Ultimele achizitii:
Uncharted 2 Collectors Edition - ebay 22 lire. O semi-teapa pt. ca nu are si plasticul peste cutia de metal inscriptionat cu Uncharted 2 (daca ma puteti ajuta cu una contra cost, astept oferte).
Direct de peste ocean, din Canada, a ajuns si Cutia Pandorei pe taramurile noastre mioritice (mi l-a adus un prieten). God of War 3 Ultimate Edition
Update! X360- Games Collection - no. 174
Super Street Fighter IV + Dalshim T-Shirt
...nu e chiar de azi, a ajuns joia trecută. Azi m-am dus după el (am avut ceva mai important de făcut - silly game). De știam că ajunge așa rapid...�mi luam Bayonetta![]()
Una dintre cele mai bune carti lansate anul acesta(doar e vorba de jocuri si console ,nu ?
) . Abea azi mi-a zis maicamea de pachet
(cand defapt a ajuns de 2-3 zile ) . Oh well , mai bine mai tarziu decat niciodata
. Thanks Amazon !
nu sunt prea clare pozele , dar.. decat deloc e bine si asa deocamdata . boxele nu vor ramane in pozitia asta , le voi muta![]()
Da, tricoul cu Blanka era la preorder pe www.zavvi.com si tricoul cu Dhalsim era la preorder pe www.shopto.net . Defapt in limita stocului disponibil, poate mai prindeti.
In plus la colectie : Super Street Fighter IV + Dalshim T-Shirt![]()
.
Dar tricoul nu trebuia sa fie ca cel a lui RonanN1 ?
@Ronan - facem schimb?
omfg aveti Street Fighter si nu stiti pe cine reprezinta tricourile.
Nu e Dhalsim, nici Zangief.
E Blanka.
Asta am gasit eu azi cand am fost cu un prieten sa cumpere un PC, 2 postere cu Street Fighter IV & NFS Undercover
By Radoo in forum Offtopic
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks