Fresh from the oven!
(via Webpredator)
Sosit pe 3.02 - comanda pe 14.01 daca nu ma insel pe zavvi .
Foarte multumit de produs , dar din pacate a avut si de suferit cu toate ca ambalajul era in stare impecabila in momentul desfacerii. Surprinzator modul de ambalare ( sac de rafie + pungi de aer + cutie carton ) dar foarte eficient cutia era impecabila iar carcasa jocului sparta
( asta ramane o dilema )
Cumparate in ultima perioada de pe zavvi si amazon.co.uk.
Cele m recente: Resistance 3 Special Edition (149,90 lei), Final Fantasy XII-2 Preorder Bonus Pack (39,90 lei) si Eye Pet Move Edition (59,90 lei) luate din Media Galaxy Orhideea. Cu putin noroc la Resistance 3 SE, pt ca pe site-ul lor aparea ca epuizat, iar in magazin avea lipit un pret de 289,90 lei. Am rugat o angajata sa-mi confirme pretul si a fost bineinteles cum stiam eu.
DragonBall Z Ultimate Tenkaichi Collector Edition si Deus Ex Human Revolution Collector's Edition venite saptamana asta de pe zavvi.
Multumesc lui dragoszontara
Update! X360 Games Collection
Soulcalibur V + stuff (art photos + buuuuuuuuuuuuuble heads)
*sunt la scarbici, scuze calitatea...
Battlefield 3(LE, sigilat) și-a făcut apariția acum c�teva zile, mulțam gatsu10!
Restul de pe Zavvi. MCLA dispatched pe 20, celelalte pe 27. Astăzi au ajuns toate.![]()
M-au pacalit astia de la game sa il cumpar - m-au ademenit ca pe un copil mic cu un steelbox gratuitma gandesc serios sa-i dau in judecata pentru coruperea spiritului meu de copil
![]()
Noutati - nu stiu de ce, dar incep sa cred ca jocurile portabile sunt un "viciu de neoprit"
Multumesc flo7
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By Radoo in forum Offtopic
By rodarkone in forum Carti si Comics
By klausn in forum Muzica, Filme & Seriale
Bookmarks