Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 22 of 45 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #421 SP
    Junior Member melcool's Avatar

zona

Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    ce zona e? daca e zona 3 iti trebuie un cont de asia...
    scuze de intrebare dar de unde aflu zona ?

2. #422 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Scrie pe carcasa jocului.

3. #423 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    ai pe spatele carcasei un glob pamantesc si o cifra. 1 e us. 2 e Uk si 3 asia

4. #424 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    revin cu impresii :
    mi se pare mie sau lumea abuzeaza teribil de L1 + ? de asemenea grafica e cumva mai slaba ca in 2010?(nu ma refer la fete ci la stadioane, la modul in care sunt iluminate obiectele etc) voua va apar blocari in timpul jocurilor online? (e drept offline nu am nici un meci inca )
    in schimb, ceea ce mi se pare cu adevarat tare este faptul ca meciurile sunt mult mai stranse, personal ma dor mainile dupa cateva meciuri

5. #425 SP
    Member ramusg's Avatar
    L1 automated passes? Hai sa fim seriosi, nimeni nu foloseste asa ceva in Fifa, toti sunt super jucatori si folosesc doar butoanele de baza pt o amarata de pasa. Inteligenti jucatorii astia de Fifa de au reusit sa te faca pe tine sa crezi asta. Cei de la Fifa nu au nevoie de ajutorul AI -lui pt a te pasa pe tine, te rog sa-ti revi si sa nu mai faci asemenea acuze, rusinica, rusinica, rusinica.

6. #426 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    L1 automated passes? Hai sa fim seriosi, nimeni nu foloseste asa ceva in Fifa, toti sunt super jucatori si folosesc doar butoanele de baza pt o amarata de pasa. Inteligenti jucatorii astia de Fifa de au reusit sa te faca pe tine sa crezi asta. Cei de la Fifa nu au nevoie de ajutorul AI -lui pt a te pasa pe tine, te rog sa-ti revi si sa nu mai faci asemenea acuze, rusinica, rusinica, rusinica.
    citeste mai atent, el a pus L1 si TRIUNGHI, aia inseamna pase la intalnire lobate, nu incercare de un-doi, scuze mai nous e numesc automate .

fac si eu un apel la toti fanii jocurilor FIFA si PES, hai sa renuntam la sarcasm, ironii ieftine, injurii, afirmatii fara argumente, rivalitati etc. fiecare jucator, fie de FIFA sau PES, are un loc special unde se poate intalni cu cei care ii impartasesc gusturile si ideea de un joc perfect de fotbal, asa ca nu are rost sa interferam pe threadu-rile care nu ne prezinta niciun interes. PES 11 e un joc foarte bun, iar FIFA 11 de altfel e un joc la fel de bun, depinde doar ce preferi. move on and game on!

7. #427 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pai ramusg le cumpara oricum pe amandoua, deci nu poate fi acuzat . Eu doream sa cumpar initial PES....de ceva vreme doream FIFA....acum astept..... sa se linisteasca apele, sa se duca entuziasmul primelor zile. ...si sa vedem ce se joaca

8. #428 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Mi se pare mie, sau AI-ul propriei echipe in Be A Pro mode este cretin?
    Eu joc in career mode pentru Barcelona, iar jucatorii mei alearga cu mingea in adversar si sunt deposedati.. Practic daca nu cer eu pasa si ii las pe ei sa "judece" faza, in 8/10 cazuri pierd mingea... Adversarul in schimb paseaza mai mult si e mai greu de deposedat.
    True. Si eu am cariera cu un portar. Apropo, dupa ce voi evolua mai calumea oare ma voi putea transfera?

9. #429 SP
    Member DiablQ's Avatar
    stie careva problema cu creation centre? am o echipa din romania am creat bine si cu rabdare toti jucatori...dar in consola zice ca nu e nicio echipa,mam uitat pe site ala si am facut exact cum e acolo dar tot nu apare,ceva nu e inregula cu easports si pe PSN nu stiu zic si eu,va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine un pic.Thx

10. #430 SP
    Member MihaY's Avatar
    A mai patit cineva sa nu mai primeasca accomplishments? Mi-am pus virtual pro-ul fundas si am jucat 2 meciuri si nu a primit nici un cartonas
    si nu am luat accomplishment-ul.Am jucat 3 meciuri pe zapada si nici acolo nu am primit accomplishment .A mai patit cineva sau sunt eu singurul?

11. #431 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    citeste mai atent, el a pus L1 si TRIUNGHI, aia inseamna pase la intalnire lobate, nu incercare de un-doi, scuze mai nous e numesc automate .

fac si eu un apel la toti fanii jocurilor FIFA si PES, hai sa renuntam la sarcasm, ironii ieftine, injurii, afirmatii fara argumente, rivalitati etc. fiecare jucator, fie de FIFA sau PES, are un loc special unde se poate intalni cu cei care ii impartasesc gusturile si ideea de un joc perfect de fotbal, asa ca nu are rost sa interferam pe threadu-rile care nu ne prezinta niciun interes. PES 11 e un joc foarte bun, iar FIFA 11 de altfel e un joc la fel de bun, depinde doar ce preferi. move on and game on!
    Am citit bine, L1 triunghi este o pasa la intalnire data in adancime cu o precizie fantastica( pacatos Ai-ul asta) de aici si denumirea de auto in exprimarea mea. Nimic tendentios.

