Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast
Results 121 to 140 of 170

Thread: Brink

1. #121 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Pentru cei interesati, bundleul cu casti Turtle Beach este din nou in stoc.

Brink Bundle (Includes Turtle Beach P11) PS3 | Zavvi.com

2. #122 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Intradevar SP ul e un multiplayer cu booti
    Pro :
    Customizari se pot face la greu
    jocul e rapid , team work
    Are ceva nou in el decat celelalte fps uri
    parkour :X
    Multe obiective
    Buna implementarea coop

Contra : Mi se pare un CS prost .
    Un incarcator intreg pentru a l ucide pe adversar
    Grafica nu exceleaza
    Obiective repetitive
    La inceput te pierzi cu comand post uri , security posturi , obiective , habar n ai

Pentru ca debia l am inceput , o sa va mai impart pareri mai tarziu .
    Astept PSN , pentru FUN MP

3. #123 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Pentru cei interesati, bundleul cu casti Turtle Beach este din nou in stoc.

Brink Bundle (Includes Turtle Beach P11) PS3 | Zavvi.com
    Thanks for the tip mate Mie aseara mi-au trimis baietii mail cu payment problem.. si credeam ca l-am pierdut. Am dat acum din nou comanda.. dupa ce am primit unda verde pentru cadou de ziua mea de la prietena Sper ca de data asta sa fie cu noroc.

4. #124 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Brink: Updates Now Live & Free DLC - Bethesda Blog

We have been working on updates for Brink to address the lag issue that some people have reported they were experiencing.

In the meantime, we have made a configuration change for 360 users (which will be available to the PS3, once PSN is up) that alters the number of human players when matchmaking for “Campaign” and most ‘Freeplay’ modes to eight total human players. This new configuration will allow those connecting to and hosting matches (particularly those with lower upstream bandwidth) to more reliably find and connect to quality hosts via the match-making process – resulting in less lag and more fun. This change is being rolled out today and will be available worldwide.

For players who haven’t been experienced lag, we’ll still support 8v8 on all maps via a new ‘Big Teams’ configuration in Freeplay, and through custom settings in Private matches. There is no download required for this update and it will be available automatically the next time you log in to play Brink and launch either campaign or standard Freeplay matches. This should allow players new to the Ark as well as veterans to find quality matches suitable to their preferred play style.

We would like to thank you for supporting Brink and for your continued feedback. To show our appreciation for your support of Brink, we will be making the first DLC for Brink available for free when it is released. This DLC is planned for June and will offer additional maps and new content for players. We’ll continue to provide announcements about the next title update, as well as the first DLC release as that information becomes available.

5. #125 SP
    Member ramusg's Avatar
    Dupa cum ma asteptam, la fel ca si Zipper, suportul e foarte bun si promt.Bravo.

6. #126 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Jocul e bazat pe o idee foarte buna . Obiective sunt din plin . Multi playeri , clasele se aseamana cu cele din KZ 3 , UN MP n ar strica

Campania SP e cam slaba , povestea nu e cine stie ce . 2 grupuri , unul de stanga si unul de dreapta , unul vrea eliberare si infragerea "politiei" , iar altul restaurarea ordinii .

Ce nu mi a placut a fost aim ul , la unele arme o ia urat in sus , mai ceva ca la cs .

7. #127 SP
    Member Dasani's Avatar
    Quote Originally Posted by it.addi View Post
    Jocul e bazat pe o idee foarte buna . Obiective sunt din plin . Multi playeri , clasele se aseamana cu cele din KZ 3 , UN MP n ar strica

Campania SP e cam slaba , povestea nu e cine stie ce . 2 grupuri , unul de stanga si unul de dreapta , unul vrea eliberare si infragerea "politiei" , iar altul restaurarea ordinii .

Ce nu mi a placut a fost aim ul , la unele arme o ia urat in sus , mai ceva ca la cs .
    Cum adica ''o i-a urat in sus''?

8. #128 SP
    Member ramusg's Avatar
    Cine a tras cu o arma adevarata stie si a simtit ca reculul unei arme se manifesta prin ridicarea liniei de tragere.Acum... poate au exagerat in Brink, o sa vedem. Aspectul acesta se poate remedia.

9. #129 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Adica nu poti tine tinta pe un adversar mai mult de 2 secunde , chiar si in zoom pentru ca o ia-n sus .
    Chestia asta am vazut o la unele arme . Sunt cateva mai normale .

Deja simt dorul de KZ 3

10. #130 SP
    Member ramusg's Avatar
    Abia astept sa-mi vina jocul acesta, aseara am jucat multi in Socom 4 si e foarte tare, spun asta pt ca IGN a catalogat jocul acesta( socom) ca unul slab, din punctul meu de vedere este total neadevarat.Sper ca la fel sa fie si cu Brink, sa aiba parte de catalogari proaste dar sa se dovedeasca un joc bun.

11. #131 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Ce nu are emblema Fifa, NFS, COD e prost din start .

Eu am exemplul cu RUSE, cred ca il avem 2-3 oameni pe forum, un joc excelent dar foarte repede trecut in umbra pentru ca RTS nu e un gen la moda pe console. Asta e

Bine ...asta nu inseamna ca toate celelalte jocuri cu scoruri mici sunt subapreciate, sunt si multe jocuri foarte proaste, ca si filmele de categorie B.

Conteaza pana la urma sa iti placa tie jocul. Daca imi aduc aminte, pana in 1995 cand era Game-over pe piata romaneasca, nici nu gaseai review-uri, jucai orice. Acum e o adevarata afacere.

Scuze de off-topic, dar pierdeam ideea daca nu scriam acum.

12. #132 SP
    Am primit si eu dispatched la pachetul cu casti Sper sa ajunga pana vineri de ziua mea, dar stiu ca sunt sanse destul de mici N-am nicio emotie cu privire la calitatea jocului.

13. #133 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    A primit cineva castile alea pana acum? Cum sunt?

14. #134 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Rectific la postul de mai sus .
    Unele arme au recoilul mare atunci cand tragi in "zare"
    Multiplayerul e Foarte FUN , e addicted .
    Te Indeamna sa joci cat mai mult pentru armele si customizari .

15. #135 SP
    Quote Originally Posted by SpeedoTuxedo View Post
    A primit cineva castile alea pana acum? Cum sunt?
    Sa nu uitam totusi ca vorbim de zavvi Deci probabil ca celor care le-a plecat pachetul joi sau vineri o sa le ajunga, in cel mai bun caz, undeva pe la sfarsitul saptamanii in curs. Dar vezi ca sunt pe net review-uri la casti. Oricum, pachetul joc+casti la 50 de lire face fara discutii banii.

it.addi, cred ca ai vrut sa zici 'addictive'

16. #136 SP

17. #137 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quick Look: Brink - Giant Bomb

-

Cei care aveau preorder la zavvi mai au de așteptat după el, mie mi-au făcut dispatch pe 12 și nici acum nu am vreo veste de la poștă.

18. #138 SP
    Member cipvas's Avatar
    Review complet de la Zon@IT. Vai de mine da ce nota mica a primit. Nu cred ca am sa-l mai cumpar.

19. #139 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Review complet de la Zon@IT. Vai de mine da ce nota mica a primit. Nu cred ca am sa-l mai cumpar.
    prea acid review-ul. . Ori e fan inrait alt joc, ori nu avea chef de review. Limbajul nu e deloc profesionist. asteptam parerile colegilor de forum cand vor juca jocul.

20. #140 SP
    Member cipvas's Avatar
    Da, dar chiar 3,7? E cea mai mica nota acordata vre-o data de emisiunea asta. Si au mai facut destule review-uri la destule jocuri...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast