Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 45 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #241 SP
    Banned Venom's Avatar
    Si nu vrei sa-ti spunem si cum se introduce furculita cu dumicatul de paine in gura? Nu crezi ca treburile astea le poti descoperi singur? Crede-ma ca sunt banal de simple. Atat de simple, incat este mai complicat sa postezi aici, sa astepti raspuns decat sa incerci singur 15-20 de penaltyuri.

2. #242 SP
    Member kane86's Avatar
    Tii apasat pe RS + directia. Te puteai uita si la controale in meniu......

3. #243 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Cred ca m-am prins de executarea penalty-urilor

Am deblocat si Arsenal

PS: Au disparut un-doiurile sau mi se pare mie?!

4. #244 SP
    Member mukiki's Avatar
    Nu au disparut dar sunt mai greu de realizat, iti trebuie un timing perfect.

5. #245 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Can vary from 2 up to 4 minutes per half depending on which of the three difficulties you select at the beginning (no joke).

Beginner -> 4 minutes per half
    Experienced -> 3 minutes per half
    Expert -> 2 minutes per half

Conclusion:

Select "Beginner" when launching the demo, then correct the difficulty and the controller setting on the screen that comes before starting the match to enjoy 8 minutes of FIFA for every match

mai multe detalii cititi aici http://forum.ea.com/uk/posts/list/7673.page

LE: tested and it works chiar daca scrie tot 3 minute , dupa ce alegeti beginner puteti sa schimbati dificultatea la game settings . e altceava cu 4 minute pe half :X

6. #246 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Can vary from 2 up to 4 minutes per half depending on which of the three difficulties you select at the beginning (no joke).

Beginner -> 4 minutes per half
    Experienced -> 3 minutes per half
    Expert -> 2 minutes per half

Conclusion:

Select "Beginner" when launching the demo, then correct the difficulty and the controller setting on the screen that comes before starting the match to enjoy 8 minutes of FIFA for every match

mai multe detalii cititi aici How to get longer halves - FIFA 11 Demo Feedback (360/PS3) - FIFA 11: EA Forums

LE: tested and it works chiar daca scrie tot 3 minute , dupa ce alegeti beginner puteti sa schimbati dificultatea la game settings . e altceava cu 4 minute pe half :X
    Offf...nu puteai sa zici si tu mai devreme ?
    Oricum acum cel putin stiu , trebuie sa iau iar fifa de pe live si sa fac repriza de 4 minute.
    Mersi mult !

7. #247 SP
    pai acum am aflat si eu, crezi ca mie nu mi-a parut rau ca am aflat prea tarziu , va recomad sa intrati zi de zi pe forumul oficial ca aflati multe chestii interesante. eu in ultimele zile nu am avut timp...

8. #248 SP
    New tricks(z) am invatat cateva din ele pe 360.

Si pe PS3 !

Driblingurile lui Ronaldo si in special cele facute de el predomina.

9. #249 SP

10. #250 SP
    Daca mi-ai luat-o inainte cu tutorialele despre trick-uri , sigur asta nu ai postat .

Advance Defending !

11. #251 SP
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    , sprint inexistent ...
    incercati sa faceti asta:
    3. Analog Sprint - At first i didnt understand the concept. After reading up on how to use it i understoof it and as soon as i tried using it properly a whole different game opened up for me. Turn in ON, now try using your R2 button on PS3. If you dont hold it down its a normal jog, hold it down halfway and you see player running a bit faster. If you press it down the whole way player will sprint with full speed. Now try flicking your RS (right analog stick) while holding R2 halfway to pass a defender. Works like charm. No more running against a brick wall defence!
    credeti-ma se vede imediat diferenta

12. #252 SP
    Member DiablQ's Avatar
    ozil nu este la real acum? ca in demo nu il gasesc

13. #253 SP
    ba da e, dar demo-ul e un build mai vechi. cand se va lansa jocul full va avea transferurile la zi.

14. #254 SP
    Member Energizer's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    ba da e, dar demo-ul e un build mai vechi. cand se va lansa jocul full va avea transferurile la zi.
    Sper sa ai dreptate...eu stiu ca este o data limita pt. transferuri. Nu stii daca o sa fie si C. Deac la Shalke 04? El a fost transferat recent.

15. #255 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by Energizer View Post
    Sper sa ai dreptate...eu stiu ca este o data limita pt. transferuri. Nu stii daca o sa fie si C. Deac la Shalke 04? El a fost transferat recent.
    Ti-a spus omul clar. Vor fi toate transferurile operate. De obicei se face treaba asta printr-un patch imediat ce se incheie perioada de transferuri.

