in al treilea cel putin dupa ce treceai de primele 2 niveluri incepea jalea..
Da, 3 era hardcore din toate punctele de vedere. Iar dupa mine a avut si cea mai buna poveste.
Eu ma chinui la ultimul "boss".
Nu am jucat alte jocuri din seria DMC insa asta per total e un joc ok si merita jucat. Zic ok, pentru ca povestea mi se pare previzibila iar mecanica jocului mai mergea slefuita putin.
Clar! In mintea mea orice joc de genul hack and slash/button smashing este comparat cu gow. :-D
@ComaLight apuca-te de DMC3 HD sa vezi acolo chinuit..
fun-fact despre seria DMC: Devil May Cry1, jocul din 2001, inainte sa apara trebuia sa fie Resident Evil4, pe parcurs ce era facut echipa si-a dat seama ca nu e cum un Resident Evil ar trebui sa fie asa ca s-au ocupat sa-l faca un nou joc cu totul, de asta Dante chiar seamana putin cu Leon la trasaturile fizice
si asa arata in RL developer-ul de la Team Ninja care s-a ocupat de Dante in reboot:
![]()
Fara suparare, dar la ce upgrade e, ar trebui sa-l dea for free pentru cei care au cumparat DmC.
---------- Post added 11-03-2015 at 00:42 ----------
Trailerul de lansare insa face toti banii
Eu cred ca-l iau, desi l-am jucat de 6 ori pe PS3
Este SINGURUL joc hack n slash de calitate pe generatia actuala de console. Nu stiu ce se intampla cu genul asta, ain't gettin' too much love si e preferatul meu....
Stiu de Bayo, singurul motiv pentru care nu-mi iau si Wii U este lipsa timpului. Abia ma descurc cu cele 2 - PS4 si One.....
Hai ca m-ai convins Rasko. Iau si eu DmC-ul, dar astept sa mai scada din pret... Stiu, sunt zgarcit...
L-am luat si eu pe One, a bit of a warning here, am vazut ca acolo nu prea mai intra lumea so...
Bookmarks