Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 315

Thread: Assassin's Creed Shadows

1. #121 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Fictiune? Uite ce zicea Ubisoft in Mai:

"Let’s see what Ubisoft claimed IN ITS OFFICIAL PRESS RELEASE back in May 2024.

“Assassin’s Creed Shadows takes place in 16th-century Japan during the Azuchi-Momoyama era. Players will play as two distinct characters, a Japanese shinobi, Naoe, and a real-life historical samurai, Yasuke.”

Ubi went one step further, stating that AC: Shadows will be the first game that will have a real-life historical character in the entire AC series. These are Ubisoft’s own words, not ours. So, Ubisoft claimed that Yasuke was a real-life historical samurai. And that’s exactly what sparked the controversy around Assassin’s Creed Shadows." https://www.dsogaming.com/news/ubiso...s-controversy/

Asta cu Samuraiul negru e la fel cum a facut Netflix intr-un documentar de a facut-o pe Cleopatra neagra.
    Puteau sa il pune pe Yasuke ca o misiune secundara dar sa il faci samurai ca personaj principal e o porcarie.

Bine ce asteptari sa ai de la Ubisoft in ceea ce priveste calitatea.

Toata treaba asta e cultura Woke de la americani care invadeaza continutul in toate mediile, filme jocuri etc.
    Denatureaza adevarul si strica toata atmosfera cu personaje de umplutura ca sa bifeze ei listele de diversitate.

2. #122 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si ce anume e gresit la acea afirmatie?

A existat un om, african, pe nume Yasuke, care a fost samurai? Eu vad ca da.

Este pentru prima data intr-un joc din seria Assassins Creed cand fac un personaj care a existat, jucabil? Eu asa stiu.
    Stiu ca fiecare joc de pana acum a avut personaje bazate pe oameni care au existat (Leonardo Da Vinci in AC2 spre ex), dar nu puteai sa joci cu ele (exceptand, sa zicem, Washington in acel DLC de la AC3).

Care este problema aici? Faptul ca a existat si apoi si-au luat libertatea sa-l faca "al lor" in joc? Chiar sunt curios, pentru ca efectiv nu vad problema pentru care a explodat internetul cu asta.

Si revin la ce am zis anterior - unde se termina "realitatea" si unde incepe fictiunea? Daca cei de la Ubisot decideau sa-l faca sa mearga de 4x pe zi la baie pentru treaba mare, dar in realitate el mergea doar de 2x pe zi pentru asta, este o problema? Este realitate? Este fictiune?

Daca in realitate el bea doar Cola, dar in joc cei de la Ubisoft au ales sa-l faca sa bea doar Pepsi (pentru ca asa ar avea ei contract), este o problema?

Sau e totul o opera de fictiune inspirata din anumite fapte/intamplari/personaje reale, care au fost apoi duse la rang de joc prin imaginatie?

Si sincer chiar nu intreb la misto. Chiar nu inteleg care este problema...

3. #123 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    I have one final thing I want you to consider. Ladies and gentlemen, this is Chewbacca. Chewbacca is a Wookiee from the planet Kashyyyk. But Chewbacca lives on the planet Endor. Now think about it; that does not make sense!

Why would a Wookiee, an 8-foot-tall Wookiee, want to live on Endor, with a bunch of 2-foot-tall Ewoks? That does not make sense!

Q.E.D.

4. #124 SP
    Sincer nu am nici cea mai mica idee ce ai vrut sa spui, pentru ca nu am vazut niciun film din seria Star Wars. Stiu cine este Chewbacca si ca este un Wookie ca rasa, dar atat

5. #125 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Puteau să facă caracterul customizabil ca în Rise Of The Ronin și numai avea nimeni nimic de comentat, dar nah vor ăștia de Ubisoft să rescrie ei istoria după cum le convine.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

6. #126 SP
    Pai a avut vreun AC personaj customizabil? Pana acum te-au lasat sa alegi, ca si acum, cu cine vrei sa joci - barbat sau femeie.

Personal mi se pare o idee buna, pentru ca doar asa poti avea personaje memorabile.
    Eu nu tin minte joc cu personaj customizabil, care sa-mi fi ramas in cap cumva...

Anywho - eu cred ca e doar nit-pick din partea oamenilor care efectiv nu au ce face.

7. #127 SP
    Member rzv31's Avatar
    Pe mine unul nu ma deranjeaza ca e de culoare, ori gay sau trans s.a.m.d., ma deranjeaza ca sunt prea disperati sa fie politically correct, woke, BLM etc si ei, incearca prea din rasputeri sa multumeasca/convinga acele comunitati ca ei sunt diferiti de restul, si sunt si de partea lor si ii sustin, ca poate poate le cumpara jocul; cand pe aia ii doare fix la basca de jocul lor.
    Mie imi place Ubisoft, au jocuri pe placul meu, jucate si terminate majoritatea, dar parca stagneaza de ceva timp in loc sa evolueze cu ele. La assassins creed de la Origins pana in prezent, sunt aceleasi practic, si pur si simplu foarte lungi si cu multe misiuni repetitive, si probabil asa va fi si Shadows ceea ce pt mine va fi frustrant. As prefera sa fie maxim 12 ore main story si 15 ore cu tot cu sidequest-uri si 20 cu toate la zi. Yasuke putea fi si alien ca nu e bai, problema e ca seria nu mai prea e cu si despre asasini de ceva timp, s-au cam indepartat de origini. As fi curios daca o data cu lansarea Shadows ar lansa si un Remake la Ezio, sa vedem care e mai mare succesul

8. #128 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Bine ca nu a inceput lumea si la razboaiele din Call of Duty din campanie sa zica ceva ca nu erau personajele reale si ca nu respecta istoria .Zilele astea chiar ma gandeam si eu daca e vre-o problema si pentru mine la cate discutii si stiri am tot citit,dar la final de zi eu ma jucam oricum doar cu Naoe fiindca imi place sa joc stealth intr-un joc Assassin's Creed ( probabil cel mai logic ) doar fiindca nu ma regasesc in gameplay-ul cu Yasuke,nu ca as avea personal ceva cu Ubisoft ca l-au ales pe el sau ca e de culoare,din partea mea si cu el si fara el jocul poate fi jucat aproape in totalitate cu Naoe cu mici exceptii ceva misiuni exclusive cu el.Abiastept sa vad vanzarile acestui joc fiindca parca si la Hogwarts Legacy se voia boicotarea lui si a ajuns cel mai bine vandut joc pe 2023,poate asta va fi cel mai bine vandut joc din seria AC

9. #129 SP
    Astept urmatorul AC care are loc in Roma cu Cezar negru si Marc Antoniu non binar ca de avem fictiune putem sa inventam toate tampenile Woke si LGBT.

Cum a mentionat si colegul AC Shadows pe langa controversele personajelor o sa fie iar lung si repetitiv cum a fost Odyssey si Valhala.

Noroc ca daca vrei sa joci un joc de calitate bazat pe Japonia ai alternative gen Ghost of Tsushima, Way Of Samurai 4, Nioh, Shadow Tactics: Blades Of The Shogun, Sekiro: Shadows Die Twice, Trek To Yomi, Total War: Shogun 2, Rise Of The Ronin etc. care au o doza de fictiune dar nu strica jocurile cu teme impuse din US.

10. #130 SP
    O sa-mi sariti in cap si o sa spuneti ca sunt troll, dar care e de fapt problema?

Faptul ca Yasuke e african si samurai, deci nu reprezinta japonia sau japonezii?

Sau faptul ca vom avea optiunea - daca vrem - sa romance persoane de acelasi sex cu acest Yasuke?

11. #131 SP
    Member Syni's Avatar
    Problema e bătaia de joc asupra unui popor de ăștia de la Ubi. Adică tu Ubi vrei să faci un joc despre istoria zic eu foarte interesantă a acelei zone și ce faci ? alegi un negrotei ca și personaj principal… Adică eu dacă aș fi un japonez, să fiu nevoit să joc fie cu un personaj feminin fie cu… chestia aia. Nu ca mă deranjează personal pe mine, nu am nicio treabă ca e galben, alb, negru, dar mă deranjează bătaia asta de joc. Mâine vedem un Traian chinez sau ca și Decebal un ditamai africanul ca să zic așa…Nesimțire, asta e tot ce pot zice!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

12. #132 SP
    Sincer la ce mentalitate au acum corporatiile ori faceau un samurai negru ori faceau un samurai femeie.
    Ca de femeile sunt ca barbatii nu sunt diferente intre sexe si acum se promoveaza peste tot femeia "puternica" in muschi(femeia barbat)
    nu in inteligenta.

Mie de exmplu mi-a placut foarte mult AC Origins si de Bayek dar sa iti bati joc de AC Shadows in halul asta e aiurea.
    Naoe ca asasin shinobi mi se pare bine gandita. Ca ninja poti sa fi barbat sau femeie.

13. #133 SP
    Inteleg ce spuneti si poate daca era un personaj complet fictiv, as fi inteles mai bine, dar asa, cat timp persoana asta chiar a existat si chiar a fost samurai...nu prea inteleg de ce se face atat tam-tam, doar pentru ca s-au folosit de imaginea unui om real.

Anywho, din pacate sau din fericire, pe mine chiar ma lasa rece si chiar astept jocul cu interes.

14. #134 SP
    Member rzv31's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    O sa-mi sariti in cap si o sa spuneti ca sunt troll, dar care e de fapt problema?

Faptul ca Yasuke e african si samurai, deci nu reprezinta japonia sau japonezii?

Sau faptul ca vom avea optiunea - daca vrem - sa romance persoane de acelasi sex cu acest Yasuke?
    Faptul ca nu e assassin, e doar un tank, ca parca il facusera tank, cum era in trecut, in II sau Brotherhood, un grup de inamici format din 3 pulifrici si al 4-lea tank. Cum naiba escaladezi acum un acoperis din nuiele cu ditamai namila de nigger? Macar de il faceau mai slim fit ca pe Miles Morales
    Si sa nu zica lumea ca sunt hater, il am deja la precomanda de 2 luni

15. #135 SP
    Da da, cu asta sunt si eu de acord - nu mai este asasin ca gen de joc si nu vad cum ai putea sa faci ceva stealth cu el (daca s-o putea) si e bine ca este ea ninja si asasin.
    Pe de alta parte, este bine ca exista optiunea, pentru cei care vor ceva mai in forta, ceva gen Rambo.

Mie nici arma lui nu-mi place, dar veti spune ca aduce a toporul lui Kratos si tot e bine sa pocnesti inamicii cu bata aia - dar mie ca stil de joc, nu vad sa-mi placa.
    Ba chiar mi-a placut mult stilul de joc de la Origins incoace, cu block, attack si dodge, inclusiv in Valhalla unde puteam avea 2 arme, fara scut.

Asa ca eu as fi mai curios despre stilurile de combat si armele folosite, pentru ca pana acum, Naoe (parca asa o cheama) are un stil foarte interesant, mai ales cu acel grappling hook dinamic (Sekiro sau Uncharted) + stealth assasinations.

16. #136 SP

17. #137 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Don't get me wrong, nici eu nu sunt mare fan woke media, cum am mai zis si in alte parti. Insa acest Yasuke nu e chiar personaj istoric? E plin de articole despre "singurul samurai negru din istoria Japoniei", un băiat pe nume Yasuke, motiv pentru care nu prea înțeleg controversa.

Quote Originally Posted by rzv31 View Post
    Mie imi place Ubisoft, au jocuri pe placul meu, jucate si terminate majoritatea, dar parca stagneaza de ceva timp in loc sa evolueze cu ele. La assassins creed de la Origins pana in prezent, sunt aceleasi practic, si pur si simplu foarte lungi si cu multe misiuni repetitive
    Mai degrabă asta e problema companiei, nu faptul ca protagonistul e negru. Nu sunt in stare sa facă jocuri singleplayer state of the art (cum fac Sony si Rockstar spre exemplu), si nici nu au ceva live service care sa le printeze bani precum FIFA sau Call of Duty.

18. #138 SP
    In Japonia au probleme mult mai mari ca un joc produs de Ubisoft, gen natalitatea sau discriminarea fata de femei in general.

razvanrazy nu inteleg de ce incerci sa te detasezi de trenndul care e prezent peste tot acum media, corporatii, fie facem personajul principal negru/asiatic fie "femeie barbat". Ai vazut deschiderea de la jocurile olimpice?

AC Shadows e toxic pentru ca nu se mai axeaza pe scopul lui clasic de joc si divertistment ci incearca sa promoveze chestii politice.
    Ce o sa mai zici cand Ubisoft vine dupa Shadows cu AC Romans si il face pe Cezar negru? E in regula doar pentru ca e "historical fiction"?
    Sau o face de exemplu Crystal Dynamics pe Lara Croft filipineza.

Trendul asta e ingrijorator cu aceasta promovare de diversitate fortata.

19. #139 SP
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Sa o face de exemplu Crystal Dynamics pe Lara Croft filipineza.
    Nu m-ar deranja - am crescut cu serialu ala cu Tia Carrere - Relic Hunter - si sincer, asa mi-am imaginat-o mereu pe Lara

Eu nu incerc sa ma detasez de nimic, dar asa cum zice si Espiritus, desi nici eu nu sunt fan al lucrurilor de genu (si am fost destul de vocal de-a lungul timpului inclusiv cu serialul Witcher sau filme facute pe baza cartilor lui Stephen King spre exemplu) nu vad problema aici, mai ales ca acel samurai african chiar a existat - asa ca pentru mine asta nu e doar o non-problema, dar e ca si cum se plange lumea ca e cald afara vara.

Desigur ca daca l-ar face pe Cezar negru, ar fi o problema, dar o dai in extreme iar aici clar nu este cazul de asa ceva, cat timp acel om a existat si a fost samurai - ba chiar a mai fost inclus si in alte media pana acum si nu s-a rasculat nimeni pana la Ubisoft.

Eu tot nu inteleg ce chestie politica promoveaza - ori cititi voi printre randuri, ori aveti imaginatie prea bogata, dar este doar un joc, in care se intampla sa controlam un personaj care a existat candva.

20. #140 SP
    Manager paul's Avatar
    Episode 1: One Duo - Two Playstyles:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 16 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast