Luate saptamana asta de pe Store US cu ocazia Days Of Play... Spiderman $20 si NBA2K19 $3. Mai era si God Of War la $20 si alte cateva jocuri la preturi bune.
Luate saptamana asta de pe Store US cu ocazia Days Of Play... Spiderman $20 si NBA2K19 $3. Mai era si God Of War la $20 si alte cateva jocuri la preturi bune.
A venit si Bane si am completat colectia
Toate 3 luate de la 101 figurine.
Urmeaza si un video in viitor
Yes! Let's goooooooooo!
Crash Team Racing Nitro-Fueled
Din pacate nu l-am gasit pe disc, in Cluj, asa ca l-am luat digital :/ - il voi lua pe disc dupa ce apare sa-l am la colectie. Sa ai un joc digital only...ii ca si cum nu l-ai avea.
Cumparate pentru colectie :
The Division 2 Gold Edition - 130 lei olx
Super Stardust - 30 lei olx
Driveclub VR - 30 lei jrc
EVE Valkyrie - 30 lei jrc
The Inpatient - 30 lei jrc
Battle Chasers Nightwar - 50 lei jrc
F1 2018 - 45 lei olx
Skyrim VR - 65 lei olx
The Persistence - 70 lei altex
V-Rally 4 - 120 lei ventum
Figurina Kratos - 100 lei olx
Figurina Black Beard - 100 lei olx (are lipsa o sabie)
Media Galaxy Baneasa, 134 lei , cea mai buna reducere de la lansare-reversible cover,love dat japanese art .
Ps4 Pro - Mediagalaxy( vandut avionul vechi).
Pachet VR de la userul Bicky.
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 30-06-2019 at 13:12 ----------
MediaGalaxy.
Sent from my iPhone using Tapatalk
YES!!! Au ajuns!!! Ketsui Deathtiny: Kizuna Jigoku Tachi & Shikhondo: Soul Eater [Limited Edition] (PS4)
Si pentru ca dupa 11 ani, batranul Samsung Spinpoint F1 de 500GB din PC si-a dat obstescul sfarsit, i-am gasit inlocuitor. 184 lei pcgarage.
Numai ca n-are nicio treaba cu consolele. Vezi ca e arie separata cu ce ne-am cumparat pe PC.
Pai si? Nu-i PC-ul consola suprema? Il poti configura cum vrei si poate emula cam orice. Ce nu poate emula inca e doar o chestiune de timp.
Am mai vazut si in trecut ca a mai postat lumea aici lucruri (placi video, HDD-uri, componente PC, etc.) care n-au legatura cu consolele. In fine. Daca e aiurea rog un admin sa stearga postul.
Bookmarks