16. #256 SP
    Member ramusg's Avatar
    Tocmai ce am terminat de jucat o gramada de partide in Fifa Wc, mi-am dat seama de ce este atat de adulat jocul asta si atat de urat Pes-ul: e f usor.
    Toata lumea foloseste ping pong passing sistem, pasele scurte si lungi perfecte cu L1, deposedarile perfecte cu L2, teleportarile fantastice cand folosesti L2 si jucatorul tau poate deposeda sau atinge mingia chiar daca tie iti pare imposibil , distanta dintre el si mingie fiind prea mare. EA a mers la extrem cu stilul asta arcade unde majoritatea lucrurilor ce definesc jocul de fotbal sunt scriptate si unde AI-ul face aproape toata treaba pt tine tu doar apasand niste butoane ca robotul.
    Sa nu-mi spuneti ca pot sa joc pe manual pt ca on line nimeni nu o face si nu prea e ok sa pierzi ca un ratat cand stii ca la Pes te descurci f bine si acolo assistul este apropiat de controlul manual, destul ca joc doar cu x, o, triunghi si RS -FS, adica controlul simplu fara butoanele magice.

Eu joc ambele jocuri dar acum mi-am dat seama de ce atata admiratie pt FIFA si pareri proaste pt Pes, la PES ai nevoie de tehnica, skills, de viziune a jocului, sincronizare in pase si sut, multe altele, e mult mai greu , trebuie sa cunosti si sa stii sa joci cu un pad, la FIFA e f usor, simplu, de aceea toata lumea sare in sus cand cineva critica Fifa, pt ca toata lumea stie ca fara ce-i ofera jocul asta ca ajutor in gameplay devine frustrant din lipsa de pricepere, majoritatea jucatorilor de fifa sunt nepriceputi.

Acum cand Fifa a inceput sa copieze controlul din Pes si jocul necesita o tehnica superioara o sa-i vad eu pe jucatorii minune de ping pong passis sau tragatorii la poarta cu R1 cum o sa joace. Bravo EA, in sfarsit faci un lucru bun.

Am jucat cu o gramada de idioti ce nu alearga un metru cu mingia la picior sau sa faca un dribling in viteza, apasa in disperare pe X de fiecare data cand ajunge mingia la urmatorul jucator, sunt penibili acesti jucatori de FIFA ce-si lauda jocul facut pt retardati.

Sa nu mai aud cat de tare e Fifa si cat de tare e gameplay-ul, lauda asta nu o aduce decat un jucator de duzina care cu ajutorul butoanelor magice sau a ping pong passing sistem are o revelatie si descopera cat de bun jucator e el si normal ca pt un noob ca el acest joc e cel mai tare din lume. Asa e lumea asta facuta, daca ne da cineva mura-n gura e super, daca trebuie sa ne folosim creierul si abilitatile e de cacao, nu pt toti dar pt o majoritate covarsitoare. Sper ca ati inteles. Abia astept versiunea finala de Fifa 11 pt a vedea daca EA se tine de cuvant si scapa in sfarsit de arcade-ul asta nenorocit. Multumesc pt rabdare.

17. #257 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Tocmai ce am terminat de jucat o gramada de partide in Fifa Wc, mi-am dat seama de ce este atat de adulat jocul asta si atat de urat Pes-ul: e f usor.
    Toata lumea foloseste ping pong passing sistem, pasele scurte si lungi perfecte cu L1, deposedarile perfecte cu L2, teleportarile fantastice cand folosesti L2 si jucatorul tau poate deposeda sau atinge mingia chiar daca tie iti pare imposibil , distanta dintre el si mingie fiind prea mare. EA a mers la extrem cu stilul asta arcade unde majoritatea lucrurilor ce definesc jocul de fotbal sunt scriptate si unde AI-ul face aproape toata treaba pt tine tu doar apasand niste butoane ca robotul.
    Sa nu-mi spuneti ca pot sa joc pe manual pt ca on line nimeni nu o face si nu prea e ok sa pierzi ca un ratat cand stii ca la Pes te descurci f bine si acolo assistul este apropiat de controlul manual, destul ca joc doar cu x, o, triunghi si RS -FS, adica controlul simplu fara butoanele magice.

Eu joc ambele jocuri dar acum mi-am dat seama de ce atata admiratie pt FIFA si pareri proaste pt Pes, la PES ai nevoie de tehnica, skills, de viziune a jocului, sincronizare in pase si sut, multe altele, e mult mai greu , trebuie sa cunosti si sa stii sa joci cu un pad, la FIFA e f usor, simplu, de aceea toata lumea sare in sus cand cineva critica Fifa, pt ca toata lumea stie ca fara ce-i ofera jocul asta ca ajutor in gameplay devine frustrant din lipsa de pricepere, majoritatea jucatorilor de fifa sunt nepriceputi.

Acum cand Fifa a inceput sa copieze controlul din Pes si jocul necesita o tehnica superioara o sa-i vad eu pe jucatorii minune de ping pong passis sau tragatorii la poarta cu R1 cum o sa joace. Bravo EA, in sfarsit faci un lucru bun.

Am jucat cu o gramada de idioti ce nu alearga un metru cu mingia la picior sau sa faca un dribling in viteza, apasa in disperare pe X de fiecare data cand ajunge mingia la urmatorul jucator, sunt penibili acesti jucatori de FIFA ce-si lauda jocul facut pt retardati.

Sa nu mai aud cat de tare e Fifa si cat de tare e gameplay-ul, lauda asta nu o aduce decat un jucator de duzina care cu ajutorul butoanelor magice sau a ping pong passing sistem are o revelatie si descopera cat de bun jucator e el si normal ca pt un noob ca el acest joc e cel mai tare din lume. Asa e lumea asta facuta, daca ne da cineva mura-n gura e super, daca trebuie sa ne folosim creierul si abilitatile e de cacao, nu pt toti dar pt o majoritate covarsitoare. Sper ca ati inteles. Abia astept versiunea finala de Fifa 11 pt a vedea daca EA se tine de cuvant si scapa in sfarsit de arcade-ul asta nenorocit. Multumesc pt rabdare.
    Da,fiecare cu parerea lui,dar recunosc ca pasele la Fifa 10 erau prea perfecte,suturi fantastice,dar spune-mi si mie ce viziune sa ai la PES?
    Vad ca zici de viziune de creativitate,eu cand ma joc ceva trebuie sa ma atraga din punct de vedere vizual si dupa,din punctul de vedere al gameplay-ului.
    Gandeste-te umpic,amabele sunt jocuri,nu poti sa zici ca pes e real cand 90% din centari din marginea careului se terminau cu gol,cand toti jucatorii au un stil urat de alergare..pe mine ma scarbesc chestiile asetea,si fifa 10 lasa mult de dorit dar te rog sa nu imi zici ca PES 10 era mai frumos ca Fifa 10 suntem totusi intr-un Thread despre Fifa nu ti se pare ca,comentariul tau nu este la locul lui?

18. #258 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    @ZeroSkillNoob: in post-ul lui ramusg sunt prezentate parerile lui despre ambele jocuri....asa ca a postat si pe threadul pes 2011 si pe acesta....deci comentariul lui este EXACT unde ar trebui sa fie

19. #259 SP
    Junior Member StevieG25's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post

Am mai vazut un post de-al tau cand spuneai de treaba cu teleport cu L2 ... care e faza ? Eu nu folosesc , ti apasat pe L2 si ia mingea ? sau trebuie si butonul de pase ?
    Si nici ping-pong passes nu prea se folosesc , cele mai importante sunt through passes... nu stiu cu ce noobi joci tu ... eu joc numai in fifa world cup online si ajung mai tot timpul in finala si unele meciuri chiar sunt memorabile ...

Stiu ca se dau pase destul de perfecte pe assisted , dar daca inveti sa te aperi calumea o sa trebuiasca sa mai inventeze si altceva adversarul ... incearca sa joci cu 3 fundasi centrali , 2 foarte rapizi + 1 DMC sau doi ...

20. #260 SP
    Member ramusg's Avatar
    Comentariul, este f la locul lui, ti-am mentionat eu ceva de grafica? Nu stiu de de lumea se leaga de ceva ce tu nu ai mentionat, a..da stiu, din lipsa de argumente, apropo, de alergare, patinuarul din fifa 10 iti place? Daca esti asa expert in grafica si miscare cred ca ai observat acest lucru, multi au observat, eu nu am criticat grafica sau animatiile sau...bla, bla, bla, eu nu ti-am zis ca PES e mai frumos ca Fifa, nici nu poate, decat FIFa e corect spus, vezi tu... cand nu sesizi subtilitatile e mai greu sa judeci. Iar daca tu alegi un joc pt ca are grafica tare eu te sfatuiesc sa mai mergi la un muzeu de arta sau sa stai mai mult in natura, un joc de fotbal cred ca atrage prin modul de joc mai intai si apoi restul, nu? Iar daca tu crezi ca nu ai nevoie de viziune intr-un joc de fotbal( cunosti definitia ) atunci te cred ca-ti place sa joci robotic si predictibil . Merci.

---------- Post added 20-09-2010 at 07:02 PM ----------

Quote Originally Posted by StevieG25 View Post
    Am mai vazut un post de-al tau cand spuneai de treaba cu teleport cu L2 ... care e faza ? Eu nu folosesc , ti apasat pe L2 si ia mingea ? sau trebuie si butonul de pase ?
    Si nici ping-pong passes nu prea se folosesc , cele mai importante sunt through passes... nu stiu cu ce noobi joci tu ... eu joc numai in fifa world cup online si ajung mai tot timpul in finala si unele meciuri chiar sunt memorabile ...

Stiu ca se dau pase destul de perfecte pe assisted , dar daca inveti sa te aperi calumea o sa trebuiasca sa mai inventeze si altceva adversarul ... incearca sa joci cu 3 fundasi centrali , 2 foarte rapizi + 1 DMC sau doi ...
    Acum sa nu crezi ca sunt un nob la FIFA, am castigat cupa mondiala cu Romania, e o provocare , de cate ori am castigat cu alte echipe nu mai stiu si am ajuns pana in divizia a doua( totul numai on line, nu joc of line) unde am dat de "roboti umani" la greu. Multumesc pt sfaturi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 45 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks