Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 27 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 540

Thread: Resident Evil 5

1. #241 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    azi mi-a sosit si mie resident evil 5
    Bagam coop? U can be the b...h!

2. #242 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    stie cineva daca co-op este blocat pe regiuni? nu am gasit nimic despre jocul full.

multumesc

3. #243 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    psycho joci cu mine in weekend co-op?

4. #244 SP
    Member psycho-07's Avatar
    da frate ma anunti si ma bag

5. #245 SP
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    da frate ma anunti si ma bag
    Show mare azi-noapte cu Psycho!!! Daca prin absurd putea cineva sa stea pe spectate la noi cred ca Mr. Bean feat Benny Hill feat Jim Carey erau mici copii!
    L-am jucat pe veteran si am murit de nenumarate ori la domnul acela simpatic cu drujba..Unul dintre motive a fost si ca dl. Psycho, in momentul in care simpaticul fugea dupa noi fluturand drujba in aer, se oprea sa culeaga banuti de pe jos.... Evident ca rezultatul a fost necrutator!! Am jucat pana la 4 dimineata si la unul dintre bosi eu m-am lasat pagubas din cauza somnului sau poate ca boss-ul isi batea joc de noi...In fine, coop-ul este genial si uber fun!!!

6. #246 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Mai are probleme de luminozitate in co-op ca in demo?

7. #247 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Show mare azi-noapte cu Psycho!!! Daca prin absurd putea cineva sa stea pe spectate la noi cred ca Mr. Bean feat Benny Hill feat Jim Carey erau mici copii!
    L-am jucat pe veteran si am murit de nenumarate ori la domnul acela simpatic cu drujba..Unul dintre motive a fost si ca dl. Psycho, in momentul in care simpaticul fugea dupa noi fluturand drujba in aer, se oprea sa culeaga banuti de pe jos.... Evident ca rezultatul a fost necrutator!! Am jucat pana la 4 dimineata si la unul dintre bosi eu m-am lasat pagubas din cauza somnului sau poate ca boss-ul isi batea joc de noi...In fine, coop-ul este genial si uber fun!!!
    a fost foarte tare azi-noapte , dar nu m-am lasat pana nu l-am batut pe boss te astept si diseara ca sa continuam aventura noastra

8. #248 SP
    Member Zaktan's Avatar
    @Istartegie-Nu!
    Cel putibn pe 360

9. #249 SP
    Member Istrate's Avatar
    Aveti idee ce-au gandit producatorii cand au facut impartirea pe Split Screen? Mi se pare cea mai tampita idee venita de la Capcom. A trebuit sa mut televizorul cu jumatate de metru mai aproape de ochi din cauza ca oboseam foarte repede concentrandu-ma pe un petec luminos. Pentru asta le dau o bila neagra, mare cat capul lui Chris (sau Sheva daca doriti dumneavoastra).

Oof, acum am realizat ca este un topic pentru PS3. Va rog ignorati postul, si cineva sa-l stearga.

10. #250 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by Zaktan View Post
    @Istartegie-Nu!
    Cel putibn pe 360
    Astept raspuns pentru versiunea de PS3!

11. #251 SP
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Astept raspuns pentru versiunea de PS3!
    Nu are domle nici o problema de luminozitate in coop. Nu face nici screentearing deloc, merge PERFECT!

12. #252 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Am inceput si eu sa il joc azi.
    Foarte tare. Sa nu ma intlegeti gresit, dar in comparatie cu RE5 Killzone 2 pare un joc pentru copii mici.
    Super reusit jocul, fenomenala atmosfera. M-a prins.
    Cumparati-l fara ezitare!

13. #253 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    dar in comparatie cu RE5 Killzone 2 pare un joc pentru copii mici.
    I don't follow.....

14. #254 SP
    yea... me neither... cred ca m-am prins de ce nu puteam juca cu psycho ieri. Eu am zona 3 ASIA jocul... puteti confirma ca asta e pb? (cand vroia sa dea join la jocul pe care-l gazduiam aparea la lag-o-meter un X mare ... )

15. #255 SP
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    yea... me neither... cred ca m-am prins de ce nu puteam juca cu psycho ieri. Eu am zona 3 ASIA jocul... puteti confirma ca asta e pb? (cand vroia sa dea join la jocul pe care-l gazduiam aparea la lag-o-meter un X mare ... )
    Nu asta a fost problema. Si eu am tot versiunea Asia. A mers perfect.

16. #256 SP
    si atunci, ce naiba poate avea? si eu si psycho avem fiberlink si nu am mai avut astfel de probleme. Jur ca nu inteleg...

17. #257 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    stie cineva daca co-op este blocat pe regiuni? nu am gasit nimic despre jocul full.

multumesc

era f greu sa dati un rasp

18. #258 SP
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    si atunci, ce naiba poate avea? si eu si psycho avem fiberlink si nu am mai avut astfel de probleme. Jur ca nu inteleg...
    frate trebuia sa apas pe logu ps si dadeam triunghi pe useru tau si imi aparea optiunea sa invit friend si gata

19. #259 SP
    Vreau sa joc mercs in coop! Cine a terminat jocul? Mai am de facut A+ la o harta si e destul de greu singur. Se baga cineva?

20. #260 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    L-am terminat in 17 h 38 "10 " primul run o sa incerc pe veteran acum merita jocul cu adevarat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 27 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast