De ce tot apasati nene back ala? Vreti sa vedeti daca sunteti primii? A devenit deja un tic nervos? Kill - Back - Kill - Back - Scarpinat in dos - Back - Scobit in nas, dupa kill - Back inainte de scobeala - Chem drona cu celularul imens - Back - Sfarsit runda - Back - Pauza o secunda - Back.
se baga careva la zombies(chiar si la hartile cele vechi)?.Daca vreti sa jucam add psn: MadridGalaxy
Acum stiu despre ce vorbeati voi nu pot juca nici macar un meci daca sunt in party pentru ca ma tot scoate!Jocu asta e un **** cu mot!Mai bine vine unu in mw2 si ma ia cu quick-scope si noob decat sa nu joc de loc.THIS IS VERY GAY
Am si eu o nelamurire....am uploadat un filmulet din black ops si m-am gandit ca trebuie sa intru pe Call of Duty: Black Ops la Theater Beta.Imi scriu contul care l-am creat si pe care l-am validat, dar cand dau "Login" ori ma baga in mail ori ma intoarce in meniul principalPot vedea altundeva filmuletu?
Ba fratilor ajutati-ma si pe mine va rog.Am facut de 2 ori primele 3 misiuni ;a veteran si nu imi da troful de ce?
Din cate incercari ati facut Sacrificial Lamb?Am upgradat Crossbow-ul am omorat 6 zombie si nu am primit nimic.
Voi, cei care l-ati luat, ati avut o vreo tactica sau ceva?
![]()
By darkpaul13 in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks