Red Dead Redemption PS4
Last Of Us Part 1 PS5
Pret de Black Friday - 35 eur RDR / 33 eur Last of Us. Fiind PEGI18 platesti o taxa de 5 eur in care curierul iti verifica un act de identitate pentru a avea 18 ani.
Sunt ceva jocuri reduse pe Amazon.de , Wild Hearts are pret bun 18 eur, eu spun stop pe anul asta.
Altex - 213 lei (pret de OLX)
La final de decembrie bag al 3lea playthrough la unul din jocurile mele favorite. Sa fiu pregatit pentru ianuarie...
Am zis ca după atâta Switch o sa se supere deja bătrânul PS5 pe mine, așa ca am luat niște trufandale. Altex, 197 lei Lego - am ras deja sănătos pana acum, mi se pare super mișto făcut și 208 lei Scorn (cu steelbook frumos și atmosfera aia de Giger, o splendoare), buna treaba
Amazon 50€ si la noi este încă la precomandă la prețul de 350 .......
Jos pălăria for amazon, chiar ma bucur că livrează la noi acum.
Pfoai, cum ne rupe gamingul asta bugetul... Gata, la mine a fost si Black Friday, si Mos Craciun, si Mos Nicolae, si Mos Gerila, si sper ca nu si Mos Paște...
Witcher 3 125 lei | de pe eMag
Pe store era mai ierftin dar l-am vrut neaparat pe disc
Volan Thrustmaster SF1000 replica fibra carbon volan ferrari sezon 2020
Mosu' a fost intelegator si a reusit sa faca rost de 1650 lei )
Mulțumesc eMag și unui user de treabă de pe Olx.
Trimis de pe al meu XQ-DQ54 folosind Tapatalk
L-am jucat cat timp a fost pe GamePass si mi-a placut foarte mult.
E fain ca se poate rejuca, fiecare tura e diferita.
Hades Xbox 84 de lei de pe eMAG.
Christmas Came Early. I must Have Been very Nice ( or very Naughty )
Comandat de un amic , adus din Olanda , 2700 lei , Oled Deck 1tb
E super tare jucăria. Nu prea am librărie extraordinară pe Steam , eu fiind mai mult pasionat de ps5 , dar vad că au promoții mari pe store și chiar o librărie impresionantă PlayStation compatibilă cu Deck.
Experiența, uimitoare. Se simte bine , se mișcă bine , detaliile sunt ok iar portabilitatea maximă. Pachetul are tot ce trebuie , iar jocurile fac sync in steam de pe PC deci totul e super tare pentru mine ca și inițiat în platformă. Cheers
Trimis de pe al meu XQ-DQ54 folosind Tapatalk
Bookmarks