Bastion, Pyre si Transistor, cumparate azi. Urmeaza Hades pentru a completa colectia Supergiant Games.
Peaky Blinders si Curse of the Dead Gods cumparate in urma cu cateva saptamani.
Bastion, Pyre si Transistor, cumparate azi. Urmeaza Hades pentru a completa colectia Supergiant Games.
Peaky Blinders si Curse of the Dead Gods cumparate in urma cu cateva saptamani.
2 imi ajung. Le-am luat pe ultimele pentru rating si ca sunt cele mai recente. Mai am si un Yakuza Kiwami dat gratuit de PSN in urma cu cativa ani care inca nu l-am jucat.
Emag,70 de lei.
Acum aștept sa apară upgradeul de PS5
Trimis de pe al meu S20 FE 5G folosind Tapatalk
Numai lucruri bune am auzit despre Hades. Un dungeon crawler interesant. Cei care au Xbox Pass il pot avea gratuit.
De 2 zile ma chinui cu WRC 9 ca in ultima decada doar Dirt/Colin McRae series am butonat
Weekend placut consolisti!
Olx 40 de lei
Când am avut ps4 nu l-am jucat și aveam chef de ceva racing
Trimis de pe al meu S20 FE 5G folosind Tapatalk
Achiziții făcute de la începutul lunii până acum( ma cam luat valul trebuie să mă opresc)
Mortal Kombat 11 altex 99
Star wars ambele de la emag 144
Ps Store 100
Nintendo store call of Juarez și zombie driver 10€
Restul de jocuri de pe jocuri noi.
PS+ 12 luni 134 lei
Bine ar fi sa mai vedem asa pret si pe viitor, oricum e prima data la 50% reducere.Valabil pentru toti cei care nu au abonament activ.
Tocmai ce a sosit.
L-am vandut pe cel de PS4 si am luat upgrade-ul.
Pret GoT Director's Cut PS5.. 300 lei de pe jocurinoi.ro
Partea buna e ca totul e pe disc.. daca vreau sa il vand in viitor
Pentru cat m-ar costa sa fac upgrade de la GoT stand alone PS4 la varianta Director's cut PS5 am zis ca ies cam tot acolo daca vand discul de PS4, mai pun diferenta care e tot pe la 30$ si iau varianta fizica.
Avantajul e ca DLC-ul e pe disk. Nu ai nevoie de vre-un key sa il descarci separat.
Poate o sa mai scada din pret in viitor sau luati unul second petru PS5 in curand.
Ultimele noutati in colectia mea:
Immortals fenyx rising
AC Valhalla
si husa protectie praf pt PS5
Bookmarks