Assassin's creed syndiate rook's edition-50 lei-olx + steelbook ul a fost luat acum o saptamana la 35-olx.
Assassin's creed syndiate rook's edition-50 lei-olx + steelbook ul a fost luat acum o saptamana la 35-olx.
A doua PS3 luata ca back-up la prima (in caz ca pica). Tot slim dar de 320GB, cod 3004B, DATE CODE 1C (iul.-sept. 2011), construita pe 45nm/40nm pentru CPU/GPU, FIRMWARE 4.84, nemodata, controler rosu! Luata astazi de pe olx cu 300 lei, vanzatorul din acelasi oras ca si mine.
Prima consola e tot slim dar de 250GB. Putin probabil sa pice sau sa dea ylod dar cum am peste 75 de titluri de jucat, nu poti sti niciodata.
Si pentru ca tot vine ziua mea mi-am facut un cadou.
PS4 slim 1TB CUH-2116B, DATE CODE 7D (oct.-dec. 2017). Din cate am citit acest model are APU pe 16nm. I-am facut ultimul update de firmware v6.51. Am luat-o cu tot cu accesorii plus joc God Of War plus husa pentru controler plus suport pentru pozitionarea ei pe verticala. Am primit pe langa ea factura si certificatul de garantie pe 2 ani (ultimul stapan a cumparat-o in mai 2018 de la Media Galaxy).
Da, mai are garantie un an (pana in mai 2020). A foarte folosita foarte putin. A fost a copilului celui de la care am cumparat-o. A jucat pe ea doar Fortnite plus inca un joc descarcat free de pe Store. Am dat 790 lei pe ea.
Am testat-o cateva ore. E foarte silentioasa si se incalzeste foarte putin. Am conectat-o la PSN cu userul de la PS3 si vad ca mi-a recunoscut si trofeele castigate.
Na... ce sa zic? La multi ani... mie!
The Dark Knight DC Movie Gallery PVC Statue The Joker (~230 lei de la 101figurine)
Days gone steelbook -ComiCon romexpo, stand Sony, a costat o poza cu motocicleta lu' Deacon si o postare pe fb .
GTA V versiunea de Xbox One, redus la eMAG la 71,63 lei. Pentru reducere am folosit codul ComicCon2019.
De pe Fangamer, cu 69$.
https://www.fangamer.com/products/ho...s-edition-game
NFS Payback 72 lei (cu voucher) |eMag
Far Cry 4 60 lei (cu transport) |Olx
Far Cry 5 (cu tricou) 80 lei |Altex
AC Rogue 60 lei |Altex
AC Origins 80 lei |Altex
Uncharted 4: A Thief's End sigilat, 100 lei de la Flanco. Da stiu, un pic cam scump. Nu m-am dus sa-l iau cand era la oferta dar trebuia musai sa completez trilogia.
Bookmarks