Chestia cu ţinutul analogului sus nu contează,p�nă c�nd şi cum.
@FpsMarius. Mi s-a părut mai bun primul gol,pt că e mai special,o foarfecă de pe la 16 m nu prea vezi. Dar acel şut forfecat şi cu lovitura liberă cam vezi.Merg pe golul nr. 1.
Chestia cu ţinutul analogului sus nu contează,p�nă c�nd şi cum.
@FpsMarius. Mi s-a părut mai bun primul gol,pt că e mai special,o foarfecă de pe la 16 m nu prea vezi. Dar acel şut forfecat şi cu lovitura liberă cam vezi.Merg pe golul nr. 1.
Eu tin RB apasat (lovitura plasata) si analogul stanga in sus + intr-o parte, pentru efect. Imi intra cam jumatate din loviturile din jurul careului.
Conteaza cat tii LS-ul apasat , dar depinde si ce lovitura folosesti. Pentru 20-30m Curve + L1 este imbatabil.
Eu misc LS-ul 90 de grade in directia unde vreau sa se duca mingea prin curbare, nu doar 45 de grade ca-n film, mi se pare si mai puternic efectul, desi n-am testat.
De asemenea, tin apasat si pe L1/LB pentru mai multa forta.
Il folosesc la fiecare lovitura si din 10 incercari dau minim 5 goluri, 2 bare si inca cateva incercari putin pe langa.
A da, si ce zicea mafiotul () ca foloseste apasand doar butonul de sut
Merci baieti. Azi tocmai am castigat un concurs de fifa 11 si era sa dau gol din lovitura libera. Eu incercam sa dau gol ca si in al doilea video insa nu prea imi iese. O sa ma mai antrenez, sper sa dau si eu macar 3 goluri din 10 incercari.
Pentru mine loviturile libere sunt destul de uşoare de băgat �n poarta,nu e foarte dificil o data ce-ţi intri �n m�nă.
Aţi �ncercat power - curled freekick ? De pe la 18-25 de yds merge perfect.
Poti juca pe browser daca ti s-a stricat PS3-ul.
FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football
rabona? l2 si patrat(square) conteaza pozitia jucatorului..incearca in arena sa ti dai seama cum functioneaza
Si asta cum se mai face? Am dat search pe "goagle" si la fifa 10 era ce va de genul sa driblezi 4 adversari...?
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
Am gasit un tutorial pentru rabona
WTF!!!![]()
![]()
M-a pierdut pe drum...
---------- Post added 07-06-2011 at 11:16 AM ---------- Previous post was 06-06-2011 at 07:56 PM ----------
Am gasit un tutorial ... E destul de explicit. O sa incerc cand ajung la consola...
Un video făcut acum oleacă de timp. Am uitat de el.
Aştept nişte reply-uri cu nume de jucători, mai vreau să fac �ncă unul.
@ Marius.Hmm, sunt cam indecis �ntre golul 1 şi 2, dar cred că merg pe golul nr 2. Al 3-lea a fost oleacă cam norocos.![]()
Bookmarks