Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 43 of 45 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 LastLast
Results 841 to 860 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #841 SP
    Member carcru's Avatar
    Chestia cu ţinutul analogului sus nu contează,p�nă c�nd şi cum.

@FpsMarius. Mi s-a părut mai bun primul gol,pt că e mai special,o foarfecă de pe la 16 m nu prea vezi. Dar acel şut forfecat şi cu lovitura liberă cam vezi. Merg pe golul nr. 1.

2. #842 SP
    Member showman's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    Chestia cu ţinutul analogului sus nu contează,p�nă c�nd şi cum.
    conteaza.. la inceput loveam zidul de n ori, si acum reusesc sa dau cu "murgu" care nu e cine stie ce jucator

3. #843 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Eu tin RB apasat (lovitura plasata) si analogul stanga in sus + intr-o parte, pentru efect. Imi intra cam jumatate din loviturile din jurul careului.

4. #844 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Conteaza cat tii LS-ul apasat , dar depinde si ce lovitura folosesti. Pentru 20-30m Curve + L1 este imbatabil.
    Eu misc LS-ul 90 de grade in directia unde vreau sa se duca mingea prin curbare, nu doar 45 de grade ca-n film, mi se pare si mai puternic efectul, desi n-am testat .
    De asemenea, tin apasat si pe L1/LB pentru mai multa forta.
    Il folosesc la fiecare lovitura si din 10 incercari dau minim 5 goluri, 2 bare si inca cateva incercari putin pe langa.

A da, si ce zicea mafiotul () ca foloseste apasand doar butonul de sut

5. #845 SP
    Member maghear's Avatar
    Merci baieti. Azi tocmai am castigat un concurs de fifa 11 si era sa dau gol din lovitura libera . Eu incercam sa dau gol ca si in al doilea video insa nu prea imi iese. O sa ma mai antrenez, sper sa dau si eu macar 3 goluri din 10 incercari.

6. #846 SP
    Member carcru's Avatar
    Pentru mine loviturile libere sunt destul de uşoare de băgat �n poarta,nu e foarte dificil o data ce-ţi intri �n m�nă.

Aţi �ncercat power - curled freekick ? De pe la 18-25 de yds merge perfect.

7. #847 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Eu prefer o lovitura libera de la distanta decat una de aproape.

8. #848 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Joaca cineva de aici Ultimate Team?

9. #849 SP
    Member showman's Avatar
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Joaca cineva de aici Ultimate Team?
    am jucat eu pana in urma cu ceva zile(mi s a stricat ps3`u) cam ce intrebare ai? pff.. imi pare rau ca incepusem sa am o super echipa
    ronaldo(old),hulk,fred
    quaresma,danny,montolivo,jovetic,
    aparare chivu si niste portughezi+portar beto

10. #850 SP
    Poti juca pe browser daca ti s-a stricat PS3-ul.

FIFA Ultimate Team | EA SPORTS Football

11. #851 SP
    Member showman's Avatar
    nu stiu daca o sa`mi cumpar alt ps3 prea curand(sau reparat) o ultima compilatie

12. #852 SP
    Member carcru's Avatar

360 tutorial.

13. #853 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by showman View Post
    nu stiu daca o sa`mi cumpar alt ps3 prea curand(sau reparat) o ultima compilatie
    Cum faci chestia de la 0:54 ?

14. #854 SP
    Member showman's Avatar
    rabona? l2 si patrat(square) conteaza pozitia jucatorului..incearca in arena sa ti dai seama cum functioneaza

15. #855 SP
    Quote Originally Posted by showman View Post
    rabona? l2 si patrat(square) conteaza pozitia jucatorului..incearca in arena sa ti dai seama cum functioneaza
    Asa se numeste? Chestia aia cand suteaza cu dreptul prin spatele piciorului stang...(si viceversa...)
    O sa incerc si asta. Multumesc. Ma tot chinuiam sa fac chestia asta in arena si nu reuseam...

16. #856 SP
    Member carcru's Avatar
    Vezi că jucătorul trebuie să aibă şi Flair Trait. Nu merge cu absolut toţi.

17. #857 SP
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    Vezi că jucătorul trebuie să aibă şi Flair Trait. Nu merge cu absolut toţi.
    Si asta cum se mai face? Am dat search pe "goagle" si la fifa 10 era ce va de genul sa driblezi 4 adversari...?

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

Am gasit un tutorial pentru rabona

WTF!!!
    M-a pierdut pe drum...

---------- Post added 07-06-2011 at 11:16 AM ---------- Previous post was 06-06-2011 at 07:56 PM ----------

Am gasit un tutorial ... E destul de explicit. O sa incerc cand ajung la consola...

18. #858 SP
    Inca 3

19. #859 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    ca sa zica lumea ca nu e realist fifa

20. #860 SP
    Member carcru's Avatar

Un video făcut acum oleacă de timp. Am uitat de el.

Aştept nişte reply-uri cu nume de jucători, mai vreau să fac �ncă unul.

@ Marius.Hmm, sunt cam indecis �ntre golul 1 şi 2, dar cred că merg pe golul nr 2. Al 3-lea a fost oleacă cam norocos.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 45 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks