Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 98 of 98

Thread: Clair Obscur: Expedition 33

1. #81 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Clair Obscur: Expedition 33 Is Getting a Free Update
    • A new, playable environment, taking the characters of Expedition 33 to a brand-new location with new enemy encounters and surprises to discover.
    • Challenging, new boss battles for late-game players to overcome.
    • New costumes for each member of the Expedition, giving even more customization options for players throughout their adventure.
    • New text and UI game localizations into Czech, Ukrainian, Latin American Spanish, Turkish, Vietnamese, Thai and Indonesian, bringing the total number of supported languages to 19.
    • Plus, even more surprises fans can look forward to.

Sandfall also failed to reveal further details about what sort of story the new update might tell, but it did share a single image that offers a few clues:
    Attached Images Attached Images unnamed-5-1759855788093.jpg

2. #82 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Ucraineana neaparat, ca fiind o piata atat de mare in gaming si neavand alte preocupari, era imperativ necesar!

3. #83 SP
    Teo
    https://apaintedsymphony.expedition33.com/#dates

Concert Simfonic COE33. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 2dec.

Eu m-am inscris deja pe waitlist. Cred ca va fi o experiena foarte interesanta care se poate combina cu un city-break.
    Attached Images Attached Images 1224310-clair-obscur-expedition-33-le-concert-orchestral-officiel-la-seine-musicale-paris-en.jpg

4. #84 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Foarte tare! Posibil sa fie sold out concertul.

5. #85 SP
    Teo
    A fost invazie de boți, altă explicație nu am. Sau poate jocul acesta a avut un succes atât de mare încât sute de mii de oameni s-au mobilizat pentru concert.

Biletele au fost programate să fie puse în vânzare la ora 12:00 (ora României), însă unele săli de spectacol au deschis pagina evenimentului cu câteva minute mai devreme.

Bănuiam că va fi cerere foarte mare și de aceea am ales Luxemburg. M-am gândit că acolo ar fi cea mai mică cerere.

În același timp, prietena mea era la vânătoare pe următoarele două locații pe care le aveam ca backup: Berlin și Bruxelles.

Doar la Berlin am reușit să prindem în pagina evenimentului două bilete la mijlocul sălii, însă imediat ce apăsam pe „checkout”, primeam mesaj că locurile au fost ocupate. Cred că a fost aceeași situație peste tot, fiindcă timp de vreo 30 de minute apăreau anumite locuri ca disponibile, dar în realitate totul era sold out.

Înainte de a putea vedea sala, era o coadă virtuală. Indiferent de orașul ales, coada era între 20.000 și 35.000 de persoane/boți. Doar la Luxemburg a fost considerabil mai mică, aproximativ 1.800. În total vor fi 19 spectacole, ceea ce înseamnă că peste jumătate de milion de persoboți au încercat să ia bilete.

Au anunțat că vor mai adăuga perioade în calendar.

De fiecare dată când am vrut să ajung la un eveniment cu locuri limitate sau să cumpăr un produs foarte căutat, am reușit. Dar acum m-am luptat cu morile de vânt, cu boții și cu bișnițarii.

Fix la fel a fost și cazul cu ceasul Back to the Future. În ziua lansării erau zeci de mii de persoane care așteptau. Ulterior, au trimis un e-mail în care spuneau că au detectat activitate boțească și au amânat lansarea.

În astfel de situații, singura soluție corectă mi se pare tombola, precum la lansarea Xbox Series X sau a adidașilor PlayStation. Plătești în avans categoria de bilet pe care o vrei, iar la tombolă afli dacă ai câștigat sau nu. Banii rămân la ei în permanență.

Deja au început să apară și să dispară bilete pe site-urile de revânzare, 17.200 lei doua bilete in Londra.

Este cineva printre voi care a încercat sau chiar a prins bilete?

PS: Dacă postarea e off-topic, o puteți muta în Spambox.
    Attached Images Attached Images ex1.jpg ex2.jpg ex3.jpg

6. #86 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Singura soluție e sa se vanda bilete nominale netransmisibile. Din punctul meu de vedere orice organizator care are puțin respect pentru oameni interzice revânzarea biletelor la evenimente extrem de căutate așa cum e asta, iar orice organizator nu face asta nici nu merita banii mei in prima instanta. Avem evenimente excelente de muzica clasica in București, iar Ateneul Roman este o clădire foarte frumoasă cu o acustică superbă. Go local!

7. #87 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Platformelor de cumpararea a biletelor (si organizatorilor) le convine aceasta situatie, ei iau comision de la fiecare re-vanzare a biletelor si unii spun ca "botii" care cumpara majoriatea biletelor le apartin lor defapt.

8. #88 SP
    Teo
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    ^Singura soluție e sa se vanda bilete nominale netransmisibile. Din punctul meu de vedere orice organizator care are puțin respect pentru oameni interzice revânzarea biletelor la evenimente extrem de căutate așa cum e asta, iar orice organizator nu face asta nici nu merita banii mei in prima instanta. Avem evenimente excelente de muzica clasica in București, iar Ateneul Roman este o clădire foarte frumoasă cu o acustică superbă. Go local!
    Gândește-te că sălile sunt foarte încăpătoare: La Seine Musicale – 4.000 de locuri, Geneva Arena – 9.500 de locuri, Tempodrom Berlin – 4.200 de locuri, etc.
    Probabil nu s-au așteptat să existe o cerere atât de mare, având în vedere tipul concertului – video-game soundtrack.

Biletele nominale ar fi o soluție. În alte locuri se practică și varianta cu bilete blocate până în ultimele 24h, iar în altele vânzarea se face exclusiv prin resale oficial. Totuși, dacă aceste mecanisme nu sunt strâns legate de biletele nominale, cu posibilitatea de a fi schimbate oficial, devine greu de combătut fenomenul.

Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Avem evenimente excelente de muzica clasica in București, iar Ateneul Roman este o clădire foarte frumoasă cu o acustică superbă. Go local!
    Cât sunt în București, merg des la evenimente culturale - teatru, concerte simfonice, operă câteodată. În ultimele săptămâni am avut și câte două evenimente pe săptămână.

Totuși… una-i una, alta-i alta. Sunt lucruri diferite și una nu o înlocuiește pe cealaltă.

LE: Voiam să scriu în postarea de mai sus, însă am uitat. Prețul oficial al biletelor, în sălile care m-au interesat, a fost între 35 € și 110 €, în funcție de oraș și tipul de loc.

9. #89 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu cred ca a fost o combinatie de cerere foarte mare (mai mare decat se asteptau) si boti/samsari care s-au prins asa ca s-au pus pe magarii. Am patit similar cand mi-am luat bilete la live show Critical Role doar ca acolo nu poti da resell cu pret mai mare decat ai cumparat si practic lumea dadea navala, cumpara ce prindea, apoi dadea resell doar ca sa schimbe cu alte locuri mai bune
    Eu efectiv nu te-as lasa sa revinzi la alt pret decat ala cu care ai cumparat. Bilete nominale, resellable doar prin platforma autorizata de unde le-ai cumparat, la pret locked cu ala de cumparare (sau mai jos, daca vrei sa scapi de ele urgent) altfel nu poti sa schimbi numele.

10. #90 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Probabil boti/samsari cumpara 20 de bilete deodata. Mi-e greu sa cred ca se ingramadeste oamenii la un concert soundtrack pentru un asemenea joc care chiar daca e foarte bun, nu e nici pe departe atat de popular ca un Elden Ring de exemplu. Ori franciza AC.

Iar preturile alea de 6000, 17000, 30000 sunt de-a dreptul ridicole. Sunt pe acelasi palier cu Metallica ori vreo finala de Champions League/campionat mondial, adica ceva eveniment de anvergura internationala.

11. #91 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Eu unul nu sunt interesat desi am remarcat calitatea muzicii, jocul pe mine nu ma impresionat. Este business in toata regula pentru unii, revanzarea de bilete.

Nu as plati mai mult de 100 de euro pe niciun bilet... pentru nimeni (prefer sa-mi iau concertul ulterior pe blu-ray si sa-l vad in confort). Eu iau in considerare deplasarea, cazarea, mancarea... toate astea pentru un concert de maxim 2 ore.. Pana la urma Clair Obscur are 5-6 piese interesante restul de cateva zeci sunt diverse bucatele de cateva minute. Una e cand mergi la John Williams sau o productie Danish Orchestra (dupa Hans Zimmer nu ma omor) si alta e evenimentul de fata. E in hype acum si ca de obicei se profita de asta.

