Slab, foarte excepțional prajitură cu mere salut ce mai faci bine merci dar tu si eu de foarte slab.
Eu care detest jocul am făcut ~ 6500.
Este un tip cu ~ 18000. Now that's crazy!
Am jucat si eu demo-ul aseara. Nu ma atrage. Mi se pare haotic. Plus ca e foarte colorat, ma dor ochii. In fine..
Am facut in jur de 8k,superb jocu iar din ce am vazut de prin filmuletele cu multiplayer pare fun.
roflHey Di*k-Tits ...this game ain't gonna pre order himself
Am incercat si eu demo-ul. Eram destul de curios, deoarece nu se zisese prea mult de joc si din filme parea ok, frumos, de-abia asteptam sa vad cu mainile mele.
Cand colo, ce gasesc cand intru in joc:
1. Meniu de selectie a 2 arme LA INCEPUTU NIVELULUI , maxim 2 arme
2. Minigun gasit pe jos, cu baterie (wtfff???) se consuma si il arunca, ramai iar cu 2 arme
3. Slow mo, slow mo, slow mo, non stop, adica, ok e fun uneori, dar sa joci 8 ore de gameplay asa cred ca ma ia capul.
4. Am scos toate optiunile de auto aim, pt ca daca le lasam puse parca jucam un cinematic.
5. Inamici MULT prea putini (poate pt ca e demo?)
6. Press X to jump <headexplodes>....Eu ma cam asteptam sa poti face si jump kicks, gen fear, cu karata in gura la aia in timp ce tragi in ei or some crap, cand colo, ioc.
7. Inca o data sunt SUPER dezamagit de decizia cu 2 arme. Mai ales la un joc de genul asta. NU E COD for pete's sake. Am doar un lucru de zis : " RESISTANCE 1" . Cand or pricepe ca ASA se face un shooter. Nu Resistance 2 cu aberatia cu 2 arme, ci 1. 1 care era facut frumos, ca la carte. Parca s-au prostit de tot.
Nu imi place deloc, si sunt dezamagit complet. Inca un joc hyped pt mine din previewuri, ca apoi sa il joc si sa nu imi placa.![]()
![]()
ce 2 arme visezi nene? Ai 3 + biciul ala. ce esti chuck norris sa cari nspe mii de arme dupa tine?
auzi jump kick gen fear... iar o dai in chuck norris.
slow mo ai doar cand le dai alora kick si e bine pentru ca poti sa tragi in ei in timp ce zboara... nu mi se pare deranjant deloc.
acum na, asta e parerea ta, dar parca totusi...
si vreau sa spun ca demo-ul m-a facut sa-mi cumpar jocul. poate nu neaparat la lansare, dar ceva imi zice ca mp va fi criminal!
Pai, nu asta se vrea jocul? Chuck Norris? Sau jucam call of duty sau whateverthecrap realistic game si nu stiam eu? Normal ca la un joc de genul asta, sa pui limitare de arme (sa nu mai zic 2, 4 e tot o apa si un pamant) este ca si cum ai pune maxim 3 arme in serious sam. Aka, patetic. My 2 cents.
Intr-adevar la MP sunt curios ce au facut. Parca vad ca au facut clase ca in Team Fortress, ca atunci chiar ating limita penibilului![]()
Nu tre' sa fie realistic game sa ai doar 4 arme. Gandeste-te ca asta e un mod de strategie/planificare pentru misiunea ce urmeaza. Astfel incat sa-ti alegi armele care te avantajeaza. Si-n plus.. daca aveai mai multe arme deodata trebuia sa ai un meniu radial din care sa-ti alegi arma si asta ar fi pauzat jocul (vezi Bioshock). Ori jocul se vrea a fi foarte fast-paced si astfel de fragmentari pentru a alege arma chiar nu-si aveau locul acolo. Scadeau fluenta jocului.
Deci, oricat de corecta ar fi nemultumirea ta, lucrurile sunt asa cum sunt dintr-un motiv destul de bine intemeiat, nu ca sa faca jocul mai realistic.
Scopu in joc e "sa omori cu skill" slow mo ala este perfect pentru ca dupa ce ii aduci cu biciu spre tine poti alege unde sa ii arunci , daca ai panou electric si vrei sa ii prajesti ..pasesti in stanga si bang,vrei sa ii arunci in tepi ...fugi in spate si bang.Maxim 2 arme mi se pare logic...slow mo ala nu tine asa mult incat sa faci multe combinatii intre arme.Jocu se bazeaza pe drag & combo kill nu pe 14 arme si valuri de inamici.Auto aim nu stiu cum e la xbox ...dar la ps3 nici nu s-a simtit.Sa sari si sa lovesti ...ar fi fost o idee dar poti sa fugi si sa aluneci pe jos + tras in ei,ceea ce mi se pare mai cool.
Inamici putini? Sunt destui incat sa iti faci combouri si puncte si cu putin skill sa si supravietuiesti,eu era sa crap de 3 ori incercand sa fac combouri cu 3 langa mine.
O idee interesanta, dar punerea in practica nu mi se pare prea grozava. Poate e doar o impresie formata dupa limitarile demo-ului, dar am un feeling ca tot jocul va consta in bici+kick in directia in care sunt tepi/electricitate/foc/prapastie/etc sau bici+kick+ciuruit.
Iar slow-mo-ul te ajuta sa nu fii deranjat prea tare de ceilalti inamici in timp ce te ocupi de cate unul in maniera de mai inainte.
Astept review-uri...
Slow mo acela nu e activ decat pe cel pe care ai folosit biciu ,il bagi in static state gen Dead Spacerestu inamicilor sunt vioi si sprinteni
![]()
Inteleg ce ziceti voi, singurul argument care face sens este ca un meniu radial gen Resistance 1 poate ar incetini viteza jocului. Dar asta e asa doar daca tot jocul vrei sa faci numai leash-kick-tras cu arma (nu neaparat in aceasta ordine). Stiu ca asta au vrut in joc, dar nu sa fie numai asta.
Stiu ca decizia asta are in spate scuza, sau motivul, ca e mai strategic, ca poti planifica misiunea care urmeaza. Dar de unde stii ce urmeaza in misiune? Ok, au pus niste tonomate in jumatea misiunii unde poti schimba armele, poate te plictisesti. Dar in toate jocurile de genul asta, nu a existat o data sa nu zic " ce bine era acum daca alegeam mai devreme cealalta arma ". Iar eu unul nu vreau sa joc a doua oara jocul, pt a face alegerile cele mai bune.
Eu vad asta in mare ca o mare cantitate de lene. Lene sa gandeasca un planning frumos in care gaseai armele, lene de level design (de ce sa puna gloante pe jos, gandite macar un pic? mai bine trag un tonomat si gata). Da,asta implica mai multa gandire si strategie long-term din partea playerului, dar e si un risc sa devina plictisitor.
Eu unul prefer strategie short-term : ce fac in camera asta? Aha vad o gloata de 10 inamici. Pai nu folosesc mitraliera si shotgunul, mai bine iau Flail Gun si Bouncer sa imi fac combourile. Dau coltul, sunt doi inamici imprastiati. Bun, acum imi trebuie shotgun si pistol. In urmatoarea camera, 20 de inamici. Hopa, acum am chef sa lupt against the odds, ii fac pe toti cu pistolul (sau incerc). Si asa mai departe. Pentru mine, asta ajuta foarte mult sa mai taie din repetitivitatea jocului. Acum, fiecare cu preferintele lui, vad ca voi toti preferati cealalta abordare![]()
Mi se pare caterinca rau jocul, si se misca bine pe PS3. De aratat nu arata rau, dar e departe de Uncharted.
Ce legatura are cu Uncharted?
Ontopic: Un alt joc scos pentru a face ceva vanzari, scos parca la saiba.
Bookmarks