Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 45 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #261 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    @ZeroSkillNoob: in post-ul lui ramusg sunt prezentate parerile lui despre ambele jocuri....asa ca a postat si pe threadul pes 2011 si pe acesta....deci comentariul lui este EXACT unde ar trebui sa fie
    Sunt comentarii contra Fifa si comentarii pro PES cum sa imi spui ca e la locul lui?

---------- Post added 20-09-2010 at 08:10 PM ----------

Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Comentariul, este f la locul lui, ti-am mentionat eu ceva de grafica? Nu stiu de de lumea se leaga de ceva ce tu nu ai mentionat, a..da stiu, din lipsa de argumente, apropo, de alergare, patinuarul din fifa 10 iti place? Daca esti asa expert in grafica si miscare cred ca ai observat acest lucru, multi au observat, eu nu am criticat grafica sau animatiile sau...bla, bla, bla, eu nu ti-am zis ca PES e mai frumos ca Fifa, nici nu poate, decat FIFa e corect spus, vezi tu... cand nu sesizi subtilitatile e mai greu sa judeci. Iar daca tu alegi un joc pt ca are grafica tare eu te sfatuiesc sa mai mergi la un muzeu de arta sau sa stai mai mult in natura, un joc de fotbal cred ca atrage prin modul de joc mai intai si apoi restul, nu? Iar daca tu crezi ca nu ai nevoie de viziune intr-un joc de fotbal( cunosti definitia ) atunci te cred ca-ti place sa joci robotic si predictibil . Merci.

---------- Post added 20-09-2010 at 07:02 PM ----------

Acum sa nu crezi ca sunt un nob la FIFA, am castigat cupa mondiala cu Romania, e o provocare , de cate ori am castigat cu alte echipe nu mai stiu si am ajuns pana in divizia a doua( totul numai on line, nu joc of line) unde am dat de "roboti umani" la greu. Multumesc pt sfaturi.
    Eu am ajuns in prima divizie si am luat WC cu Nigeria da nu ma laud .Legat de partea cu realitate,sa sti ca fifa e ideal pentru mine,sta bine in balanta cu Grafica-Gamplay.Daca spui ca e robotizat.....cum iti explici ca daca sti sa te aperi adversaru nu face nimic?
    Tiam spus parerea fiecaruia,mie unul imi place fifa si te rog sa ma crezi ca acum in demoul la Fifa 11 joc pe manual si Legendary ca sa ma invat sa joc singur fara asisturi,este mai greu dar si mai frumos.
    Nu o sa avem niciodata un joc de fotbal perfect.Sper ca fifa 11 iti va schimba parerea despre PES.
    Imi cer scuze daca am parut nesimtit,dar nu suport PES.

2. #262 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    @ramusg trebuie sa fii pierdut ceva meciuri in fifa 10 ca sa f ai un post atat de vehement impotriva jocului si a celor care il joaca!dar guess what nu toti suntem idioti doar pt ca pes 10 respectiv 11 sunt niste catastrofe si alegem fifa . repet pes nu mai e ce a fost si cine nu e capabil sa o recunoasca e ori frustrat(de rez sale din fifa) ori fanboy.

3. #263 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    guys nu are rost sa ne mai certam atat, fiecare isi spune parerea si trebuie respectata. pana la urma ce conteaza ce crede unul sau altul, jucam ce ne place si cum ne place. unii prefera gameplayul din PES, altii sa joace cu Chelsea nu Blue Team si sa aibe multiplayer. nu cred ca mai are rost sa le comparam, FIFA vs PES, niciodata nu va iesi un castigator, jucam ce ne place si ce preferam.

am si obosit sa scriu aceleasi chestii de n ori, nu mai bine pe threadul acesta vorbim despre Fifa si pe celalalt despre PES? ce castigam daca criticam jocul "advers"? poate un ban, in cel mai nefericit caz.

game on! si nu uitati alegeti beginner pentru a avea o experienta de 8 minute de Fifa 11

