cam marisori goblinii. Nu tii minte in Gothic 1 cand trebuia sa aduci Almanac-ul inapoi la Swamp Camp impreuna cu Talas ? Cartea a fost furata de niste black goblins , care erau jumate cat tine (poate si mai putin
).
Totusi trebuie sa recunosc... nu seamana cu orcii clasici din seria Gothic ... poate is ceva goblini pe steroizi
. who knows ?

. Nu tii minte in Gothic 1 cand trebuia sa aduci Almanac-ul inapoi la Swamp Camp impreuna cu Talas ? Cartea a fost furata de niste black goblins , care erau jumate cat tine (poate si mai putin
... nu seamana cu orcii clasici din seria Gothic ... poate is ceva goblini pe steroizi
. who knows ?
.
) . Is un fan imens al acestei serii si as fi dispus sa platesc dublu daca as sti ca primesc un joc la nivelul asteptarilor mele . Oricum cred ca o sa cumpar Gothic 4 collectors edition (daca o sa fie
. oricum sa speram ca o sa primim ma imulte detalii la E3 despre joc si ca o sa avem parte un mic demo in viitorul apropiat .
. Iar acel level up sistem mi se pare destul de interesant . Mi se pare o chestie tare ca o sa conteze cat de mult ajuti fiecare zeu (Innos , Adanos si Beliar ) . Sa speram ca o sa fie cat mai multe "cadouri" de la zeii nostrii preferati
(Claws of Beliar anyone
)
. Vrei sa te razbuni pe rege 

Bookmarks