Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 169

Thread: Bulletstorm

1. #101 SP
    Member theste99's Avatar
    Genu de joc pe care-l gasesti la 15 lire pe zavvi dupa doua saptamani de la lansare.

2. #102 SP
    Member anes's Avatar

3. #103 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Jocul o fi unul asa si asa, dar in schimb acest promo este de zei:

Cat noroi aruncat in fata jocurilor tip Call of Duty. Si cata dreptate au. + 1 miliard la acel video, m-am saturat de astfel de jocuri. Doar de asta ar merita sa joc Bulletstorm.

4. #104 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Bla bla bla Secret Base bla bla bla i'm counting on you bla bla bla am downlodat jocu free xD

5. #105 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eu am incercat demo-ul si nu m-a impresionat deloc dpdv gameplay. grafic da, arata bine, insa e same old shooter cu ceva mai multa imaginatie cand vine vorba de killing stuff.

6. #106 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Am incercat si eu demo-ul, aveam mari asteptari dar am ajuns in stadiul de... ''meh''

7. #107 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    orice joc care face misto de ultimele Call of Duty-uri is my friend..il voi cumpara

8. #108 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar

9. #109 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Daca Famitsu ii da note mai mari decat Killzone 3 imi confirma faptul ca e un joc excelent.

Nintendo Everything – Our second language is Nintendo++ � Blog Archive � Famitsu review scores

10. #110 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Eu am jucat Muchi Muchi Pork! & Pink Sweets (360) � 6/6/6/6 si este excelent. Nu te lua dupa Famitzu intotdeauna.

11. #111 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Nu ma iau in totalitate dupa niciunul, dar e primul review de care am auzit eu si are si note ok, e o veste buna pentru mine.

12. #112 SP
    Junior Member efix's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Jocul o fi unul asa si asa, dar in schimb acest promo este de zei:

Dailymotion - Duty Calls (Bulletstorm promo) - une vid�o Gaming

Cat noroi aruncat in fata jocurilor tip Call of Duty. Si cata dreptate au. + 1 miliard la acel video, m-am saturat de astfel de jocuri. Doar de asta ar merita sa joc Bulletstorm.

Am ras cu lacrimi

13. #113 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Astia cred ca sunt cretini, fac misto de Call of Duty si au in joc aceleasi tipicuri. Nu-mi vine sa cred. Am impresia ca jocul este terminat in graba. Probabil cu speranta sa ia fata Duke Nukem Forever. Eu nu cred ca are vreo sansa.

14. #114 SP
    Member anes's Avatar

15. #115 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Da, pt PC....not interested...

16. #116 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Da, pt PC....not interested...
    si pe xbox sa fie... e depasit gears 1 deja... cine il mai joaca... 2-le parca e alta treaba, mai finisat, MP mai calumea.

17. #117 SP
    Member pufy's Avatar
    Eu am jucat demo-ul si mi s-a parut genial,un joc cu adevarat "manly" cu momente funny,este genul de joc cu care m-as relaxa pe sp dupa care m-as distra pe mp cu prietenii,sper doar ca sp sa tina mai mult de 10 h

18. #118 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Genial?!!???? Daca va lua ca nota pana in 7,5 sa zica merci. Eu credeam ca Bioshock 2 este slabut. Nu mai cred asta acum, B2 este genial pe langa asta. A, si sa nu uit, recunosc, am cazut in pacat.

19. #119 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Astia cred ca sunt cretini, fac misto de Call of Duty si au in joc aceleasi tipicuri. Nu-mi vine sa cred. Am impresia ca jocul este terminat in graba. Probabil cu speranta sa ia fata Duke Nukem Forever. Eu nu cred ca are vreo sansa.
    nu cred ca va iesi cate un Bulletstorm in fiecare an ..cu schimbari minore....nu cred ca,campania single-player va avea doar 6 ore ...si nu cred ca va avea DLC-uri cu 4 harti la 15$

nu stiu la ce te referi prin tipicuri

20. #120 SP
    Member pufy's Avatar
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Genial?!!???? Daca va lua ca nota pana in 7,5 sa zica merci. Eu credeam ca Bioshock 2 este slabut. Nu mai cred asta acum, B2 este genial pe langa asta. A, si sa nu uit, recunosc, am cazut in pacat.
    Hai sa facem un mic pariu ,eu zic ca Bulletstorm va avea peste 7.5 ,tu zici ca nu,cine pierde va posta pe youtube un filmulet cu el in care va spune "Cutarescu ai avut dreptate,Bulletstorm is amazing"..ce zici ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast