Azi am jucat cateva curse cu roberte pe hardcore. Imi place multiplayer-ul, inca nu abuzeaza nimeni de scurtaturi ridicole si buguri idioate deci e bine. In schimb mi-am facut la nervi in cariera... bai frate, din moment ce zici ca va avea mult mai multe curse de raliu si point-to-point ma astept sa fie asa! Dar no, cred ca am jucat la porcarii de Gymkhana de m-am saturat... chiar nu le vad rostul, sunt niste tampenii. Ca sa nu mai zic de nspe mii de rallycross-uri cu buggy-uri si camionete. Cel mai bun lucru de pana acum este acel rally championship, desi si ala suge un pic pentru ca sunt cateva trasee foarte foarte scurte.
Chiar daca per total e un joc foarte bun, pe mine ma dezamageste pe zi ce trece... sper sa-si revina ca altfel ma intorc la primul Dirt.

. Am intrat putin eri online sa vad cum se misca si am observat putin slo motion intr-o cursa cu 8 playeri,am ramas total surprins
.Cum naiba ca in 2 mergea perfect! Si inca o chestie...nu am vazut niciunde sa pot compara timpii pe un traseu cu cei din lista de friends care au jocul,si nici stats-urile nu mai pot sa le vad ale celorlalti doar ale mele
. Poate nu am cautat eu bine dar mi se pare curios sa scoate chestii care erau in 2,ce naiba s-au prostit si astia ca aia cu Killzone? Rasko lamurestema te rog
x 

ca nu puteau sa-l faca normal cum era si pana acum

Bookmarks