e boring pt ca jocul nu aduce nimic special
e boring pt ca te bati cu boti in loc de playeri reali
e boring pt ca obiectivele secundare nu prea isi au folosul,dureaza o vesnicie sa le indeplinesti si le pierzi intr-un minut,astfel toata lumea joaca la obiectivul principal
e boring pt ca trebuie sa descarci un incarcator intreg in inamici, daca nu joci cu soldat sau nu ai un soldat care sa spameze munitie intr-una ramai fara munitie imediat
e boring pt ca grenazile cand explodeaza zici ca sunt petarde, si nu omoara mai niciodata pe nimeni
e boring pt ca daca vrei sa-ti vezi stats-urile din multiplayer trebuie sa intri pe un seit online...I mean wtf!
e boring pt ca nu are nici un looby de squad invite sau ceva de genul,se poate da invite numai din timpul meciului
e boring pt ca are doar 8 harti...pt un joc bazat exclusiv pe multiplayer e destul de putin
...si cate si mai cate...
Singurul lucru care mi-a placut la jocul asta au fost armele si customizarea lor. Stiu ca nu toti vor fi de acord cu ce am zis mai sus,dar asta e parerea mea si mi-o mentin...jocul ofera prea putin si mai nimic nou, pe o piata si asa aglomerata de shootere, ca sa se remarce in vre-un fel. Nu e stricat, nu e broken, e jucabil cu siguranta...doar ca nu e cu nimic interesant.![]()
Bookmarks