City break in Londra...era imposibil sa ma intorc fara un suvenir.������
*Xbox One X SW Jedi: Fallen Order, 1400 lei de la JRC Iași
*am comandat pe 8 decembrie acelasi bundle de la edigital, care a plecat din Oradea spre mine pe 10, astăzi suntem în 14 și nu am primit nici un update pe awb
![]()
Flanco 69 + 69, MediEvil 139 luat pentru un prieten.
Sent from my iPhone using Tapatalk
De la Namco Bandai Europe shop.. Scorurile le-am dat "jocuri cu preturi bune" la momentul comenzii![]()
Restul comenzii de pe zavvi - part 1
Ghost Recon Wildlands Collector's Edition Statue
Din poze parea slab realizata statuia, nu este cazul
PS: Milka for scale
Restul comenzii de pe zavvi - part 2
For Honor Apollyon Edition Statue
De departe una dintre cele mai misto statui din toata colectia mea!
PS: Milka for scale
Foarte tare. A fost ceva oferta la editiile astea de colectie? La ce pret le-ai prins?
Well, urmaresc editiile astea de mai bine de un an (cel putin Ghost Recon), dar m-am tot sucit, mai ales ca este destul si shipping-ul si nici nu sunt editii "principale". Eram gata, gata sa iau GR:W la 30-35 de lire si AC Movie la vreo 20-30, iar de For Honor nici nu se pune problema, ca oricum nu era in calcul si era si mai scump.
Fast forward Black Friday 2019, unde absolut tot a fost la mega reducere pe zavvi, AC la 17 lire, iar GR si FH la 20 fiecare (unde mai pui ca am avut si un 10% discount), plus 10 lire transportul, a fost pomana curata. Bine ca nu am stat pe ganduri, ca a fost stocul epuizat imediat dupa ce am primit confirmarea comenzii.
Statuia este excelenta, am fost foarte incantat cand am desfacut-o, si cand te gandesti ca nu aveam de gand sa o iau.![]()
Bookmarks