai fost interesat de seria asta de la Black Flag încoace, dar am jucat cu chiu cu vai Unity și Syndicate, mai mult pentru setting. Nu știu cum reușesc să facă NPCs și facial animations tot mai slabe de la an la an, dar măcar decorul n-arată rău.

11. #111 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Imi place ce vad, au schimbat combatul si alternanta intre caractere dupa cum doresti iti da posibilitatea sa termini jocul de 2 ori cu fiecare protagonist. N-am mai fost asa hype de la Origins.

12. #112 SP
    Manager paul's Avatar
    Gameplay Trailer Breakdown: RT, 30FPS, Virtualised Geometry + More:
    00:00 Overview
    00:45 Ray Traced Global Illumination
    03:19 Shadows and Reflections
    05:09 Virtualised Geometry and Destruction
    07:04 Performance and Image Quality
    09:14 Conclusion

13. #113 SP
    Manager paul's Avatar
    Mesajul Ubisoft pentru fanii din Japonia:
    Attached Images Attached Images gtkqnjgawaao42n.jpg gtkqnjgbeaa5gbe.jpg gtkqnj4aaaa6oj1.jpg gtkqnkvagaab9gc.jpg

14. #114 SP
    Member rzv31's Avatar
    In concluzie "Ne pare rau dar ni se rupe"

15. #115 SP
    Pai e foarte bine ce zic acolo - nici nu inteleg de ce s-au obosit sa raspunda la asa ceva. Oare vor raspunde si oamenilor care se vor intreba de ce zboara motocicleta din Star Wars sau de ce membrele lui Rayman nu sunt unite?

E un joc - o opera de fictiune - ca absolut toate jocurile din toata lumea asta care au existat si vor exista vreodata
    Nu-ti place produsul - te ofenseaza in vreun fel - mergi mai departe - e efectiv atat de simplu

16. #116 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    o corectie, e o opera de fictiune intr-un mediu real, si intr-un timp istoric, cu personaje reale, istorice.

Star Wars e o opera de fictiune intr-un mediu fictiv, intr-un timp fictiv, cu personaje fictive.

PS: ai vazut ce s-a intamplat cand Disney a rupt canonul(cu aceeasi motivatie ca si Ubisoft pana la urma) in universul ala fictiv,cu personaje fictive intr-un timp fictiv?

"By the power of one .... the power of two ..... the power of many!"

PS2: Din mesajul Ubisoft am inteles: Stiu ca am facut concesii pentru o categorie mica si vocala de persoane, dar va rugam foarte foarte foarte frumos sa ne cumparati totus jocul, promitem ca in afara de chestia aia restul e cum va place voua. Pretty please

17. #117 SP
    Member Syni's Avatar
    Ca deobicei ăștia de la Ubi trebuie să facă ei ceva să șocheze ca altfel nu-s sănătoși la cap. Nu ca mă deranjează cumva pe mine, dar ținând cont de cultura japoneză să faci un samurai NEGRU, asta e bătaie de joc cu B. Este o nesimțire care o să se întoarcă împotriva lor. Îi durea pixu’ să îl facă normal ? Fă frate 2 caractere principale faine de la început masculin-feminin, să poată rezona și japonezul de rând cu ele ținând cont de istoria lor spectaculoasă și ulterior nu ai decât să umpli de piei albe, roșii, galbene, negre tot jocul …

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

18. #118 SP
    Quote Originally Posted by 4_2 View Post
    o corectie, e o opera de fictiune intr-un mediu real, si intr-un timp istoric, cu personaje reale, istorice.
    Cred ca conteaza foarte mult cum interpretezi toate lucrurile astea si cat de tare te afecteaza.

Pentru mine toate jocurile sunt fictiune, la fel cum toate filmele sunt fictiune, chiar daca unele sunt inspirate din fapte reale - ele tot fictiune sunt. Este cineva care si-a imaginat fiecare scena, fiecare dialog, fiecare cuvant rostit de personajul respectiv, iar asta a fost transpus in mediul respectiv.

Desigur ca Syni are dreptate si puteau sa le faca asa, ca sa play it safe, dar asta a fost alegerea lor - o alegere a multor oameni, pentru ca astfel de decizii nu le ia un neica nimeni intr-un colt, in timp ce se scobeste in nas.

Oamenii sunt deranjati de culoarea pielii unui personaj sau de alegerile intime pe care le face un 1 si 0 pe ecran, dar nu-i deranjeaza ca trebuie sa omoare 756 de inamici intr-o misiune de 5 minute sau ca personajul respectiv sare de la 100+m inaltime si cade intr-o gramada mica de paie fara sa pateasca nimic.
    Cum vine asta? Ne deranjeaza doar anumite aspecte? E fictiune cu totul, iar unele lucruri sunt inspirate din fapte reale (asa zic ei - personal nu le am cu istoria si nici nu ma intereseaza).

Nu am idee ce a fost cu Disney, dar cat timp este IP-u lor, sunt de parere ca pot face orice vor ei. Daca nu mai place la oameni, sa nu se mai uite, astfel nu se mai fac vanzari si vor avea pierderi financiare, deci ori se intorc la origini ori intrerup proiectul.

Dar daca ma uit pe thread-u asta, ultimile pagini mai mult s-a discutat despre lucruri care nu conteaza si aproape deloc despre jocul propriu-zis.
    Iar asta e trist...

Cat de ce a zis Ubisoft - ei stiu de ce au zis-o pentru ca daca era compania mea, nu pierdeam 5 minute ca sa scriu un astfel de mesaj - e normal sa vrea sa vanda jocul, la fel cum este normal ca daca cineva este deranjat ca ziua e soarele pe cer si noaptea e luna, sa nu-l cumpere.

At the end of the day, jocul va fi la fel ca cele anterioare dpdv gameplay, doar ca in alt setting. Daca esti fan, il vei juca oricum. Daca nu, nu-l jucai nici daca era un samurai verde si avea momente intime cu pietre.

19. #119 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pentru mine toate jocurile sunt fictiune, la fel cum toate filmele sunt fictiune, chiar daca unele sunt inspirate din fapte reale - ele tot fictiune sunt. Este cineva care si-a imaginat fiecare scena, fiecare dialog, fiecare cuvant rostit de personajul respectiv, iar asta a fost transpus in mediul respectiv.

incepem din nou polemici si nu are rost.

Dar nu cred ca e corect ce zici. In plus tu nu faci diferenta intre imaginatie si fictiune. Eu imi pot imagina cum ar fi sa traiesc in Franta lui Napoleon, si o sa ma foloesec de realitatile cunoscute depre acea perioada ca sa imi alimentez fantezia. Acuma imi pot imagina si cum ar fi sa traiesc in timpul Razboiului Clonelor din Star Wars, dar pentru asta am nevoie de a creea(sau cineva sa imi creeze) o lume fictiva(deci fictiune). Ubisoft alege intentionat pt poviestile lor imaginare momente istorice pentru ca ii ajuta din punct de vedere conceptional. Spui Viking, lumea stii in mare ce inseamna. Daca spui Wookie, si nu descrii lumea(presupunand ca nu exista unversul StarWars) o sa zica....CE?.

Faptul ca faci o reproducere fidela a unei realitati trecute(si chiar Ubisoft declara ca a facut asta in joc) te obliga in ochii publicului sa respecti acea perioada si cand alegi un personaj de genul "FISH OUT OF WATER" si ii apropriezi trazaturi are perioadei si personajelor din acea periada care le reprezinti fidel ... normal ca lumea o sa te conteste

PS (Ultimul): daca ar fi facut un evolution story, gen black guy's journey to become Samurai in feudal Japan .... nu cred ca s-ar fi scandalizat asa de mult lumea. Dar direct, Black Guy care isi apropriaza identitatea de Samurai, just because. Normal ca iese cu scandal

Anyway..... Za End!

20. #120 SP
    Pai da, dar daca zici Viking in Valhalla dar totusi gasesti sa calaresti un unicorn...este ok? Unde se termina ce zici tu si incepe ce zic eu?

In Origins, spre exemplu, erai la piramide, deci o locatie reala, chiar daca imaginata de ei la o scala mult mai mica si oarecum diferit overall (d-aia zic fictiv si doar imaginat din viata reala - vezi LA-u din GTA V sau alte orase din jocuri - sunt inspirate, dar nu sunt reale), dar te luptai cu creaturi mitice imaginate de ei si calareai cai schelet sau unicorni.

Ce zic eu este ca este un joc, iar joc nu este ceva real, chiar daca este inspirat din viata reala.

La urma urmei, daca o luam la nivel molecular, in Star Wars avem oameni, deci si ala e inspirat din viata reala

Ideea e ca nu spun ca cineva are sau nu dreptate, spun doar ca acest mediu de gaming este doar o portita sa mai scapam de munca si facturi (alea sunt chestii reale) si ca e atat de usor sa spunem pas la un joc, acum, cand avem efectiv mii de jocuri care ies in fiecare an (comparativ cu acum 25-30 de ani) incat mi se pare pueril sa discutam despre culoarea pielii unui personaj dintr-o istorie inchipuita de cineva.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast