Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 235

Thread: DmC: Devil May Cry

1. #161 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Tot tărăboiul asta se putea evita foarte simplu, daca numele personajului nu era Dante iar povestea se "spunea" din perspectiva altui personaj. De la asta a inceput tot (efect de domino). Au fost si sunt nenumarate titluri in care personajele principale nu apar si lumea n-a comentat, ba dimpotriva le-a apreciat side story-ul

Scenariu demo:
    Devil May Cry 5? Foarte bine
    New characters? Foarte bine
    Personajele din celelalte jocuri n-apar dar sunt (probabil) mentionate in cutscene-uri? Interesant
    La final totul se leaga si intra intr-un timeline normal? Can't wait!
    ...simplu

Cine intelege ce zic bine, cine nu, pacat...gusturile nu se discuta (sau se discuta cand ai CU CINE)

"Devil May Cry 5 a luat note foarte bune" - pai foarte bine chiar le-a merita dar discutia "asta" nu e despre mecanica, dificultatea sau durata jocului, ci despre cu totul altceva fanii (sau cel putin eu) n-am o problema cu asta

Sunt curios daca cei de la Naughty Dog se gandesc la un reboot sa-l schimbe pe originalul Drake cu un justin bieber Drake ce reactie vor avea "fanii" sau daca cei de la Santa Monica Studios se gandesc la un reboot sa-l schimbe pe originalul Kratos cu un crin antonesncu Kratos ce reactie vor avea "fanii" si exemplele pot continua (Mario, Zelda, Dead Rising, Splinter Cell, Metal Gear Solid, Gear of Wars, Halo, Resident Evil, Final Fantasy, Street Fighter, Tekken, Mortal Kombat, etc.)

2. #162 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    pacat ca nu-l incerci, mie mi se pare ca au conturat personajul foarte bine, mai ales ca cei de la Ninja Theory sunt renumiti pentru story, voice-acting de nota ZECE. Si oricum, seria n-a avut asa bun voice-acting de cand e ea. L-am primit si eu azi, abia astept sa il incep la noapte.

3. #163 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu il voi incerca cu siguranta... Nu sunt atat de legat de caracter incat sa nu accept o schimbare. De fapt, pentru cei care accepta mai greu, cred ca ar fi fost mai simplu pentru developeri daca mai adaugau si un mic intro cu o metamorfoza a lui Dante. Daca tot i-au pastrat numele, sa arate si de ce a ajuns asa... Un fel de... Doctor Who

4. #164 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Cum pot fi unii asa copii. Nu joc, nu ma ating de jocul asta oricat de bun ar fi doar ca Dante nu mai e cel vechi. Au rebootat seria, impacati-va cu asta si gata. Sau luati-l ca si pe un alt joc, stergeti cu marker-ul titlul de pe coperta si scrieti in loc Devil May Laugh 1

Fiecare face ce vrea si e alegerea lui dar un fan hack and slash nu ar trebuii sa lase pe dinafara jocul asta. Eu am terminat jocul si pot zice ca l-am gustat bine si mi-a placut, nu-s genu care sa termine un joc lung in 2-a sesiuni dar uite ca asta ma acaparat si i-am dat de furca una doua fara sa-mi dau seama cum trece timpul.

Am terminat jocul in 11 ore si 20 min, gameplay plin de actiune si combo-uri cat te tine creierul si degetele sa le faci, avand o paleta de culori care iti sare in ochi in mod placut, puteti sarii la ecranul tv-ului si sa-l gustati din plin , povestea este destul de simpla dar sincer nici nu ma asteptam la Metal Gear Solid

L-am jucat pe dificultate medie din cele 3 dificultati disponibile de la inceput si jocul nu mi-a dat niste challange-uri prea mari, a fost chiar usor si pot sa zic ca nu sunt un gamer inrait asa ca va sfatuiesc sa-l jucati pe cea mai mare dificultate de la bun inceput.

Dupa ce termini jocul se mai deschide o a 4-a clasa de dificultate si daca nu gresesc sunt vreo 7 pe care le deschizi rand pe rand asa ca cine vrea sa fie provocat si sa-si toace nervii o sa aiba cum si cu ce.

Ok, bafta si spor la joc!!

P.S. Nothing can beat Bayonetta

5. #165 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    dar avea dreptate Ronan...ia sa-l schimbe pe Kratos sau pe Nate sa vedem ce iese..

6. #166 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Atata timp cat jocurile ar fi bune nu mi-ar pasa, doar nu-mi schimba familia, schimba doar un personaj fictiv dintr-un joc video si salut,ce atata drama. Mare durere cu cascade de lacrimi as avea daca i-ar pune lui Kratos plete sau i-ar schimba lui drake blugii si iar lua iubitele, as pica in depresii medicat cu tare prozac

7. #167 SP
    Imi place de mor. I dare trophy hunters to platinum this game

8. #168 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Challenge NOT accepted!
    Ma rezum la Hanna Montana mea...

9. #169 SP
    Nephilim - done
    Son of Sparda - in progress
    Dante Must Die - next

SSS

10. #170 SP
    Member eneea's Avatar
    e cam scump pentru mine, momentan, jocul, cu siguranta o sa-l incerc cand ii mai scade pretul . m=au amuzat foarte tare fanboy-ii care se plangeau ca nu le place cum a ajuns personajl lor. reboot-uri se fac si in alte domenii, cum ar fi filmul si comicsurile, batman a fost reinventat de o gramada de ori

11. #171 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nephilim - done
    Son of Sparda - in progress
    Dante Must Die - next

SSS
    Deci sa inteleg in mare ca e cel mai usor din serie?

12. #172 SP
    da, cam asta afirma toti nubii care n-au experimentat noul sistem de combat. cam 1% dintr-o statistica satisfacatoare facuta de mine.

13. #173 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Pe un esantion de 3-4 persoane inclusiv mentorica? Sau exagerez?

14. #174 SP

15. #175 SP
    intrati ca link-ul merge.
    Hey there, DmC fans. Hope you're still powering through the various modes of DmC. If you've already played through the game once, you may be excited to learn that the alternate costume pack you've probably already heard some buzz about will be available for consoles (PS3, Xbox 360) in North America on January 29th. In Europe, they'll be available just a day later. The price for all three costumes--Classic (DMC3 era) Dante, Dark Dante, and Neo Dante--will be $4.00/€3.99 / £3.19 and 320 MSP. Check out some images of them after the jump!
    Also remember that the free Bloody Palace mode will be coming in the near future. We'll have a firm release date in the very near future, so please look out for that. Meanwhile, we still have the Vergil's Downfall expansion to look forward to at the end of February. If you pre-ordered the game through GameStop, be sure to hold onto your unique GameStop code until then.
    No asa mai stam de vorba <3 Classic - 1K/1K here I come

16. #176 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Acum nu mai ai scuza sa nu joci jocul. Daca ii puneau lui Dark Dante si o masca de gaze, deja devenea joc favorit, nu?

17. #177 SP
    Iti dai seama! sau macar :
    Attached Images Attached Images dmc4-dante_deviltrigger.jpg

18. #178 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vai cum poate juca omul asta (atentie - spoilere!):

19. #179 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Un noob hackuit, va zic eu. Are si maphack...

20. #180 SP
    Member angloma's Avatar
    parca nu existau hackuri pt console la jocuri

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks