e boring pt ca jocul nu aduce nimic special
e boring pt ca te bati cu boti in loc de playeri reali
e boring pt ca obiectivele secundare nu prea isi au folosul,dureaza o vesnicie sa le indeplinesti si le pierzi intr-un minut,astfel toata lumea joaca la obiectivul principal
e boring pt ca trebuie sa descarci un incarcator intreg in inamici, daca nu joci cu soldat sau nu ai un soldat care sa spameze munitie intr-una ramai fara munitie imediat
e boring pt ca grenazile cand explodeaza zici ca sunt petarde, si nu omoara mai niciodata pe nimeni
e boring pt ca daca vrei sa-ti vezi stats-urile din multiplayer trebuie sa intri pe un seit online...I mean wtf!
e boring pt ca nu are nici un looby de squad invite sau ceva de genul,se poate da invite numai din timpul meciului
e boring pt ca are doar 8 harti...pt un joc bazat exclusiv pe multiplayer e destul de putin
...si cate si mai cate...
Singurul lucru care mi-a placut la jocul asta au fost armele si customizarea lor. Stiu ca nu toti vor fi de acord cu ce am zis mai sus,dar asta e parerea mea si mi-o mentin...jocul ofera prea putin si mai nimic nou, pe o piata si asa aglomerata de shootere, ca sa se remarce in vre-un fel. Nu e stricat, nu e broken, e jucabil cu siguranta...doar ca nu e cu nimic interesant.![]()

Da macar castile ti-au placut?
. Ma deranjeaza mai mult ca in ultimul timp din ce in ce mai des producatorii de jocuri devin tot mai lenesi si au pretentia sa faca bani cu jocuri neterminate sau cu content injumatatit fata de cat ar trebui sa fie, in rest numai bine. Si da castile imi plac...la shootere merg perfect, e singurul lucru bun ce a iesit din toata afacerea asta
.

Bookmarks