JRC-280 cu tot cu transport , nu a ajuns la data lansarii (11), a ajuns pe 14, so happy I could die.
JRC-280 cu tot cu transport , nu a ajuns la data lansarii (11), a ajuns pe 14, so happy I could die.
Hop si eu: Yakuza - 270 de la emag, livrat la o saptamana de la lansare.
Dragon Ball - de pe base.com - de la colegii de munca
Emag-194 cu tot cu taxa de ridicare din showroom A ajuns dupa o saptamana si ceva de la lansare.Doamne ajuta.
Văd că situația comenzilor devine din ce în ce mai rea la toate magazinele mari Românești. Trendul continuă și în sezonul care de obicei nu era considerat încărcat (ca BF de exemplu). Mai adăugăm și faptul că de abia acuma o să înceapă să apară jocurile mari, să nu mai spun de faptul că e un an în care aparent vor apărea console noi (vedem în funcție de virusuri, etc.)... cred că ne putem pregăti de un nou șir de dezamăgiri. Consider serios să trec pe digital odată cu generația nouă de console.
Eu am sunat de 5 ori în total. Plus de 2x înainte de release să mă asigur că nu uită de pre-order ul plătit. Între timp produsul apăruse în stoc de vineri. Am făcut spume și subit am primit azi sms să-l ridic din showroom.
Taxa aia de 5 lei, chiar dc ridici produsul din showroom mi se pare o mizerie. Mai bine i-ar include în prețul produsului.
Nici cu MG/Altex nu mi-e rușine. Care au promoții pe șustache. Aveam produse salvate în wishlist n-am primit nici o notificare când au avut Control Deluxe la preț redus. Ei se așteaptă că nu avem altă treabă decât să dăm refresh zilnic la pagina produsului.
Eu inca am preorder activ la control deluxe edition din vara,la altex,n am fost sunat,nada, am luat intre timp de la flanco...oricum, e ruleta la precomenzi,sper sa ajunga nioh 2 intr un interval cat de cat decent. Bine macar ca l ai primit.
Altex-385. Oare isi revine altex/mg de au reusit in ziua lansarii? In alta ordine de idei. I am nioh,again.Spor la joaca oameni buni.
Bookmarks