4. #264 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    @ramusg trebuie sa fii pierdut ceva meciuri in fifa 10 ca sa f ai un post atat de vehement impotriva jocului si a celor care il joaca!dar guess what nu toti suntem idioti doar pt ca pes 10 respectiv 11 sunt niste catastrofe si alegem fifa . repet pes nu mai e ce a fost si cine nu e capabil sa o recunoasca e ori frustrat(de rez sale din fifa) ori fanboy.
    Cred ca esti tanar,eu o sa am 31 de ani dupa ora 12 si eu tot tanar sunt dar poate nu atat de tanar ca si tine, te rog sa ma crezi ca am jucat Fifa cu mult inaintea multora dintre voi, imi placea cand Hagi era in FIFA , realizarile mele nu conteaza, am vrut sa subliniez doar faptul ca nu sunt chiar un incepator si ma cuprinde frustrarea sau sunt un fanboy cum lasi tu sa se inteleaga. Chestia ca sunt catastrofe versiunile de Pes ma intriga atunci cand toti spuneti ca FIFA 11 care renunta la pasele alea perfecte si la multe altele usor de realizat face un lucru bun iar acest lucru se regaseste de f mult timp in PES.

Pe voi nu va mira acest lucru? De pierdut meciuri am pierdut dar nu asta m-a enervat efectiv ci jocul ala numai de pase cand un adversar apasa numai X si atat ajungand in fata portii fara pic de tenacitate sau ceva ce te face sa-ti respecti oponentul. Pai asa, putem juca off line si lasam draqu multiplayerul. sa castigi cu Nigeria nu e o realizare, are o gramada de jucatori cu o viteza fenomenala dar eu credeam ca sunteti patrioti, Romania nu are castigate decat 2 sau 3 cupe on line , una e a mea, iar Romania e o echipa cu multe carente in FIFA WC.

Sa-ti mai spun ceva, cat sunt posesor de ambele jocuri pot sa critic ce vreau, am acest drept, vehement daca asta simt. Dorinta mea e ca FIFA sa devina un joc care necesita mult mai multa tehnica din partea celui ce manuieste controlerul . Daca FIFA ar reusi acest lucru se poate sa avem un joc care sa fie complet in bransa asta a jocurilor de fotbal. La celalalt joc e necesara multa pricepere pt a da o pasa lunga buna sau chiar si scurta, aici e diferenta, jocul de fotbal tine de pase de suturi si de centrari,ce vine pe langa, animatii, grafica...poate pt unul tanar ca tine conteaza f mult, pe mine ma cam lasa rece.. .

Poate voi care nu ati jucat si Pes atat de mult ca si mine, nu toti, nu ati avut senzatia de joc asemanator la FIFA 11 cu PES cand a aparut demo-ul ,eu am avut puternic aceasta senzatie si vad ca e curios ca tot mai criticati Versiunile PES dar laudati FIFA 11 pt progresul facut, nu observa nimeni contradictia? Daca nu, atunci chiar ca putem vb de funboy dar in sens invers.Multumesc pt rabdare

5. #265 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Fifa in ultimii ani a facut niste progrese, PES a cazut, iar acum Konami incearca sa-l readuca la nivelul atins pe vreamea PES 6 (atunci mi se parea clar superior). Discutiile astea nu prea au rost, fiecare prefera un anumit joc, de exemplu mie nu-mi place deloc atmosfera din PES.

6. #266 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Cred ca esti tanar,eu o sa am 31 de ani dupa ora 12 si eu tot tanar sunt dar poate nu atat de tanar ca si tine, te rog sa ma crezi ca am jucat Fifa cu mult inaintea multora dintre voi, imi placea cand Hagi era in FIFA , realizarile mele nu conteaza, am vrut sa subliniez doar faptul ca nu sunt chiar un incepator si ma cuprinde frustrarea sau sunt un fanboy cum lasi tu sa se inteleaga. Chestia ca sunt catastrofe versiunile de Pes ma intriga atunci cand toti spuneti ca FIFA 11 care renunta la pasele alea perfecte si la multe altele usor de realizat face un lucru bun iar acest lucru se regaseste de f mult timp in PES.

Pe voi nu va mira acest lucru? De pierdut meciuri am pierdut dar nu asta m-a enervat efectiv ci jocul ala numai de pase cand un adversar apasa numai X si atat ajungand in fata portii fara pic de tenacitate sau ceva ce te face sa-ti respecti oponentul. Pai asa, putem juca off line si lasam draqu multiplayerul. sa castigi cu Nigeria nu e o realizare, are o gramada de jucatori cu o viteza fenomenala dar eu credeam ca sunteti patrioti, Romania nu are castigate decat 2 sau 3 cupe on line , una e a mea, iar Romania e o echipa cu multe carente in FIFA WC.

