Tot tărăboiul asta se putea evita foarte simplu, daca numele personajului nu era Dante iar povestea se "spunea" din perspectiva altui personaj. De la asta a inceput tot (efect de domino). Au fost si sunt nenumarate titluri in care personajele principale nu apar si lumea n-a comentat, ba dimpotriva le-a apreciat side story-ul
Scenariu demo:
...simpluDevil May Cry 5? Foarte bine
New characters? Foarte bine
Personajele din celelalte jocuri n-apar dar sunt (probabil) mentionate in cutscene-uri? Interesant
La final totul se leaga si intra intr-un timeline normal? Can't wait!![]()
Cine intelege ce zic bine, cine nu, pacat...gusturile nu se discuta(sau se discuta cand ai CU CINE)
"Devil May Cry 5 a luat note foarte bune"- pai foarte bine chiar le-a merita
dar discutia "asta" nu e despre mecanica, dificultatea sau durata jocului, ci despre cu totul altceva
fanii (sau cel putin eu) n-am o problema cu asta
Sunt curios daca cei de la Naughty Dog se gandesc la un reboot sa-l schimbe pe originalul Drake cu un justin bieber Drake ce reactie vor avea "fanii" sau daca cei de la Santa Monica Studios se gandesc la un reboot sa-l schimbe pe originalul Kratos cu un crin antonesncu Kratos ce reactie vor avea "fanii" si exemplele pot continua (Mario, Zelda, Dead Rising, Splinter Cell, Metal Gear Solid, Gear of Wars, Halo, Resident Evil, Final Fantasy, Street Fighter, Tekken, Mortal Kombat, etc.)![]()

(sau se discuta cand ai CU CINE) 
L-am primit si eu azi, abia astept sa il incep la noapte.

sau macar

Bookmarks