@aallex2099: demoul se da gratis in japonia la orice consola ps3 cumparata, gametrailers probabil au discul cu demo
@aallex2099: demoul se da gratis in japonia la orice consola ps3 cumparata, gametrailers probabil au discul cu demo
Nu-l au. Chiar ei au recunoscut asta �n Invisible Walls - Episode 36. L-au luat de pe un...ca să-l citez pe Shane.****ty tracker
După care l-au pus pe un CD (chiar făceau o comparație �ntre timpii de loading -CD/DVD-) și l-am jucat, testat, etc.
Că ulterior l-au făcut rost original (ca să zic așa) e altceva...dar p�nă una alta...l-au jucat ca majoritatea, de pe un ****ty tracker![]()
Varianta de PS3, de pe tracker? Nu prea cred... poate te referi la cea de 360.
Daca sti ceva despre cea de PS3 astept un PM de la tine![]()
O comparatie facuta de data asta pe poze intre cele 2 versiuni demo (x360-ps3). Daca e adevarata... se pare ca versiunea de 360 arata mai bine...
The Horror Is Alive
Resident Evil 5 - Playing God trailer
Un nou trailer!Deabia astept sa apara acest joc sigur nu va dezamagi cum nu nea dezamagit nici intreaga frachisa.
eu am jucat pana acum demoul cre' ca de vreo 10x poate si mai bine de atat.intr-un trailer,Chris Redfield spune:"the villagers acting just like in the Kenedi's report".is curios daca e contiunarea lui resident evil 4,desi ma indoiesc....
cred ca azi-maine apare demoul si pe psn. parca a aparut pe live pe 26 sau ceva de genu si au zis ca intr-o saptamana apre si pe psn. versiunea de xbox a demoului am inteles ca are suport pt cooperativ atat local cat si online. banuiesc ca si versiunea ps3 va suporta aceleasi functii. cand apare se baga cineva la un co op?![]()
In the first minute man!
OMG! Can't wait: OPM March Issue Scores | V4VG.com
ok istrategy, dar tu joci cu tipa
apropos, demoul iese pe 2 februarie (marti)
Resident Evil 5 Demo Gets Dated for PS3, Collector's Edition Revealed - February is the magic month - Softpedia
@ aallex 2 februarie e luni adica maine 3 februarie e marti , app deabea astept sa joc demoul ..
Bookmarks