Sa-ti mai spun ceva, cat sunt posesor de ambele jocuri pot sa critic ce vreau, am acest drept, vehement daca asta simt. Dorinta mea e ca FIFA sa devina un joc care necesita mult mai multa tehnica din partea celui ce manuieste controlerul . Daca FIFA ar reusi acest lucru se poate sa avem un joc care sa fie complet in bransa asta a jocurilor de fotbal. La celalalt joc e necesara multa pricepere pt a da o pasa lunga buna sau chiar si scurta, aici e diferenta, jocul de fotbal tine de pase de suturi si de centrari,ce vine pe langa, animatii, grafica...poate pt unul tanar ca tine conteaza f mult, pe mine ma cam lasa rece.. .

Poate voi care nu ati jucat si Pes atat de mult ca si mine, nu toti, nu ati avut senzatia de joc asemanator la FIFA 11 cu PES cand a aparut demo-ul ,eu am avut puternic aceasta senzatie si vad ca e curios ca tot mai criticati Versiunile PES dar laudati FIFA 11 pt progresul facut, nu observa nimeni contradictia? Daca nu, atunci chiar ca putem vb de funboy dar in sens invers.Multumesc pt rabdare
    eu nu laud fifa, nici nu era asta discutia, cert e ca pes nu mai livreaza de mult un gameplay atat de reusit precum in anii precedenti. daca ai 31 ani, multi inainte, (n-ar trebui sa fii asa suparat chiar inainte de ziua ta ) inseamna ca ai jucat cu siguranta pes 5 sau pes 6. apoi daca tu imi spui mie ca unul din jocurile recente din serie se poate compara cu cele enumerate mai inainte, atunci inseamna ca intr-adevar nu vom putea ajunge niciodata la un punct comun. nu e nicio problema in a-ti da cu parerea despre jocuri, dar cu siguranta ma deranjeaza si probabil si pe ceilalti daca ne clasifici drept retardati sau mai stiu eu cum. da, fifa 10 poate ca are carentele lui, dar crede-ma daca vrei sa te distrezi incearca sa joci cu echipe mai subtiri ca valoare si cu siguranta vei vedea ca nu e chiar atat de rau. bineinteles ca toata lumea a dat peste jucatori care exploateaza la maximum sistemul de pase sau sa zicem folosesc excesiv loburile, dar de asemenea cum zicea cineva de mai sus au existat si meciuri memorabile, castigate cu greu si cu pricepere.
    PS: Varsta mea e irelevanta(am fost jucator de pes incepand cu pes 3, inainte jucam si iss)
    PS2: Fifa joc de la Fifa 97

7. #267 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Evident ca nu o sa fie niciodata toata lumea multumita de un singur joc...Tine de talentul si preferintele fiecaruia. Ceea ce este foarte clar sunt cateva lucruri vizibile si de motanul meu care toarce pe canapea si se uita la TV cand se joaca FIFA sau PES:

- de la FIFA 08, EA a progresat incredibil cu franciza asta. A urcat incontinuu, de la vanzari la fani si pana la calitate. Asta este limpede pentru toata lumea presupun.
    - PES, incepand cu execrabilul PES 2007 sau 2008 (nu mai stiu sigur) a luat-o la vale usor usor. A pierdut licente, calitate, fun si mai ales fani. Tin sa mentionez ca am jucat PES (ISS pe timpuri) inca de pe vremea PS1 cand era absolut genial. Le-am jucat pe toate dar m-am oprit pe la PES 6. Nu cred ca exista pe vremuri un joc de fotbal mai fun si mai complet ca PES 6. In fine, ideea principala este ca unii au urcat iar altii au coborat. Jucatorii de PES vechi nu se pot lasa usor de PES nici chiar in ziua de azi, pentru ca ideea de baza a jocului e aceeasi.
    - Ambele jocuri au + uri si - uri, depinde de fiecare jucator cum le percepe. FIFA este incredibil de enervant si foarte nerealist pe alocuri. Apesi 3 butoane si esti singur cu portarul. Tare rau . La PES alearga aia cu un bat in cur iar online este lesinat rau. Exemplele pot continua pana maine...le stiti si voi sunt sigur.

