Luate saptamana asta de pe Store US cu ocazia Days Of Play... Spiderman $20 si NBA2K19 $3. Mai era si God Of War la $20 si alte cateva jocuri la preturi bune.
Luate saptamana asta de pe Store US cu ocazia Days Of Play... Spiderman $20 si NBA2K19 $3. Mai era si God Of War la $20 si alte cateva jocuri la preturi bune.
A venit si Bane si am completat colectia
Toate 3 luate de la 101 figurine.
Urmeaza si un video in viitor![]()
Yes! Let's goooooooooo!
Crash Team Racing Nitro-Fueled
Din pacate nu l-am gasit pe disc, in Cluj, asa ca l-am luat digital :/ - il voi lua pe disc dupa ce aparesa-l am la colectie. Sa ai un joc digital only...ii ca si cum nu l-ai avea.
Cumparate pentru colectie :
The Division 2 Gold Edition - 130 lei olx
Super Stardust - 30 lei olx
Driveclub VR - 30 lei jrc
EVE Valkyrie - 30 lei jrc
The Inpatient - 30 lei jrc
Battle Chasers Nightwar - 50 lei jrc
F1 2018 - 45 lei olx
Skyrim VR - 65 lei olx
The Persistence - 70 lei altex
V-Rally 4 - 120 lei ventum
Figurina Kratos - 100 lei olx
Figurina Black Beard - 100 lei olx (are lipsa o sabie)
Media Galaxy Baneasa, 134 lei , cea mai buna reducere de la lansare-reversible cover,love dat japanese art.
Ps4 Pro - Mediagalaxy( vandut avionul vechi).
Pachet VR de la userul Bicky.
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 30-06-2019 at 13:12 ----------
MediaGalaxy.
Sent from my iPhone using Tapatalk
YES!!! Au ajuns!!! Ketsui Deathtiny: Kizuna Jigoku Tachi & Shikhondo: Soul Eater [Limited Edition] (PS4)
Si pentru ca dupa 11 ani, batranul Samsung Spinpoint F1 de 500GB din PC si-a dat obstescul sfarsit, i-am gasit inlocuitor. 184 lei pcgarage.
Numai ca n-are nicio treaba cu consolele. Vezi ca e arie separata cu ce ne-am cumparat pe PC.
Pai si? Nu-i PC-ul consola suprema? Il poti configura cum vrei si poate emula cam orice. Ce nu poate emula inca e doar o chestiune de timp.
Am mai vazut si in trecut ca a mai postat lumea aici lucruri (placi video, HDD-uri, componente PC, etc.) care n-au legatura cu consolele. In fine. Daca e aiurea rog un admin sa stearga postul.
By Radoo in forum Offtopic
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks