Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 33 of 33

Thread: Silent Hill 2 Remake

1. #21 SP
    Manager paul's Avatar
    GameSpot PS2 Vs PS5 Graphics Comparison:

DF tech review:
    00:00 Introduction
    02:45 Original versus remake comparison
    09:55 PS5 Mode Comparison/Lumen Differences
    13:58 PS5 30FPS Quality Mode Frame-Rate Test
    15:54 PS5 60FPS Performance Mode Frame-Rate Test
    17:29 Verdict

2. #22 SP
    Member alexxx02's Avatar
    A jucat cineva pe PS5? Cum se comporta? E ceva de capul lui? Acum multi ani, copil fiind l-am vazut pe taicamiu jucand silent hill si de atunci mi-a ramas in minte. Peste ceva ani am incercat si eu Silent Hill 2 pe un emulator, nu mai stiu daca l-am si dus la capat dar stiu ca mi-a placut destul de mult. Apoi am terminat cam tot ce a aparut dupa Silent Hill 2, fiind una din seriile mele de jocuri preferate. Acum ma gandesc sa fac o incercare si sa joc remake-ul, din ce am mai citit prin review-uri, jocul e in directia buna

3. #23 SP
    Member alexxx02's Avatar
    L-am luat pana la urma. Dupa aproximativ 3 ore si jumatate pot spune ca pentru mine este ceea ce trebuie. Grafica ok, nimic iesit din comun, cateva scaderi de frame ici-colo, in rest nu am intampinat probleme sau bug-uri. Fiind fan al seriei Silent Hill ma bucur ca a iesit acest remake. Atmosfera e senzationala si starea pe care ti-o induce jocul, mai ales jucat cu casti si intuneric in camera, este wow. Muzica e si ea la locul ei oferind un plus starii de tensionare constanta pe care o resimti jucand jocul asta. Per total un joc bun spre foarte bun, recomand fanilor si nu numai. Abia astept sa ma reintorc putin in orasul incetosat "Welcome to Silent Hill "

4. #24 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Legat de ce zice @alexxx02 despre grafică , pe PC mie mi se pare grafica foarte tare, asta o zice și GPU-ul, un 4080 Super care in 4K nativ și setări la maxim se chinuie si este ca ajunge si sub 30 FPS , însă in 4K cu DLSS Quality activat am 50-55 FPS, in interioare si mai mult. Unele locuri par foto realistice, chiar nu m-am așteptat la asa grafică, mie unul imi place mult cum arată.

Jocul in sine imi place si mie, am circa 8 ore in el, ii atmosferic, creepy! La inceputul jocului ai posibilitatea sa alegi si nivelul de greutate al puzzle-urilor, iubitor de puzzles ce sunt am ales hard pt puzzles dar unele puzzle-uri trebuiesc rezolvate cu ajutorul a tot felul de riddles si fiind pe engleză cu tot felul de înțeles întortocheat is mai greu de înțeles pt mine așa ca in unele locuri am fost nevoit sa ma uit pe YouTube. Puzzle-urile care le rezolvi doar prin logică și fără sa fi nevoit sa consulți riddles sun okay, nu am jucat jocul vechi si nu am știut la ce sa mă aștept legat de asta, nici nu stiu ce dificultatea de puzzles este egală cu originalul.
    Si eu ca @alexxx, de abia aștept sa joc din nou, la noapte butonez iar prin infern : ))

5. #25 SP
    Member rzv31's Avatar
    L-am terminat si eu acum pe PS5, Performance Mode, timp 18 ore aproape; totul pe Light ca nu am rabdare de chinuiala. Primul meu Silent Hill, si a fost super, mai ales ca sunt fan horror. Gameplay bun, arme suficiente, am facut la economie de gloante ca am crezut ca e nevoie de multe la un moment dat si doar am ramas cu ele pe stoc, si cu multe health-uri. La inceput mi s-a parut putin cam slow, ceea ce ma facea sa renunt plus grafica pe alocuri enervanta, parca avea crize de epilepsie cand ploua, la balti sau cand zburau frunzele; in plus foarteee intuneric, inteleg ca asa se vrea a fi dar totusi, am umblat la setari la Brightness putin pana sa fie jucabil. La puzzle-uri nu m-am complicat, neavand rabdarea necesara am dat direct search pe google la toate pt rezolvari. Dar cu timpul a inceput sa ma prinda. Suntele, muzica, dualsense-ul creeaza o atmosfera destul de horror. Au fost unele momente in joc cand devenise putin repetitiv si enervant, dar parca au stiut cei de la Bloober si au revenit in forta din nou. Are unele frame drop-uri pe alocuri, dar pt putin timp si nu sa te scoata din sarite.
    Pentru mine a fost o experienta horror super, merita cumparat la pret intreg.

6. #26 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by rzv31 View Post
    La inceput mi s-a parut putin cam slow, ceea ce ma facea sa renunt plus grafica pe alocuri enervanta, parca avea crize de epilepsie cand ploua, la balti sau cand zburau frunzele; in plus foarteee intuneric
    Ce are grafica? Dar ploaia, ce epilepsie ca nu înțeleg? Am atasat niste poze, grafica buna, ploaie misto, nici o problema cu baltile! Mai intuneric devine dintr-un punct incolo, de aia ai lanterna, asa e facut jocul.
    Attached Images Attached Images screenshot-2024-10-07-025821.jpg screenshot-2024-10-08-160238.jpg screenshot-2024-10-08-155357.jpg

7. #27 SP
    Member morphine's Avatar
    E diferenta semnificativa intre performance si quality?

8. #28 SP
    Member morphine's Avatar
    Pfff, daca te muti pe perfomance se anuleaza global illumination si se vede si mai intunecat.

L-am inceput pe quality dar in combat e aiurea rau sa joci in 30 fps uri.

9. #29 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Abia astept sa-l incep si eu. Chiar sunt curios cum este. Mai am inca niste amintiri cu cel vechi.

10. #30 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Vine si versiunea Xbox in curand.
    Attached Images Attached Images munqoul9ifyf1.jpeg

11. #31 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar

12. #32 SP
    Manager paul's Avatar
    Disponibil acum pe Xbox Series si PC (Microsoft Store).
    50% reducere pe toate platformele de Konami Black Friday.
    Attached Images Attached Images main.png 01.png

13. #33 SP
    Manager paul's Avatar
    Remake Xbox Review - Big Cutbacks on Series S, Series X is Fine:
    00:00 - Introduction
    01:49 - Image Quality
    03:52 - Lumen Reflections/GI Downgraded on Series S?
    07:11 - Performance Testing
    09:42 - Game Impressions and Wrap-up

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2