update![]()
Si hop si un cadou de la un prieten care isi modeaza curand consola si pentru ca toate serile de jocuri se petrec la mine (el are pisica si eu sunt alergic si nu pot sa dorm la el),mi-a dat mie Devil May Cry 4...pacat ca nu am carcasa originala la el.
Da nu pot sa ma joc.....se uita mama la "Dansezi pentru tine" si eu stau si studiez carticica
....Am timp toata noaptea...
Controllerul e luat mai demult,dar nu am mai pus poza.
Multumiri lu Donley pentru cablu Vga si lu Robert pentru Forza.
Incet incet incep "convertirea" la adevar![]()
Bvo sa le stapanesti sanatos....mai ales acel controller negru...
App de Forza 2,este un "Must Have"?Ca vad ca toata lumea il cumpara.
Finnally... de o saptamana ma asteptau la posta... am reusit sa le iau
De-abia astept sa le revad... un maraton Matrix FullHD![]()
si eu cv mik
este a doua oara cand iti modific post pentru poze puse din link... iti repet: daca dai Go Advanced cand postezi, o sa vezi putin mai jos, manage attachments si poti adauga poze direct
srry Dj Mo..dar prima oara nu miai zis sa dau advance ca facea dak era...acum am invatat si nu se va mai repeta
Pastilutza,Trickz....ms frumos![]()
Mi-am luat de la @otatoP NFS Pro Street.Nu stiam ca e vecin cu mine.Jocul are o mica zgarietura si cartea e in ungureasca.Totusi l-am luat si la un pret mic.35ron.
E luat pentru colectie."Convertire"
Stiu....l-am mai gasit odata dar parca am vazut atatea filmulete pe net cu jocu incat mi-a disparut cheful sa il mai joc.
mi-am luat si eu GRID
e cam dificil la inceput pana te obisnuiesti dar e bestie jocu. input-ul cu vocile astora din echipa e fun: mi-am ales ca nickname "Dude"
"ok dude, you're leading the race!" sau "welcome back dude!"![]()
din pacate nu mi se mai deschide camera foto... si cu telefonu refuz ca are o calitate proasta.
oricum stiti si voi cum arata GRID![]()
Bookmarks