Necesar pentru a face jocul 100%
![]()
Primite ieri si azi prin posta!multumesc lui:kukenstein & neapuiu
Multumesc consol3
multumesc webpredator
Extrem de dezamagit de game cz - am fost la lansare (nimic interesant) - am cumparat consola, am ajuns acasa, am constatat cu stupoare ca
1. missing USB cable
2. missing charger![]()
Va dati seama cat de suparat am fost ... probabil oricare dintre voi ar fi fost la fel.
Maine trebuie sa ma duc sa ma cert cu ei ... gretos avand in vedere ca am fost al 4 lea cumparator de vita la "coada" (erau vreo 15 persoane in total)
Bonusul de lansare a fost o husa (care este atat de urata incat nu merita sa apara in poze) si un card 3G cu 3 luni de free internet de la O2. (pentru cei - practic eu am fost singurul care a luat versiunea 3 G - cred ca de aia era si umblat in pachet, a fost primul din cutie)
PS: card de 16 GB - n-are rost sa pun poza cu el ...
vlad27
1.Bulletstorm - Xbox 360
2.DragonBall Z: Burst Limit - Xbox 360
3.Dragon Age: Origins - Xbox 360
Ceva super deosebit - il astept din Octombrie 2011 de cand am reusit sa dau preorder la versiunea de PS3 - anuntata ca fiind "boosted" de la 4000 la 8000 de exemplare (cea de Xbox 360 la 3000 exemplare - deci mult mai rara ... )
PS: poveste incheiata cu succes (mi-am recuperat incarcatorul / cablu USB la Vita) si am obtinut 15 % discount la jocuri "bonus" -
Update! LeveL Collection! (Doamne, greu a mai ajuns in Cluj)
O coperta de nota ZC! Asa mia dtam de vorba! <3 retro, wooooooo!
Piesa asta se potriveste DE MINUNE
A venit momentul sa schimb taberele .. si sunt cel mai fericit dintre pamanteni astazi
Multumiri lui gatsu10 pentru Uncharted 3 + Multumiri celor de la altex ca mi-au tinut in stand by consola timp de 48 de ore( ultima pe stoc ) + Resistance 3 +++Multumiri <jocurips3> VIA okazii pentru Mortal Kombat. Si nu in ultimu rand celor din bazar care m-au ajutat in timp record sa ma misc cu folos pe "piata transferurilor"
![]()
Bookmarks