In concluzie, daca vreti un joc pentru Offline Multiplayer, distractie la o bauta in fata TV-ului, va garantez ca PES e alegerea cea mai buna. Vreti campionate Online, grafica, licente, ghete NIKE colorate si un sundtrack excelent? Well, FIFA it is. Fiecare vrea ce face ...

PS - FIFA 11 mi se pare excelent. Pentru mine, faptul ca poti schimba forma plaselor este cea mai mare realizare intr-un joc de fotbal ever .. Mi-am dorit mereu asta! Un singur joc mai avea chestia asta...This is Football, dar acolo erau predefinite pentru fiecare stadion in parte parca. S-a cam dus ping-pong passing si sprinturile alea supersonice cand scapai singur cu portarul. Ceea ce inca ma seaca la maxim sunt suturile. Trag jucatorii de zici ca au mancat ceai cu stixuri toata viata. Parca e plouata mingea aia. Din 30 de suturi pe meci, maxim 4-5 sunt trase cu putere la poarta. La fel sta treaba si cu centrarile si loviturile cu capul. Un mare fas. Asta am apreciat mereu la PES, suturile de la distanta si golurile spectaculoase ce nu sunt niciodata la fel!

8. #268 SP
    Junior Member wildspirit's Avatar

Am jucat Pes online incepand cu Pes 6..pe an ce trece a fost mai slab...la Pes 2010...pe Ronaldo si Messi nu ii mai prindea nici Alonso.....plus foarte multe buguri..exemplu...scapi singur cu portarul advers...adversaul iti faulteaza un alt jucator in jumatatea ta de teren...in loc sa lase legea avantajului...da fault si intoarce faza...ti se pare realism?...ti se pare realism..sa vina un copil de clasa a 6-a sa fuga cu ronaldo si sa te bata cu 8-1?.....

9. #269 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by wildspirit View Post
    Am jucat Pes online incepand cu Pes 6..pe an ce trece a fost mai slab...la Pes 2010...pe Ronaldo si Messi nu ii mai prindea nici Alonso.....plus foarte multe buguri..exemplu...scapi singur cu portarul advers...adversaul iti faulteaza un alt jucator in jumatatea ta de teren...in loc sa lase legea avantajului...da fault si intoarce faza...ti se pare realism?...ti se pare realism..sa vina un copil de clasa a 6-a sa fuga cu ronaldo si sa te bata cu 8-1?.....
    Chestia cu avantajul se intampla si la Fifa, am patit lucrul asta aseara, se intampla si in realitate. au fost nenumarate exemple, acum Ai-ul nu e persoana umana sa judece fiecare faza si sa arbitreze comform acelei faze, e un lucru programat, judecat in parametri prestabiliti, cunosti cum se realizeaza programareau inteligentei astea artificiale, ambele jocuri au neajunsuri.

In ce priveste fuga lui Ronaldo si Messi eu cred ca daca le-ai urmarit cariera si i-ai vazut in zilele de forma maxinma ( si la Pes ai asta, cu sagitile de forma, rosu, verde albastru, cunosti, difera de la meci la meci, se schimba drastic si viteza si forma tehnica, tot) nu cred ca a cam stat cineva langa ei in alergarea in viteza cu balonul la picior, l-eu cam" mirosit ciorapii" toti fundasii acestei lumi fotbalistice, nu uita ca Ronaldo are un sprint fenomenal, a fost chiar testat si sunt rezultate ce atesta viteza fenomenala in alergare si reactie a lui Ronaldo. Daca ai observat la Messi, e dribleaza numai in viteza, una naucitoare, Ronaldinio este un driblior static ce te face in cabina de telefon cum vrea el, Messi dribleaza in viteza si cred ca a scapat de f multe ori in ipostaza asta de se uitau fundasii ca la un rapid pierdut in gara. Eu vb de realitate acum , sa nu intelegi ca vb de joc.

Eu joc ambele jocuri constant, v-am mai spus ca daca Fifa reuseste sa scoata pasele perfete controlate de AI( atunci cand joci tu), centrarile in adancime, nu loburi, lobul se face pe o distanta scurta si medie, ( cunoasteti fotbal, nu?), lobul este pt adversarul din fata ta nu pentru toata echipa adversa, aia e pasa in adancime, pe sus pe jos, cum iti vine mai bine dar niste cunoscatori de fotbal ( jucatori de jocuri) au metionat acest lucru incurcand lobarea cu pasa in adancime, sau angajare,atunci eu cred ca Fifa o sa tinda spre un joc complet pt ca in rest are cam tot ce-i trebuie.

