Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 171 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 114 164 ... LastLast
Results 1,261 to 1,280 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #1261 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Polski View Post
    Asta e cu Evel Ryu, Oni si gemenii?
    Gemenii da. Sincer nu stiu de Oni si Evil Ryu. Chiar, cum a ramas cu astia?

Daca scot alt disc e tiganie intr-adevar. Pe de alta parte, daca il scot DLC ar trebui sa ai totusi varianta sa joci in continuare si SSF4 la alegere, avand in vedere ca sunt cateva major changes intre cele 2 versiuni. Deci cumva trebuie separate dar nu neaparat prin alt disc. Ar putea frumos sa fie selectabila varianta in care vrei sa joci, cand dai start in SSF de ex...

Revenind la intruniri, deci ne vdm we asta la Radu la MK si celalalt la turneu MK (sambata) si la sala de PS3 cu Minimize si restul pt offline in toata regula (duminica) Niiice!

2. #1262 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar

The MARN is strong with this one!

3. #1263 SP
    Member Bozyblue's Avatar

4. #1264 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    OOOOOOOOOOOO!!!!BIG focus attack range.Nice.Mained.

5. #1265 SP
    Junior Member gatsu10's Avatar
    Salutare popor.Datimi si mie detalii mai multe despre concursul de MK,vreau sa vin si eu...ca spectator binenteles,sa va fac galerie.Nu vreau sa mai ma bazez pe Ded care se jurase ca ma suna vinerea trecuta sa imi zica unde trebuie sa vin si cand ptr concursul de sambata de SSFIV si MVC3...ca apoi sa ma sune luni si sa ma intrebe de ce nu am venit

6. #1266 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by gatsu10 View Post
    Salutare popor.Datimi si mie detalii mai multe despre concursul de MK,vreau sa vin si eu...ca spectator binenteles,sa va fac galerie.Nu vreau sa mai ma bazez pe Ded care se jurase ca ma suna vinerea trecuta sa imi zica unde trebuie sa vin si cand ptr concursul de sambata de SSFIV si MVC3...ca apoi sa ma sune luni si sa ma intrebe de ce nu am venit
    Salut man,

Concursul de MK este sambata cealalta, pe 9 aprilie, in Mall Plaza - Magazinul diverta, incepand cu ora 15. Ne gasim pe la 13 acolo, sa ne incalzim

Mai bine vorbesti cu noi direct cand e vorba de intruniri sau mai verifici ce zicem pe aici

7. #1267 SP
    Gatsule pacat ca nu ai venit la MvC.

Cred ca Mike facea un atac de panica vazand alt Haggar player.
    Bine ai venit pe thread si incearca sa urmaresti pe cat posibil ce se intampla pe aici.

8. #1268 SP
    Member Ares's Avatar
    in concluzie cu cine joc mk sambata?

ala io , ala io ........

9. #1269 SP
    Member Aquashark's Avatar
    io si io

10. #1270 SP
    si io

11. #1271 SP
    I am dissapoint.

12. #1272 SP
    De ce maic?
    Cine te-a dezamagit?

13. #1273 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    De ce maic?
    Cine te-a dezamagit?
    viata si femeile

14. #1274 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    I am dissapoint.
    Eh, pubertatea asta...

Am mai zis ca sunt prezent sambata la MK, deci si IO

15. #1275 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Io nu :/

Quote Originally Posted by Ares View Post
    viata si femeile
    Attached Images Attached Images meme-troll-dad-your-life.jpg

16. #1276 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Io nu :/
    hehehehehe

17. #1277 SP
    You guys dissapoint me.

18. #1278 SP
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Salut man,

Concursul de MK este sambata cealalta, pe 9 aprilie, in Mall Plaza - Magazinul diverta, incepand cu ora 15. Ne gasim pe la 13 acolo, sa ne incalzim

Mai bine vorbesti cu noi direct cand e vorba de intruniri sau mai verifici ce zicem pe aici
    Adica in mall-ul Plaza Romania?Daca da atunci e bine...ca fac 15 min pe jos pana acolo Poate mai corup niste prieteni sa vina cu mine sa va facem galerie.
    Nu am stiut de acest thread pana ieri,cand mia dat dat Ady(trylions) linkul..dupa ce lam tras de urechi ca nu a zis nimic de concursul de sambata,cu toate ca stia si el cica..dar nu a avut timp sa vina.

PS : pare cam slabut noul MK,nu am incercat inca demo-ul dar din trailere nu ma impresionat deloc..are o miscare tare artificiala care ma streseaza

19. #1279 SP
    In sfarsit someone besides alecs who agrees with me,AND likes marvel.Vii la offlineu de pe 10, nu?

20. #1280 SP
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    In sfarsit someone besides alecs who agrees with me,AND likes marvel.Vii la offlineu de pe 10, nu?
    Nu stiu despre care offline vorbesti dar banuiesc ca te referi la o intrunire precum cea de la sala de langa mine? Daca e pe 10 si concursul de MK e pe 9 imi dati atunci detaliile..daca o sa am cu cine voi venii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 64 of 171 FirstFirst ... 14 54 62 63 64 65 66 74 114 164 ... LastLast