Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 38 of 87 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast
Results 741 to 760 of 1722

Thread: Call of Duty: Black Ops

1. #741 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Hop si eu!
    Add la PSN id ZdrutZ pls

2. #742 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Go get'em...daca aveti avatar female ( 360 only )

Activision didn't think to put codes for female avatar items in the limited edition of C.O.D Black Ops on the Xbox 360. Since the codes that come with the L.E are all male they made two Multi-Use codes for the SR 71 Flight Suit and the Woods Outfit.

Reminder these only work on accounts with a Female avatar.

Copy and pase works very well for these on https://live.xbox.com/en-US/RedeemToken

SR 71 Flight Suit
    gyvf8-pf7ry-28d7v-vgwv8-cfgrm

Woods Outfit
    r76bq-cr3mf-g2ttf-9g36r-bqwjd

3. #743 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Deci jucam sau numai jucam?

La ce ora ne gasim.....pe Psn?

Ca am de prins si un meci macar repriza a 2 a

4. #744 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Foarte fain single playerul, dar de cele mai multe ori simt ca nu prea am nici un folos pe acolo lol Inca putin si toata campania era doar un mare eveniment scriptat, cap coada

5. #745 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pai asta e bine, ai timp sa bei si un suc cat se lupta aia pe acolo. Un film mai interactiv asa. Oricum, farmecul sta in multiplayer, mai deblochezi ceva, mai faci un killstreak etc. Pacat ca m-a dezamagit asa tare MW2. Ca altfel eram si eu cu trupa la Black ops.

6. #746 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    unde pot sa vad pe internet Combat Record pentru Black Ops ca nu reusesc sa gasesc?

7. #747 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Intrebari pentru cei care au Prestige: Va functioneaza masinuta? Daca da, ce baterii utilizati? Am pus niste toshiba si imi arata pe telecomanda aia ca masinuta are bateriile descarcate. Le-am sucit si cu cele din telecomanda si la fel. Cateodata imi arata ok bateria, dar masinuta merge in trepte sau la un moment dat o ia singura de nebuna si nu se mai opreste.

8. #748 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Doamne...URASC sistemu de save din jocul asta. e ORIBIL. Dupa ce ca am luat-o de cateva ori de la inceputul misiunii pana acum, cand defapt eram la jumate si am inchis x-u, acum eram la misiunea in jungla, tocmai saream in elicopter si tocmai trecusem de un checkpoint (a mai si scris mare acolo) cand mi-a picat curentu pt o secunda si am pierdut tot. E primu joc care are un sistem de save atat de praf. Nu pot sa cred.

9. #749 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Parca am citit undeva ca trebuie sa dai pe campaign, apoi sa iesi din meniu, intri inapoi la campaign si resume te duce unde ai ramas. Nu mai gasesc sursa, si s-ar putea sa fie o prostie, dar incearca

10. #750 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Add me daca vreti sa jucam pe ps3

11. #751 SP
    Member crazyquark's Avatar
    In fine mi-a venit si mie versiunea de Xbox 360. Geez... Citeam pe threadul cu gameshop: se pare ca PC s-a vandut cel mai bine urmat de PS3(!?) si Xbox 360.
    Mi se pare surprinzatoare ierarhia. As fi crezut ca macar la console, lumea va preferea versiunea Xbox 360.

12. #752 SP
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Parca am citit undeva ca trebuie sa dai pe campaign, apoi sa iesi din meniu, intri inapoi la campaign si resume te duce unde ai ramas. Nu mai gasesc sursa, si s-ar putea sa fie o prostie, dar incearca
    mda...nu a mers si acum tre sa o reiau... daca iese jocu anului, ma las de CoD. Nu merita.

Sa nu mai zic ca mi se pare patetic ca, omu cu care joci sa nu aiba umbra, nu are si el corp, picioare... Avea Theif 3 si acum, dupa atatia ani, nu sunt in stare sa faca lucru asta...

13. #753 SP
    Junior Member Supraplex's Avatar
    Razvanrazy are dreptare Razorel asa mi se intampla si mie.Intri in camping iesi si apoi iti apare resum game.Eu asa am facut.

14. #754 SP
    mie imi apare resume game. dar nu ma lasa de la ultimul checkpoint ci de la inceputul nivelului unde eram

15. #755 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Foarte fain single playerul, dar de cele mai multe ori simt ca nu prea am nici un folos pe acolo lol Inca putin si toata campania era doar un mare eveniment scriptat, cap coada
    Tru dat!
    Attached Images Attached Images tumblr_lbnxooxm7x1qzugb2o1_1280.png

16. #756 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Jocul asta imi omoara consola (ps3), freaca discul intr-una in multiplayer, non-stop, vj vj vj vj vj vj, inebunesc.
    nu se poate instala tot ca pe xbox?
    ma omoara astia de la sony cu lipsurile astea idioate!!!

17. #757 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    si la MW2 era o adevarata isterie ca invarte discul prea mult. Consola mea a rezistat cu brio.

18. #758 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Intrebari pentru cei care au Prestige: Va functioneaza masinuta? Daca da, ce baterii utilizati? Am pus niste toshiba si imi arata pe telecomanda aia ca masinuta are bateriile descarcate. Le-am sucit si cu cele din telecomanda si la fel. Cateodata imi arata ok bateria, dar masinuta merge in trepte sau la un moment dat o ia singura de nebuna si nu se mai opreste.
    Incearca bateriile din Ikea, cele la set de 10. Sunt mult mai potrivite decat Toshiba (si mai ieftine) pentru orice. Am testat pe masinute cu telecomanda care necesitau de la 3 pana la 6 baterii si pe telecomanda cu sau fara display (respectiv camera in masinuta) si alte functii speciale (2 viteze, mod drift, etc). Iti recomand cu toata increderea bateriile de la Ikea.

19. #759 SP
    Junior Member vladrockstar's Avatar
    Quote Originally Posted by crazyquark View Post
    In fine mi-a venit si mie versiunea de Xbox 360. Geez... Citeam pe threadul cu gameshop: se pare ca PC s-a vandut cel mai bine urmat de PS3(!?) si Xbox 360.
    Mi se pare surprinzatoare ierarhia. As fi crezut ca macar la console, lumea va preferea versiunea Xbox 360.
    probabil fiinda xbox-urile le au modate..

The reports are already flying in and, according to VGChartz, Black Ops appears to have become the fastest selling video game of all time and the best selling entertainment launch of all time.

The previous record holder was, of course, Modern Warfare 2 which sold at a record-breaking volume. VGChartz is estimating that Black Ops sold over 7 million copies yesterday, putting it at a launch about 10% larger than Modern Warfare 2.
    VGChartz is basing their claims off of sales reports and unique users connecting to Xbox Live, Steam, PlayStation Network and Nintendo WiFi Connection. Their numbers break down thus:
    • 59% of day one sales attributed to Xbox 360
    • 36% of day one sales attributed to PS3
    • 5% of day one sales attributed to PC, Wii and Nintendo DS
    We�re expecting to receive some more solid financial reports in the next few days, so be sure to head back as we�ll be bringing you the news on that, as well. Thanks for checking in with us, today!
    Source: VGChartz

20. #760 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Jocul asta imi omoara consola (ps3), freaca discul intr-una in multiplayer, non-stop, vj vj vj vj vj vj, inebunesc.
    nu se poate instala tot ca pe xbox?
    ma omoara astia de la sony cu lipsurile astea idioate!!!
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    si la MW2 era o adevarata isterie ca invarte discul prea mult. Consola mea a rezistat cu brio.
    C�nd am venit și eu cu problema asta mi-au sărit �n cap �ăștia� ca să dau televizorul mai tare dacă vreau să nu mai aud zgomotul. lol

E bine totuși că nu sunt singurul deranjat de zgomotul constant și absolut enervant de citire a discului.

Naiba să-i ia, că am HDD-ul gol la consolă. E chiar așa greu să dai opțiunea de a instala un joc ?

Mama lor...de hoți.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 87 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast