Alt collector's...doar versiunea simpla, in carcasa metalica, fara figurina. Astept sa se mai ieftineasca si Bioshock2![]()
Pur si simplu superb,imi plac la nebunie acest collector's edition,mai ales BioShock care l'am luat fara sa stau de vorba.
Pun link ca sa fie lamurita
iPad Apple 16GB iPad 16GB
New controller si la mine... De data asta am zis sa-i atasez si tastatura (desi, n-am habar la ce o voi folosi... poate la un Final Fantasy Online).
Thx Webpredator !
cryss la asta se refera:
http://www.consolegames.ro/forum/339668-post5839.html
ipad...mai astept un pic sa vad ce va fi de capul iphone-ului nou...si preturi etc...dar clar ipad va fi in lista mea de achizitii
Salutare , stiu ca nu am mai postat de mult dar astazi tocmai au ajuns urmatoarele :
1. 6 carcase ps3 (originale) comandate de pe ebay.com (cand am vazut ca au si coperti am crezut ca sunt si jocurile inauntru dar nu a fost asa )
2. Un nou Hdd de 500 Gb Toshiba ,5400 rpm pentru ps3
3. FPS Freek
P.S. Cine e din Timisoara si doreste coperta de GTA sa imi deie un PM
Longlive amazon.
La LBP scria ca e Greatest hits edition, dar vad ca are doar o hartie pe tipla jocului![]()
Superbe margelutele. dupa ce ma voi satura de Lego (am deja vreo 20 de ani in spate) poate ma voi @ si eu. Deocamdata LEGO !!!! Voi posta ceva imagini cu ce mai am din LEGO la coltul colectionarilor.
Bookmarks