De ce tot apasati nene back ala? Vreti sa vedeti daca sunteti primii? A devenit deja un tic nervos? Kill - Back - Kill - Back - Scarpinat in dos - Back - Scobit in nas, dupa kill - Back inainte de scobeala - Chem drona cu celularul imens - Back - Sfarsit runda - Back - Pauza o secunda - Back.
se baga careva la zombies(chiar si la hartile cele vechi)?.Daca vreti sa jucam add psn: MadridGalaxy
Acum stiu despre ce vorbeati voi nu pot juca nici macar un meci daca sunt in party pentru ca ma tot scoate!Jocu asta e un **** cu mot!Mai bine vine unu in mw2 si ma ia cu quick-scope si noob decat sa nu joc de loc.THIS IS VERY GAY
Am si eu o nelamurire....am uploadat un filmulet din black ops si m-am gandit ca trebuie sa intru pe Call of Duty: Black Ops la Theater Beta.Imi scriu contul care l-am creat si pe care l-am validat, dar cand dau "Login" ori ma baga in mail ori ma intoarce in meniul principalPot vedea altundeva filmuletu?
Ba fratilor ajutati-ma si pe mine va rog.Am facut de 2 ori primele 3 misiuni ;a veteran si nu imi da troful de ce?
Din cate incercari ati facut Sacrificial Lamb?Am upgradat Crossbow-ul am omorat 6 zombie si nu am primit nimic.
Voi, cei care l-ati luat, ati avut o vreo tactica sau ceva?
![]()
Bookmarks