Fresh from the oven!
(via Webpredator)
Sosit pe 3.02 - comanda pe 14.01 daca nu ma insel pe zavvi .
Foarte multumit de produs , dar din pacate a avut si de suferit cu toate ca ambalajul era in stare impecabila in momentul desfacerii . Surprinzator modul de ambalare ( sac de rafie + pungi de aer + cutie carton ) dar foarte eficient cutia era impecabila iar carcasa jocului sparta ( asta ramane o dilema )
Cumparate in ultima perioada de pe zavvi si amazon.co.uk.
Cele m recente: Resistance 3 Special Edition (149,90 lei), Final Fantasy XII-2 Preorder Bonus Pack (39,90 lei) si Eye Pet Move Edition (59,90 lei) luate din Media Galaxy Orhideea. Cu putin noroc la Resistance 3 SE, pt ca pe site-ul lor aparea ca epuizat, iar in magazin avea lipit un pret de 289,90 lei. Am rugat o angajata sa-mi confirme pretul si a fost bineinteles cum stiam eu.
DragonBall Z Ultimate Tenkaichi Collector Edition si Deus Ex Human Revolution Collector's Edition venite saptamana asta de pe zavvi.
Multumesc lui dragoszontara
Update! X360 Games Collection
Soulcalibur V + stuff (art photos + buuuuuuuuuuuuuble heads)
*sunt la scarbici, scuze calitatea...
Battlefield 3(LE, sigilat) și-a făcut apariția acum c�teva zile, mulțam gatsu10!
Restul de pe Zavvi. MCLA dispatched pe 20, celelalte pe 27. Astăzi au ajuns toate.
M-au pacalit astia de la game sa il cumpar - m-au ademenit ca pe un copil mic cu un steelbox gratuit ma gandesc serios sa-i dau in judecata pentru coruperea spiritului meu de copil
Noutati - nu stiu de ce, dar incep sa cred ca jocurile portabile sunt un "viciu de neoprit"
Multumesc flo7
Bookmarks