Media Galaxy Mega Mall, gwent cards![]()
Ieri la Media Galaxy 50 de console epuizate in 30 de secunde, una a ajuns la mine, 1200lei. Si 2 jocuri SH cu 100lei amandoua.
Am dat o tura prin Altex acum cateva zile si cica l-am gasit. Cam greu, eram gata sa renunt. Pacat ca a fost desigilat (si mai are si pretul lipit pe carcasa), dar la banii astia...
si ca sa profitam si noi de vinerea neagra din US...
xbox live 12m - 115 ron de pe cdkeys.com
pack-ul de wolfenstein - 60 ron
ps4 de la altex afi cotroceni.
cumparata ieri dimineata la deschidere.
am avut norocul sa prind o bucata din cele 5 disponibile la raft in conditiile in care anuntau 30 in pliantul de oferte.
am vazut cum aduceau pe sestache din spate angajatii si le dadeau cu dedicatie baietilor destepti.
am vrut sa fac reclamatie la directorul de magazin, insa in 10 min de la deschidere era haos in magazin si n-am mai reusit.
Luat de pe Amazon Nemția, se misca repede baietiiNu am avut inca timp sa il desigilez
Fallout merge la vanzare![]()
Subscriu^ noroc ca am observat intr-un final care e sursa si am reusit sa nu ma intorc fara nimic acasa si cu buza umflata pe deasupra.
Ca asa e la romani... De ce sa te tii de cuvant si sa respecti omul? Pune 4-5 la raft si restul da-le prin spate, ca asa e frumos! Ma rog...
Dupa destula munca e bine venita si o mica rasplata.![]()
Revin in lumea consolelor portabile. Asta ca sa nu imi mai para rau ca mi-am vandut PSP-ul acum 2 ani
- PSV-ul si cardul de 16GB de la Media Galaxy
- KZM de la Emag
- Castile de la Flanco
In total 1180 lei.
In cazul in care e cineva interesat de voucherul cu patru jocuri, ne vedem la licitatii.
Bookmarks