La Pes se regaseste acest aspect de control diminuat al gameplayului( slabut, bunut, nu conteaza) de catre AI dar lipsesc multe altele pe care Fifa le are. sincer, ce m-a enervat si ma enerveaza cel mai tare este abuzul asta in modul on line unde vreau sa joc frumos si nu scriptat cu un adversar ce nu se ajuta de AI pt ca nu vreau sa joc Eu vs. El si AI-ul, nu prea e echitabil.

10. #270 SP
    Member DiablQ's Avatar
    mie imi se blocheaza jocul des mai ramane si blocat si ar trebui sa dau restart.. la voi nu se intampla?

11. #271 SP
    nu mi s-a intamplat niciodata si am peste 100 de meciuri jucate in demo

LE: another review, another great score, din pacate revista apare pe 30 septembrie si nu cred ca merita sa mai fac rost de scanuri, dar daca cineva le vrea, just ask

http://www.computerandvideogames.com....php?id=265349

Incredibly favourable it was too - with the official mag giving the latest edition of EA's football sim 10/10 and calling it "Footballing perfection". Wowzers.

12. #272 SP
    Member taz@'s Avatar
    10/10 woow,foarte tare...a mai luat vreun joc de sport nota asta pana acum,cel putin in ultimii ani? oricum e must buy pt mine

13. #273 SP
    Quote Originally Posted by taz@ View Post
    10/10 woow,foarte tare...a mai luat vreun joc de sport nota asta pana acum,cel putin in ultimii ani? oricum e must buy pt mine
    da, fifa 10 a avut cele mai mari note de pana acum, ma refer la football games . http://www.metacritic.com/game/plays...fifa-soccer-10 si sunt sanse mari sa fie intrecut de fifa 11. o chestie interesant, din cate imi amintesc inainte ca fifa 10 sa se lanseze Peter Moore, presedintele EA sports, a declarat ca daca jocul nu are o medie peste 90 pe metacritic demisioneaza sau ceva de genul

14. #274 SP
    Member taz@'s Avatar
    Ehh,EA si cu banii $$$lol oricum din cat am jucat demo-ul varianta finala cred ca merita un 10.

15. #275 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Bun demo-ul. il joc pe x. Dar nu inteleg de ce au "investit" in animatii, cand trebuiau sa investesca in trecerea dintre animatii. este patetica. daca urmaresti o reluare cu incetinitoru te oripilezi. Iar fazele gen picioare care trec prin alte picioare, prin minge, nu inteleg de ce se mai intampla. parca de prin 2004 bagasera ceva de coliziune si nu se mai intamplau chestiile astea.

Si btw, ca tot aud p-aici. Care e faza cu controlul pe Manual ? cum setezi lucru asta ? doar prin nefolosirea LT cand pasezi ? sau exista o setare din meniu ?

16. #276 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Bun demo-ul. il joc pe x. Dar nu inteleg de ce au "investit" in animatii, cand trebuiau sa investesca in trecerea dintre animatii. este patetica. daca urmaresti o reluare cu incetinitoru te oripilezi. Iar fazele gen picioare care trec prin alte picioare, prin minge, nu inteleg de ce se mai intampla. parca de prin 2004 bagasera ceva de coliziune si nu se mai intamplau chestiile astea.

Si btw, ca tot aud p-aici. Care e faza cu controlul pe Manual ? cum setezi lucru asta ? doar prin nefolosirea LT cand pasezi ? sau exista o setare din meniu ?
    apesi pe START - OPTIONS - wireless controller settings ( si acolo setezi totul pe manual sau macar semi-assisted daca vrei sa incepi mai usor )

17. #277 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar

18. #278 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Pentru EU data de lansare este 1 octombrie adica 9 zile.

19. #279 SP
    Fifa 11 demo impressions - E4G | Everything For Gamers | recenzile favorabile continua sa apara

20. #280 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    am peste 100 de meciuri jucate in demo
    Mare greseala. Produsul final o sa difere total de demo (asa a fost mereu). Poate iti faci niste automatisme care nu mai merg in varianta finala si va fi greu sa te dezveti de ele (suturi, pase, etc...). Eu m-am limitat la 10-15 meciuri si numai cu adversar uman.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 45 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks