Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 75 of 87 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 1723

Thread: Call of Duty: Black Ops

1. #1481 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    si ca sa fac prestige lvl 2, trebuie sa mai trec o data prin cele 50 de lvl, si tot asa pana la prestige lvl 15 ?

2. #1482 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Da.

3. #1483 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by SpeedoTuxedo View Post
    Hai ma, serios ca exagerati cu lagul si cu disconnecturile. E drept ca din 10 jocuri mai primesti un disconnect, dar nu mai faceti atata galagie din problema asta. Update-ul asta nou a reparat foarte multe probleme si chiar daca nu ar fi asa, iti ia maxim 1min sa intrii in alt joc si sa iti vezi de treaba ta.

Poate sunt oameni care nu au jucat COD:BO si citind forumul asta inteleg ca varianta PS3 este stricata, ceea ce e departe de adevar.
    Ai dreptate, varianta de Ps3 nu e stricata, dar depinde unde joci. De ex, imi ia si 10-15 minute (uneori) sa intru intr-un meci de zombies, si 30 sec. in intru la Team Deathmatch/Headquarters. Acum cateva zile, din 3 meciuri (unul de zombie si 2 Team Deathmatch), la toate am avut Connection Lost. N-am mai jucat inca unul pentru ca tocmai ce-am ajuns la runda a 16-a (la zombies), si am primit Connection Lost .

4. #1484 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by FailedAngel View Post
    si ca sa fac prestige lvl 2, trebuie sa mai trec o data prin cele 50 de lvl, si tot asa pana la prestige lvl 15 ?
    Ca sa avansezi repede in grad joaca HQ si/sau SnD. Pentru HQ insa iti trebuie si o echipa buna.

Apropo, sunt pe topicul asta oameni capabili in HQ? Poate facem un team ca sa trecem mai repede peste prestigeuri.

5. #1485 SP
    Junior Member nebunu1's Avatar
    ca sa fac urmatorul prestige, incep iara de la lvl 1 ?
    fara ce am reusit sa unlockanesc...perks pro...etc ?

6. #1486 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Da ma.

7. #1487 SP
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Ca sa avansezi repede in grad joaca HQ si/sau SnD. Pentru HQ insa iti trebuie si o echipa buna.

Apropo, sunt pe topicul asta oameni capabili in HQ? Poate facem un team ca sa trecem mai repede peste prestigeuri.
    Nu sunt un jucator extraordinar, dar m-as baga . Daca pic intr-o echipa de nimic, de obicei ies pe locul 1, iar daca sunt intr-o echipa mai buna iau pozitia a 2-a sau a 3-a. Deci daca se face, ma inscriu . Plus ca sunt Prestige 1 (lvl 38), deci am ceva de facut lol. Probabil ajungeam mai repede Prestige 2, daca nu eram retinut de Nazi Zombies .

8. #1488 SP
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Nu sunt un jucator extraordinar, dar m-as baga . Daca pic intr-o echipa de nimic, de obicei ies pe locul 1, iar daca sunt intr-o echipa mai buna iau pozitia a 2-a sau a 3-a. Deci daca se face, ma inscriu . Plus ca sunt Prestige 1 (lvl 38), deci am ceva de facut lol. Probabil ajungeam mai repede Prestige 2, daca nu eram retinut de Nazi Zombies .
    Perfect, eu pe contul asta (commiesar) sunt prestige 5 la inceput, K/D de 3,8 DAR nu am o experienta enorma in HQ. Trebuie sa invat insa si modul asta, ca vreau AUG-ul si SPAS-ul aurite mai repede. Cu TDM, FFA si Dom imi ia peste 20h per prestige.

Deci da-mi un add in seara asta si sa trecem la treaba.

9. #1489 SP
    Si cum faceti asa mult XP in HQ? Eu de marti sunt racit si am jucat in jur de 8 ore SND si de la lvl 42 sunt lvl 50 si mai am nevoie de 45.000 XP sa fac prestige.

10. #1490 SP
    Daca ai noroc poti face si 10.000 XP intr-un singur meci.

Downshifting: Nu in seara asta. Zilele astea sunt destul de ocupat (pana luni), dar am sa-ncerc sa intru pe "front" cat mai des . In plus, trebuie sa ma pregatesc pentru Olimpiada la Mate .

11. #1491 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Nu am vazut pe nimeni la Headquarters care sa depaseasca 7200 XP, excluzand bonusurile. Si asta in cazul in care a avut 99 kills, captures etc.

@goodfellam e foarte simplu: primesti XP cand capturezi HQ, iar cat timp echipa ta are HQ capturat, primeste cate 50XP la fiecare 5 secunde (daca nu ma insel).

12. #1492 SP
    Junior Member nebunu1's Avatar
    Deci guyz...am lvl 50, apas acolo la Playercad pt prestige 1...raman lvl 1 dar imi raman PErksurile PRO !?

13. #1493 SP
    Nu nu nu

// Dupa "unlockanesc", si "perksurile"?

14. #1494 SP
    In HQ primesti 50XP la fiecare cateva secunde si 200XP de fiecare data cand cuceresti obiectivul. Si in plus de asta in HQ poti face peste 50 kills meci de meci, ceea ce inseamna bonusuri pt arme, atasamente, killstreaks-ruri etc. De ex., eu am facut prestige-ul trecut peste 1000 de killuri cu Spas 12 silentios ceea ce a insemnat peste 30.000 XP pt numar de killuri cu spas-ul, shotgunul, suppressorul etc.

In SnD ramai practic doar cu XP din timpul meciului. In plus se campeaza in draci in SnD si deci jocul e mult mai lent si plicticos.

15. #1495 SP
    In HQ primesti 50XP la fiecare cateva secunde si 200XP de fiecare data cand cuceresti obiectivul. Si in plus de asta in HQ poti face peste 50 kills meci de meci, ceea ce inseamna bonusuri pt arme, atasamente, killstreaks-ruri etc. De ex., eu am facut prestige-ul trecut peste 1000 de killuri cu Spas 12 silentios ceea ce a insemnat peste 30.000 XP pt numar de killuri cu spas-ul, shotgunul, suppressorul etc.

In SnD ramai practic doar cu XP din timpul meciului. In plus se campeaza in draci in SnD si deci jocul e mult mai lent si plicticos.
    Bine, pai atunci ma bag si eu la un meci si mai aduc pe unu. O sa iti dau add azi. Ai headset?

16. #1496 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Leaderboardurile de la Ascension sunt stricate.

Nu iti arata cat ai ajuns cel mai mult ci iti arata cat ai ajuns ultima oara.

17. #1497 SP
    Quote Originally Posted by goodfellam View Post
    Bine, pai atunci ma bag si eu la un meci si mai aduc pe unu. O sa iti dau add azi. Ai headset?
    Da, am headset.

18. #1498 SP
    Am si eu headset, cu cat mai multi, cu atat mai bine .

19. #1499 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Ma bag si eu

20. #1500 SP
    Member rZvFTW's Avatar

add me rzvftw

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 87 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 ... LastLast