Pacific Drive announcement trailer:
Originally Posted by Ironwood Studios
2023.
Pacific Drive announcement trailer:
Originally Posted by Ironwood Studios
2023.
Cel mai interesant joc dupa GOW de la prezentarea Sony. Pare misto ideea si mi-a dat un vibe de Stalker. That's enough for me!
Si mie mi se pare un joc interesant, chiar inca de cand a aparut primul trailer.
Am auzit insa cum ca un minus ar fi performanta joculuiCum ca pe PS5 cel putin ar fi undeva pe la 45-50 fps, foarte rar sa atinga un 60 fps, o problema si mai mare pe parcus care pentru multi ar face imposibil progresul/finalizarea jocului, loading time-uri mai maricele decat media jocurilor pe consola, etc.
Daca poate confirma sau infirma cineva, sunt lucruri care personal m-ar face sa mai astept 1-2 luni in speranta de patch-uri/fix-uri pana sa achizitionez jocul.
Câteva păreri spoiler-free:
Am avut un timp superb petrecut în Pacific Drive, îmi place la nebunie.
Se creează o legătură specială între protagonist și mașină, chiar te face sa îți pese de mașină și să vrei sa faci cat mai multe upgrade-uri de performanță și cosmetice.
La început mi-a creat o părere destul de slabă fiindcă mi se părea complicat tot procesul de upgrade, resurse, etc. Are anumite elemente RPG, însă sunt soft, din fericire. Pentru cei care nu sunt jucători de RPG-uri, este posibil ca la început să vi se pară putin prea complex procesul de crafting, upgrade, storage, abilități, etc. După ce le înțelegeți, totul va părea intuitiv si rapid.
Va dau un exemplu interesant de interacțiune din joc. In portbagaj poți pune cutii de depozitare și aduni in ele diferite resurse pentru upgrade-uri, viața, etc. In garajul tau principal ai un "aspirator magic" care aspiră automat tot ceea este langa el pentru a depozita tot ceea ce ai strâns, sper că are capacitatea nelimitată, nu am ajuns inca sa testez chestiunea asta, filozofic vorbind, nici nu am cum. Instinctul inițial este sa iei resursele din mașină, să le pui in ghiozdan și pe urmă să le duci la aspirator, însă am găsit o cutie prin preajmă și le duc pe toate integral mutandu-le cu aceea cutie, este ceva natural și așa ai proceda și în viața reală.
Dialogurile din interceptări sunt savuroase și presimt că povestea va fi una foarte interesantă.
Unele locații arată foarte bine iar condițiile meteo sunt impresionante, am prins la un moment dat o furtună care arata spectaculos!
Am jucate aproximativ trei ore și până acum a fost totul superb.
Ar fi, totuși, un element care mi se pare ciudat, chestiunile random sau generate automat. Nu îl iau neapărat ca pe un aspect negativ, ci mai degrabă ca ceva pe care nu l-am deslușit încă. Unele hărți sunt alese aleator, altele nu. Cateodata intri pe harta din sud iar in alte dati din nord, va las mai jos un exemplu, am rotit eu imaginea ulteior. Fiecare harta are elemente care sunt generate automat pentru rejucabilitate. La un moment dat pe o hartă am prins un semnal foarte interesant la radio, era o discuție. Ulterior am dat load si când eram la aceeași misiune, am un prins un semnal cu totul diferit. In alta ocazie nu l-am mai prins deloc. Este in regulă daca are anumite elemente surpriză, însă nu vreau sa le pierd din anumite cauze ale factorului "random". Sper totusi ca dezvoltatorii s-au gandit la aspectul acesta si nu vom pierde nimic important pe parcurs.
Deja e la precomanda pe Altex/MG
https://mediagalaxy.ro/pacific-drive...CPS5PACIFICDR/
Am reînceput de la zero jocul fiindcă am facut o pauză și uitasem parte din poveste. Îmi place chiar mai mult decât prima dată, toată chestiunea cu randomness incepe sa aibă sens, aveti rabdare si fiti cat mai atenti la poveste. Veti gasi de-a lungul experientei anumite manuscrise peste care puteti trece usor fiindca se amesteca cu celelalte resurse, verificati din cand in cand ghiozdanul si cititi-le.
Tocmai am pierdut o grămadă de resurse adunate în vreo două ore. Eu, ca și sute de alte persoane care au pățit asta, am crezut că aspiratorul magic din garaj păstrează lucrurile adunate de-a lungul timpului, ei bine, nu face asta, doar le strânge de pe jos. Am crezut că este un bug, însă nu-i, daca sunteti atenti, veti vedea ca are desenate un craniu si un ceas la evacuare. Găsiți alte metode de a depozita lucrurile, cum ar fi spatiul generos din dulapuri sau cutii. Am căutat pe Google să vad daca mai sunt și alte cazuri, unii au pierdut și un motor Turbocharger după 20 de ore de progres fiindca nu l-au scos din cilindrul aspiratorului. Am facut un test in care am lasat anumite obiecte pe jos si cand m-am intors erau exact in aceeasi locatie, nemiscate.
Sa fiti atenti si la sistemul de salvare fiindca este atipic. Puteti salva in vreo 10 sloturi, insa acele salvari sunt volatine, le puteti pierde imediat fiindca jocul va salva imediat peste ele cand treceti dintr-o zona in alta dupa ce dati load. Daca este vreun moment interesant pe care vreti sa il rejucati, salvati-l, iar atunci cand dati load, mai dati o data save in alt slot fiindca actualul va fi rescris in timp ce jucati.
Eu mi-am cumparat editia speciala, putin ma intereseaza chestiunile cosmetice, am facut-o mai mult din drag pentru developeri , insa daca voi tineti la aceste chestiuni, sa aveti grija cand folositi vopseaua si abțibildurile din DLC fiindca se consuma definitiv dupa cateva utilizari, deci puneti-le doar cand considerati ca merita build-ul respectiv.
Am prins si o mica furtuna langa atelier. Are ceva-ceva jocul asta, e placut sa te uiti putin la furtuna iar dupa sa inchizi usa de la garaj, sa dai drumul radio-ului si sa incepi sa mesteresti la masina.
La ultima misiune este un Easter-Egg care vă oferă cel mai puternic motor din joc, este foarte simplu de facut si dureaza 15sec. De asemenea, va recomand tot atunci sa faceti loot cat mai mult fiindcă veți găsi câteva chestiuni foarte valoroase, eu in primul run m-am dus direct spre obiectiv, nu faceți asta dacă vreți niște surprize frumoase.
Mai sunt pe YT clipuri despre asta, însă sunt și cu spoilere. Am făcut aici un mic clip fara niciun fel de spoiler in legătură cu Easter-Egg-ul pentru motor:
Pacific Drive Version 1.6.2 Patch Notes 07/18/2024
Multe fix-uri si chestiuni noi adaugate, inclusiv un mod performance pentru ce-i care-l joaca pe PS5.
Version 1.6.2 - Highlights
Photomode
As our number one most requested feature, we’re stoked to announce that a photo mode is now available! Use a variety of camera settings, filters, and more to fully capture the atmosphere and danger of the Olympic Exclusion Zone.
New Equippable Car Ability
Juke Jet - divert all power to side thrusters! The Juke Jet is a piece of equipment that can be mounted on the car side racks that gives you a horizontal boost to dodge and drift your way throughout the Zone.
Garage Station Upgrades
Two new nodes to unlock in the Garage Upgrade tree via the Fabrication Station
Smart Matter Deconstructor - practice your trashketball skills by throwing your old junk straight into the Matter Deconstructor!
Vargas Auto-Pac-Vac - your handy dandy garage vacuum will now deposit materials into your transfer trunk before filling the rest of the vacuum storage!
Introducing PS5 Performance Mode!
This is a game setting that configures your game across the board for a significant increase in performance on the PlayStation 5 console - our aim here is to smooth out the overall experience and provide options for players experiencing performance hiccups during gameplay. We do plan on improving general performance for all platforms and improvements to the efficiency of PS5 performance mode in the future.
Bugs and UX Fixes
Upgrade kits will no longer be destroyed by Vargas Auto Vac after being misplaced by reloading the level.
Vargas Auto Vac now has improved audio/visual feedback: indicator lights and icon changes to let players know it contains materials or parts.
Lighting bugs in garage have been fixed, and additional performance optimization
Volume controls for Jukebox are now functioning.
Players can no longer become stuck inside the Fax Machine while it is being constructed.
If a player dies on a node that was not a part of their originally planned route, the subsequent tombstone will now be part of a new accessible route.
Going through a level exit while the Arc Device is disabled by an Electromagnetic Squall will no longer result in being met with “No Signal” on the Map Screen.
Having the Equipped Part Swapping setting enabled will no longer prevent handheld gas cans from interacting with external Fuel Tanks or the Fuel Synthesizer
New Features and Content
Photomode
New Car Part - Juke Jet
Car ability that allows player to dodge sideways, avoiding dangers and adding a little flair to their trips through junctions
Car Headlights and other Car Lights are now Paintable
New Free cosmetics
Believer Sticker
The Golden Dumpster Hood Ornament
New Garage Upgrade - Smart Matter Deconstructor
With this upgrade, the player can throw things into the Matter Deconstructor from anywhere in the garage
New Garage Upgrade - Vargas Auto-Pac-Vac
With this upgrade, the transfer trunk will be filled with collected items before being deposited
Also features new lights and UX to indicate that the Vac contains parts/materials
Player can now kick the Jukebox to turn it off and on again
Tunnels and Tunnel Rooms are new, discoverable additions to certain maps
Worldbuilding
New Points of Interest and worldbuilding details in Junctions
New Coastal Highway map added to the random pool
PS5 Perf Mode Implemented
Friendly Dumpster Customization Pack Now Available
The Friendly Dumpster has always been there for you. Proudly display your gratitude by decorating your station wagon with a pack of in-game trash themed cosmetic items.
Includes:
Re-Cycled Steering Wheel
Decal Kit: Dumpster Devotee
Gift Shifter
Air Trashener
Dumpster Idol
Cuddle Can
Vanzari de 600.000 unitati:
" Pacific Drive Surpasses Half a Million Sales, New Content Available Now" - Games PressLONDON (July. 18, 2024) - Ironwood Studios today announced sales of Pacific Drive have exceeded 600,000 units globally.
The debut title from the indie studio, published by Kepler Interactive, has received praise for its atmospheric storytelling and survival gameplay, establishing it as one of the first must-play indie hits of 2024.
In addition to this achievement, a free content update and paid-for content pack are available as of today.
Un update interesant care ne permite sa simplificam jocul daca asta dorim, sau sa-l facem chiar mai challenging:
Bookmarks