Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 87 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 ... LastLast
Results 481 to 500 of 1722

Thread: Call of Duty: Black Ops

1. #481 SP
    Member maweryck's Avatar
    "Will I still be able to quickscope? - Herbert_Gun
    No. Quickscoping is a cheap way to play. We're specifically going to gimp Quickscoping, sorry. Play straight-up! "

Cred ca digeiul iadului si cu Fuzerul se tavalesc in chinuri grave . Le-au luat astia jucaria preferata

Sa nu uitam :"Quickscoping is a cheap way to play "

2. #482 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    "will i still be able to quickscope? - herbert_gun
    no. Quickscoping is a cheap way to play. We're specifically going to gimp quickscoping, sorry. Play straight-up! "

cred ca digeiul iadului si cu fuzerul se tavalesc in chinuri grave :d. Le-au luat astia jucaria preferata

sa nu uitam :"quickscoping is a cheap way to play "
    great news!

3. #483 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    No. Quickscoping is a cheap way to play. We're specifically going to gimp Quickscoping, sorry. Play straight-up! "

Cred ca digeiul iadului si cu Fuzerul se tavalesc in chinuri grave . Le-au luat astia jucaria preferata

LOL cine a zis ca nea luat "jucaria" preferata?E doar un pic mai greu...poate e mai bine asa...
    cheap way to play?
    ii enerveaza mai mult sniperii decat campers & n00btubes?WTF?

4. #484 SP
    Member reborn2603's Avatar
    "Quickscoping is a cheap way to play "
    E adevarat. Sunt Prestige 8 si pana acuma am jucat rar cu sniperul dar dupa ce am facut lvl 70 am zis sa joc si cu Intervention (aveam 36 de killuri cu el) si am zis sa incerc quick scoping. Pana am ajuns sa am FMJ am invatat sa dau quick scoping de numa numa. In concluzie nu trebuie sa fii ceva super erou ca sa stii face quick scoping, pur si simplu te bazezi doar pe auto-aim-ul retardat de la sniper.

5. #485 SP
    Member x F u Z e R's Avatar

Hahahahahhahaano. Oi' juca eu bine cu sniperul, dar intreaba-l pe Alex sau pe Inferno cum jucam pe ps3 cu alte arme cand faceam 75 killuri in CTF.

6. #486 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...voi �ncă nu v-ați dat seama că cel mai important la acest joc este zombie mode?

Ei poartă discuții despre quickscope. Oribil.

7. #487 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by x F u Z e R View Post
    Hahahahahhahaano. Oi' juca eu bine cu sniperul, dar intreaba-l pe Alex sau pe Inferno cum jucam pe ps3 cu alte arme cand faceam 75 killuri in CTF.

8. #488 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

se poate sa primesc id-urile de messenger ale celor 2? As dori sa ma conving ca spui adevarul. Sau numar de tel, adresa rezidentiala, orice merge..
    Multumesc.

9. #489 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    WOW, ce bun esti. Sigur nu minti cu varsta din profil ? lol Ca te comporti ca unu' care e mult mai mic decat mine.
    Te rog, da-mi un autograf in dublu exemplar. v-am rugat mai duminica, sa terminati macar in topicul Black Ops-ului cu laude d-astea ieftine, ca sa nu va bateti joc de topicul asta ca cel pentru MW2...

10. #490 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    se poate sa primesc id-urile de messenger ale celor 2? As dori sa ma conving ca spui adevarul. Sau numar de tel, adresa rezidentiala, orice merge..
    Multumesc.
    Intreabai de ele, nu le stiu.
    Username-urile sunt AlexxNyK (Cred) si DJ-InFeRnO

11. #491 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ego ranit.

12. #492 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

13. #493 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    OMG am 2 prieteni pe psn care joca black ops WTF?(sunt spanioli)
    o want it 2 ;(

14. #494 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ-InFeRnO- View Post
    OMG am 2 prieteni pe psn care joca black ops WTF?(sunt spanioli)
    o want it 2 ;(

Cred ca ti se pare numai vezi bine eu inca cred ca tu esti in transa de cand ai aflat ca inca poti face quick scope!!!

15. #495 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Thread tools->Unsuscribe from this thread

16. #496 SP
    Member Atrium's Avatar
    Nu aveti idee cat de bine imi pare ca au scapat de tampenia aceasta numita quickscoping. Este unul dintre motivele principale pentru care nu mai joc modern warfare. In fiecare meci se gaseau cativa care se foloseau de el la nesimtire. Nu numai asta, dar mai si fac misto de cei care cad prada gloantelor lor. Adica nu e de ajuns ca fac puncte pe un glitch, mai trebuie sa se si laude si sa rada de ceilalti care joaca asa cum trebuie. Mi-e absolut sila de acesti indivizi, ce se bucura la un scor mare, in detrimentul experientei celorlalti. Nu sunt nici bun, nici praf la jocul asta, dar pentru mine, si pentru multi altii quickscoping-ul, printre altele strica mare parte din experienta de multiplayer.

Sper ca acestia sa nu cedeze si sa il reintroduca.

Jucați-vă bă toți quickscoping pe o hartă. Că e fuuun. Hă hă hă...

17. #497 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

18. #498 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Daca se iau luminile pe aeroport, consola aia e numai buna pentru ajutat pilotii sa aterizeze.

19. #499 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    There'll be split-screen support for two-player online play; the second player can sign in as a guest and join the online fun, but any perks they earn are lost when the session ends. A second player can also sign into their own PSN account on the same PS3 and play at the same time.
    Misto faza. Asta si alte cateva detalii pe News: New CoD: Black Ops multiplayer options detailed - ComputerAndVideoGames.com

20. #500 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 87 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 ... LastLast