12. #92 SP
    Ziceti voi ca e in hype acum dar eu cred ca unele piese din soundtrack vor deveni clasice. Uite cum exista Heroes of Might and Magic orchestra care au vreo 8 concerte pe an si toate se umple. Acolo nu mai e hype ca e joc de acum 100 de ani

13. #93 SP
    Manager paul's Avatar
    Castigator Game of the Year 2025:

14. #94 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Au anuntat ca dlc-ul free va fi available de astazi, trebuie sa dati update la joc

15. #95 SP
    Manager paul's Avatar
    "Thank You" update:

16. #96 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nu arata rau, dar nu as spune ca merita si "Best Art Direction", arata un pic prea incarcat.

17. #97 SP
    Eu n-as fi fost la best RPG, pe partea aia in mod specific au fost altele mai bune. Dar oricum, ma bucur pentru ei, cand au zis ca au zburat toata echipa acolo si s-au ridicat doar o mana de oameni realizezi ce achievement incredibil sa lansezi un joc (in primul rand) si sa mai castigi si premii cu el (in al doilea rand) cu un motley crew de genul ala.

18. #98 SP
    Teo
    Update 1.5.0 Patch Notes
    New Content
    Verso's Drafts, a new playable environment, taking the characters of Expedition 33 to a brand-new location with new enemy encounters and surprises to discover

Located on the World Map, next to Lumière - Accessible from Act III

Esquie’s Underwater ability is required!

New text and UI game localizations into Czech, Ukrainian, Latin American Spanish, Turkish, Vietnamese, Thai, and Indonesian, bringing the total number of supported languages to 19, with more to come!

New costumes for each member of the Expedition, giving even more customization options for players throughout their adventure

New boss battles for late-game players to overcome in the Endless Tower - They are variations of iconic bosses from the main game, designed to be even more challenging

Added new Luminas and Weapons

Added the "Old Key" quest item to the final area of the game - Previously obtainable only during the Prologue, this addition gives players a second chance to collect all journals within a single playthrough

New Features
    Added Photo Mode with plenty of settings and options for players to get creative with while capturing your favourite moments from the game, accessible at any time from the pause menu!

Added Lumina Sets feature, allowing players to save up to 50 different lumina loadouts for adapting to plenty of different fighting tactics at any moment

Added Abandon Battle option in the pause menu which can now be opened in battle

Added HUD Scale setting, allowing players to adjust the size of in-game HUD elements from 80% to 120%

Added FSR 4 support, including AMD temporal upscaling for sharper visuals and Frame Generation for smoother gameplay on compatible GPUs

Added new filters for Pictos and Luminas and improved the UI

Added input remapping for controller

Handheld PC improvements
    The game is now certified on Steam Deck and ROG Xbox Ally!

Global improvement of text legibility

Fixed multiple fog and lighting issues:

Overly intense effects during the Flying Manor boss fight (which also impacted some cinematics)

Overexposed areas in the Visages

Overly dark areas in the Endless Tower

Fixed FPS being capped at 30 on Steam Deck

VSync can now be properly disabled in the settings when playing on Steam Deck

Graphic settings are now adjusted for Steam Deck users

Improved first-time setup flow:

Controller input is now supported in installation wizards (no longer touchscreen-only)

External controllers now switch seamlessly with the Steam Deck controls

Bug Fixes
    Fixed an issue where using Battle Retry after a cinematic or automatic trigger could spawn the player out of the world if the last save was created in a different location

The playtime displayed on save files now accurately reflects total playtime, including time spent on Game Overs
    (Note: this fix does not retroactively update existing save files.)

Fixed inventory behaviour so that sort order now persists after closing the game menu

Fixed issue preventing Intel XeSS Frame Generation setting from being accessible on PC Game Pass

Fixed an issue where the usage of particular diacritic marks (e.g. ^, ~, ´, `) in Windows is blocked after launching the title

Fixed Breaking Death always breaking all enemies when the character dies, it should only break the enemy that killed the character - As a result, it shouldn’t work when the character kills themself anymore

Characters' turn order during a First Strike, triggered by attacking an enemy on the map, now correctly respects characters' Speed

Fixed Boucharo giving +150% Critical chance instead of +50% Critical chance

Fixed some Luminas giving unintended hidden +10% damage:

Sweet Kill

Teamwork

Dead Energy II

First Strike and others

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5