Cumpărate de pe Playstation Store:
1.Precomandă Yakuza 6 - The Song of Life
2.Yakuza 0 Digital Deluxe
3.Life is Strange (season pass pentru toate episoadele)
4.Just Cause 3
Toate au costat undeva pe la 300 lei.
Cumpărate de pe Playstation Store:
1.Precomandă Yakuza 6 - The Song of Life
2.Yakuza 0 Digital Deluxe
3.Life is Strange (season pass pentru toate episoadele)
4.Just Cause 3
Toate au costat undeva pe la 300 lei.
In sfarsit am pus mana pe el dupa saptamani intregi de cautare si nicio reducere, cu multumirile de rigoare colegului de forum @keanustar care mi-a recomandat un site care il avea la pret bun. Avand in vedere ca vine nu tocmai din Romania, comanda a durat 3 zile si spre surprinderea mea si carcasa jocului este in engleza.
135 ron pe site+transport.
@Darthstone de pe gamerland? vreau si eu sa-l iau dar ezitam ca nu era site din Romania, daca vine cu coperta in engleza, nu ca e important, dar sa arate bine la colectie, atunci il iau si eu
Ia uite, la tine este in engleza spatele. Tare. Cred ca mie mi l-au trimis pe ultimult in maghiara![]()
Si eu ma asteptam sa vina tot ca la tine, cand l-am verificat la curier am avut surpriza asta.
@wd87, da, de pe gamerland l-am luat, am zis ca nu am nimic de pierdut, teapa nu putea fi pt ca e cu verificare colet si daca nu iti convine, nu il iei. Eu cred ca am avut noroc ca e in engleza, colegului de mai sus i-a sosit cu coperta in 3 limbi, maghiara, poloneza si nu mai stiu ce. Oricum nu e mare lucru limba, la pretul care il are e worth a buy.
- Battlefield 1 @ Flanco: 130 lei, transport inclus
- Forza Horizon 3 + Hot Wheels expansion @ cdkeys
- 1 luna ps plus @ cdkeys
Cumparate in ultimele 3 luni...scuze pt calitatea pozelor dar cartoful meu nu duce mai mult![]()
de pe gamerland.ro. Nu am jucat Outcast la vremea lui prin '99 si e o doza foarte buna de nostalgie.
domnu Alexandru vad ca nu va interesat softul la consola, aia vine cu 5.05,acu mai toti cauta versiuni mai vechi cu soft 4.05 sau max 4.5.
Stim noi de ce![]()
Cu placere, am zis ca si chestie nu ca as pirata eu jocuri de ps4 in draci..daca deschid dulapu imi cad in cap minim 30-40 jocuri numai ps4 si inca pe-atat de ps3.
Nicio carte pe acolo de gramatica, sa te loveasca in crestet?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks