Neavand ce sa mai joc am zis sa ii dau o sansa.
Castile sunt excelente, se aud extraordinar de bine, si o placa de sunet dedicata scoate in evidenta si mai mult acest lucru.
Nu cred că vorbim de același model, nu cumva te referi la alea de 420-430 de lei acum? Hyper Cloud 2 Pro?
Atat HyperX Cloud Core, HyperX Cloud Black cat si HyperX Cloud 2, au fix aceleasi casti incluse in pachet.
Doar ca:
La HyperX Core primesti doar castile+ microfon
La Hyperx Cloud Black primesti castile + microfon + cateva cabluri adaptoare
La HyperX Cloud 2, la fel ca la Cloud black + o placa de sunet, care sa zicem ca e destul de ok.
Cu placere.
Era super daca le rezervati in magazin.
Profitati de actuala promotie de la Altex, cu buy back pentru casti.
Astfel le scoteati la 53 lei bucata.
Link regulament Regulament buyback casti
Au fost colegi de pe My Garage ce le-au luat asa, si au dus la schimb niste amarate de casti de telefon.
În Ramnicu Vâlcea nu sunt în magazin si nici nu aveam căști mai vechi pentru buy backDe fapt era o singură pereche desfăcută, am evitat-o. Văd că nu apare oricum acel buton pentru rezervare.
Sunt foarte multumit de ele, momentan nu le-am incercat la consola, doar pe laptop cu o placa audio externa Creative si se aud demential, la fel si pe iPhone si iPad.
Merita fiecare leu, am dus o pereche de casti de la o antichitate de Nokia pe care le-am gasit aruncate prin sertar si au costat doar 53 de lei![]()
De la Altex, comandate ieri.
One Piece Burning Blood - 60 RON
Blazblue Chrono LE... - 80 RON
One Piece Pirates 3 OLX - tot 60.
![]()
Bookmarks