Am făcut-o pe contul de UK, acolo este doar 5 lire upgrade-ul
Se vede in poza ca e 5 lire. Și eu m-am mirat inițial,că la fel am cumpărat acum ceva timp jocul cu gândul ca ii dau upgrade pentru PS5 când mă apuc de el
Sent from my iPhone using Tapatalk
La ce preturi practica Sony, am început sa îmi fac un obicei în a vâna chilipiruri, fix pentru a nu sprijini practicile astea monopoliste. 80euro un joc e o rușine pentru consumatorul european, în condițiile în care americanii plătesc 70 dolari. Ajungem la 290 vs 400ron.
Va sfătuiesc sa va faceți cont de UK și neapărat SUA și să-l alimentati prin paypal sau carduri psn (găsiți ușor pe site-urile de specialitate, unele chiar cu discount). Îmi amintesc ca am alimentat contul de SUA cu un cod de 100$ plătit la oferta cu 85$.
Memorie compatibila Playstation 5 cumpărată de la pcgarage.ro (2tb - 1865.76)
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Andrei, poti posta daca se inchide si capacul de vizitare SSD dupa ce o montezi? Sunt interesat sa-mi iau si eu unul.
Da. Se inchide perfect. E destul de inghesuit dar se inchide. Prețul pare destul de bun si viteza în limita specificațiilor impuse de Sony. Daca vrei incerc sa fac o poza cand ajung acasa.
Eu am varianta de 2tb nu de 1tb. Si nu stiu de ce dar nu îl mai găsesc pe stoc. Cred ca ce vezi tu dacă e de 2 tb este gen3...varianta cu viteza mai mica.
Bookmarks