Ce vrea sa zica keanustar e ca exista thread dedicat pt pc - http://www.consolegames.ro/forum/f17...mparat-azi-pc/
Ce vrea sa zica keanustar e ca exista thread dedicat pt pc - http://www.consolegames.ro/forum/f17...mparat-azi-pc/
Jrc, mersi lui adin33 de pont, nu stiam de acest site, foarte bune reduceri.
Starblood 14,99 lei, restul 29,99 per bucata.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cum reusiti sa comandati? Da error la comanda finala, indiferent ce aleg, plata, ridicare sau curier.
Edit: am sunat la ei, mi-au spus sa dau comanda fara loggin in cont, merge asa, tocmai am lansat-o
Merci LucKos!
Site-ul e praf pe zona de comandă online. Mi-au zis că au pus din greșeală devii, zona de ordering pe live.
Suna-i sau da-le un mail pt comanda și sunt foarte prompti. Pt comenzi peste 100 de lei ai transport mocca și durează în jur de 4 zile.
Btw, ca să ai așteptările potrivite - textul pe carcase nu este în engleză (ceha, maghiara, poloneza), dar jocul este Full EN.
Spor,
L.
Compania JRC Gamecentrum este derivata din mult mai cunoscutul game.uk, de unde si tematica roz.
Acest gameshop este unul de foarte mare prestigiu in Cehia, cu sute de magazine in toata tara si un serviciu excelent.
In Europa Centrala, JRC este practic ceea ce inseamna Gamestop in Europa de vest.
Nu am fost in viata mea in stare sa deschid un business, dar felicit pe cei care au adus acest gameshop in Romania.
Momentan se lucreaza la site, in curand va fi in oglinda cu site-ul mama jrc.cz.
In sfarsit avem si noi un gameshop adevarat si dedicat pentru console gaming in Romania!
Ceea ce le lipseste inca si sper ca vor avea suficient succes ca sa o faca, este sa se extinda masiv cu magazinele fizice in orasele mari. Din pacate un magazin in Iasi + doua in Bucuresti nu sunt suficiente ca sa ii cunoasca lumea.
Eu stiu ce inseamna JRC pentru ca am fost clientul lor fidel in perioada 2011-2016 si sper sa reuseasca si in Romania ceea ce au facut in Cehia.
In store-ul din Mega Mall București aveau vreo 4-5 ediții de colecție de la God of War (cele cu statuetă și tot tacâmul). Pe site încă nu le-au pus. Dacă cineva a ratat ediția respectivă, contactați-i. Sigur are un preț bun!
Scuze de off-topic.
Metal gear collection-35 ron , olx ( cumparat si un ps3 slim 320gb special pentru el)
Judgment-233 Emag- livrat dupa 16 zile de la lansare-Multumesc Emag!
Altex 130 lei. Aparea pe site ca ar fi expusa in magazin si am putut sa o rezerv in Mall Baneasa.
Spre surprinderea mea, a fost sigilata si in stare perfecta.
25 cu 25 -olx, revengeance era sigilat.acum mai am nevoie de metal gear solid 1 ( god knows de unde ) si le pot juca pe toate vara asta.
Castile Carrefour - 499
Injustice Steelbook -79 ron acum ceva vreme din MG
CTR - 199 ron
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
MediaGalaxy - UrgentCargus, am asteptat special editia cu steelbook
Si mi-a ajuns toata sparta...... Si steelbookul e spart si carcasa de plastic, dezamagitor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pai...retur instant. Si reclamatie pe site la ei cu poze, ca sa vada despre ce e vorba. NU accepta asa ceva!
Nu jucasem DLC-urile £5.99 din Argos + voucher £10 primit de cand mi-am cumparat telefonul.
Bookmarks