Astazi imi soseste Fifa 11, peste o saptamana Pes-ul, eu nu critic un joc ci modul "nesimtit" al unora ce joaca on line, acolo unde ma "duc" sa joc cu OAMENI, nu cu oameni controlati de AI. Daca eu pot sa joc fara ajutoarele astea si nu abuzez de ele iesind un joc frumos, bazat pe priceperea mea de ce nu pot sa o faca majoritatea, toata lumea vrea sa castige cu orice pret, parca ar juca "pe bune" nu un joc video care sa-ti faca placere sa-l joci prin fazele realizate de aptitudinile tale nu de un sistem de pase automat( un doi-ul este alceva).E greu de inteles lucrul acest. Si la Pes sunt o multime de astfel de jucatori dar acolo assistul a fost tot timpul limitat. Sa speram ca Fifa 11 rezolva pasele on line cu un pach, am inteles ca e tot Maria cu palaria de anul trecut chiar daca au Pro Passing Sistem.

Pot sa-i spun unuia ca a fost un GG la sfarsit de partida daca joca cu aptitudinile sale si nu cu cel ajuta AI-ul, dar ce pot sa-i spun altuia care face in mod repetat acelasi lucru pe teren toata partida, paseaza numai cu L1, deposedeaza numai cu L2, alearga numai pe margine( aripi) si centreaza numai cu L1( centrare controlata de AI), ce sa-i spun? Esti bun, sau AI-ul e bun? Raspundeti voi.

12. #432 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by fulg3r View Post
    stie careva problema cu creation centre? am o echipa din romania am creat bine si cu rabdare toti jucatori...dar in consola zice ca nu e nicio echipa,mam uitat pe site ala si am facut exact cum e acolo dar tot nu apare,ceva nu e inregula cu easports si pe PSN nu stiu zic si eu,va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine un pic.Thx
    Pe site-ul cu Creation Center, trebuie sa te duci la echipa creata si sa ii dai Bookmark (un buton undeva in dreapta sus), apoi cand intri in joc in Creation Center o sa-ti apara.

Quote Originally Posted by MihaY View Post
    A mai patit cineva sa nu mai primeasca accomplishments? Mi-am pus virtual pro-ul fundas si am jucat 2 meciuri si nu a primit nici un cartonas
    si nu am luat accomplishment-ul.Am jucat 3 meciuri pe zapada si nici acolo nu am primit accomplishment .A mai patit cineva sau sunt eu singurul?
    Poate nu joci pe dificultatea ceruta de accomplishment.

13. #433 SP
    Member blondutzu's Avatar
    @ramusg .. asteapta sa iti soseasca jocul apoi da-ti cu parerea referitor la fifa. Pasele nu sunt mai automatizate ca la PES iar pasele in adancime nu sunt deloc "de o precizie fantastica". Am jucat multe meciuri online si singurul lucru pe care insista majoritatea jucatorilor sunt un-doi-urile (L1 + X).

14. #434 SP
    Member ramusg's Avatar
    Mi-a sosit acum, eu m-am referit la jocurile anterioare, acum o sa vad daca o sa fiu dezamagit sau nu in aceasta privinta( Fifa 11). Sper sa nu fiu, eu sunt de parere ca Fifa renuntand la asisturile astea nesimtite va deveni un joc foarte bun, e singura mea nemultumire pe care o am in legatura cu acest joc.

Poate sunt eu de moda veche, am o varsta care imi atrage tot felul de pareri, cel putin "haioase", din partea cunoscutilor pt ca inca ma joc pe" calculator"( consola)

Din cate stiam eu L1+ XX sunt un-doi, L1+X este o pasa normala controlata de AI chiar daca o returnezi "expeditorului".Mai stiu si eu cate ceva.

15. #435 SP
    Member blondutzu's Avatar
    L1 se foloseste pentru a demarca jucatorul de la care pleaca pasa, sa creezi superioritate in atac... am dat pase gresite chiar daca tineam apasat pe el. Nu stiu in ce masura sunt asistate pasele (clar nu sunt 100% manuale) insa trebuie sa coordonezi si puterea pasei si directia intr-o oarecare masura daca vrei sa reusesti o pasa buna (vorbesc de pasele mai dificile nu de cele la 2 metri de tine).

16. #436 SP
    Member MihaY's Avatar
    @AndyZ Joc pe Professional.

17. #437 SP
    Junior Member stevy's Avatar

18. #438 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    degeaba foloseste lumea automated passes daca gameplay-ul asa cum e el creionat nu permite abuzurile, iar eu, asa cum si andrew a observat, am vorbit de avantajul creat de folosirea combinatie l1+ (avantaj, materializat in urma duelurilor umar la umar, care sunt usor ireale sau poate inca nu m-am obisnuit eu cu gameplay-ul)
    asadar si prin urmare din pctul meu de vedere Fifa nu mai este atat de automatizat, iar daca unii joaca intr-un fel sau altul nu e treaba mea. personal, doar am intrebat, in masura in care m-am gandit ca poate mi se pare mie, ca aceasta manevra e folosita excesiv.

19. #439 SP
    Junior Member seaman13's Avatar
    Mie cel putin jocul asta mi se pare nasol rau,dupa mine nu se compara cu 2010.E prea greu si pasele sunt prea incete si prea naspa paseaza adica pasele nu merg cum as vrea eu sa mearga dar in fine...

20. #440 SP
    Member BatsBike's Avatar
    din ce am citit am impresia ca nimeni nu intra la controller settings ... ?! acolo,se poate modifica pasa,sutul,lobul ... chiar de acolo se schimba jocul in esenta(valabil la orice editie) ! adica,jocul vine cu majoritatea optiunilor pe assisted ... incercati sa treceti totul pe manual&atunci se vede cine ce poate cu adevarat sa joace(sigur,online nu-i prea indicat cand joci contra celor care au full assisted)!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 45 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks