Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 208

Thread: Pro Evolution Soccer PES 2011

1. #101 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    in comparatie cu Pure Football

buna asta)) .....

2. #102 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar

3. #103 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Doamne ce de certuri pe ultima pagina. Daca jocul era atat de bun, atunci toata lumea l-ar fi considerat macar un joc bun, iar cei care tot arunca cu noroi (mai bine spus, cel care arunca cu noroi) s-ar juca jocul lor perfect. Ambele jocuri sunt bune in acest an, fiecare a facut un pas inainte, doar ca avem preferinte diferite. Unii prefera BMW, altii prefera Mercedes, poate altii prefera Audi sau Volvo sau, de ce nu, Lexus. Asa si in cazul jocurilor, unii prefera Fifa, altii prefera PES, altii prefera Pure Football sau Fifa Street. Fiecare vede fotbalul in felul lui, fiecare vrea altceva de la un joc de fotbal. Cunosc oameni care considera Fifa Manager un joc excelent, mie mi se pare mediocru (asa cum il considera multi altii) si consider Football Manager cel mai bun joc de gen.

Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Iar faptul ca am spus despre Fifa ca e un joc facut pt retardati e sustinut de ping pong passing, de pasele perfecte cu L1 la care sub nici o forma nu poti sa ai interventie cu un aparator decat accidental, deposedarile perfecte cu L2, asisturile astea duse la extrem, unde AI-ul face aproape 90% tot jocul pana ajungi in fata portii daca te folosesti de el iar in FIFA e folosit cu nesimtire.

Retardul este o persoana a carui creier nu are o viteza de procesare informationala normala,vb de retarzia in gandire si implicit in miscare, vorbire si asa mai departe, el trebuie sa fie ajutat sa faca un lucru ce este banal pt persoanele normale, asa si la FIfa , cand te folosesti de butoane magice sau ping pong sistem pt o simpla pasa, (conditie de baza in jocul de fotbal), nu pot sa spun decat ca esti retard si ai nevoie de ajutor pt a o face ( nu e o exprimare personala, nu te vizeaza pe tine sau pe cineva anume, e generala).Multumesc
    Incearca sa nu-i mai faci pe toti retarzi, nimeni nu te-a facut pe tine semi-analfabet, desi aveau motive sa o faca.

4. #104 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Mereu intr-un thread legat de FIFA , sau PES vor fi scandaluri, la fel cum sunt scandaluri la fiecare meci Dinamo-Steaua si etc.... Am jucat PES 2011 demo pe PC si mi-a intrecut cu mult asteptarile. Are desigur bug-uri ( unele extrem de enervante ) dar per total este un joc diferit fata de PES 2010 . Am jucat si FIFA 11 demo pe PC, sunt multe inbunatatiri, dar cred ca anul asta tot PES va domina PC-ul. Insa, FIFA 11 pe X360/PS3 din vizionat filmulete de gameplay pare foarte solid. Astept variantele full pe care le voi achizitiona ptr X360 si dupa aceea voi da un verdict ( strict al meu personal ) despre care joc este mai bun.

5. #105 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Doamne ce de certuri pe ultima pagina. Daca jocul era atat de bun, atunci toata lumea l-ar fi considerat macar un joc bun, iar cei care tot arunca cu noroi (mai bine spus, cel care arunca cu noroi) s-ar juca jocul lor perfect. Ambele jocuri sunt bune in acest an, fiecare a facut un pas inainte, doar ca avem preferinte diferite. Unii prefera BMW, altii prefera Mercedes, poate altii prefera Audi sau Volvo sau, de ce nu, Lexus. Asa si in cazul jocurilor, unii prefera Fifa, altii prefera PES, altii prefera Pure Football sau Fifa Street. Fiecare vede fotbalul in felul lui, fiecare vrea altceva de la un joc de fotbal. Cunosc oameni care considera Fifa Manager un joc excelent, mie mi se pare mediocru (asa cum il considera multi altii) si consider Football Manager cel mai bun joc de gen.

Incearca sa nu-i mai faci pe toti retarzi, nimeni nu te-a facut pe tine semi-analfabet, desi aveau motive sa o faca.
    Asta e concluzia ta? Vezi ca exprimarea mea a fost una generala si nu personala, daca unii se regasesc in ce am spus si se simt ofensati pt ca au nevoie de ajutor pt a juca un simplu joc de fotbal nu este vina mea. Eu am primit o mustrare din partea voastra pt atac la persoane, injurii( cred ca voi, "regentii" acestui forum nu prea aveti cunostinte de drept penal in legatura cu atacul la persoane, numai acolo il gasesiti definit, injuriile se lanseaza tot in mod personal, exceptie fac cazurile referitore la un popor sau o natie, aici nu e cazul, nu avem poporul jucatorilor de Fifa) drept pedeapsa pt exprimarea mea in forma bruta.

Sa-ti mai dau o veste, nu exista mai mult analfabet sau mai putin analfabet (gradele de comparatie), semi, cum spui tu, subtilitatile sunt greu de inteles chiar si pt multe persoane cu un bogat bagaj informational, iar cuvantul retard nu e o ofensa, mai cititi si voi prin dexul ala. Ne batem cu pumnul in piept ca putem diferentia o persoana alfabetizata de una nealfabetizata ( intelegi exprimarea, nu?) dar nu stim ce inseamna retard( starea unei persoane mai putin dezvoltata decat a altora). Sa fim seriosi, eu la asta am facut referire, daca nu poti sa faci un lucru cu acelasi rezultat decat cu ajutor iar alta persoana o face fara ajutor, pt mine acest fapt denota o slaba dezvoltare a aptitudinilor, inclusiv de gandire. Multumesc

Ps: sa nu faci greseala sa folosesti semi-destept, exista doar destept, nu exista mai putin sau mai destept, mai inteligent sau mai putin inteligent, daca erai stapan pe tine imi ziceai verde-n fata analfabet, cu directionare clara spre persoana mea si nu o scaldam ca la botez, intelegi?

Vezi ca unii oameni considera atacul la persoane egal cu defaimarea, si acest lucru este gresit, nu mai explic de ce pt ca ma lungesc mai mult decat am facut-o.

6. #106 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Nu stiu de ce atata cearta pt nimic,fiecare joaca ce vrea.Eu joc PES de cand aveam PS1,si asta o sa fac in continuare( abia astept sa-mi soseasca jocul ) nu ma intereseaza ce review a dat nu stiu ce site .Jocul de anul asta este f reusit, si nu ar trebuii sa ne pierdem timpul comparandu-l cu FIFA.

7. #107 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Asta e concluzia ta? Vezi ca exprimarea mea a fost una generala si nu personala, daca unii se regasesc in ce am spus si se simt ofensati pt ca au nevoie de ajutor pt a juca un simplu joc de fotbal nu este vina mea. Eu am primit o mustrare din partea voastra pt atac la persoane, injurii( cred ca voi, "regentii" acestui forum nu prea aveti cunostinte de drept penal in legatura cu atacul la persoane, numai acolo il gasesiti definit, injuriile se lanseaza tot in mod personal, exceptie fac cazurile referitore la un popor sau o natie, aici nu e cazul, nu avem poporul jucatorilor de Fifa) drept pedeapsa pt exprimarea mea in forma bruta.

Sa-ti mai dau o veste, nu exista mai mult analfabet sau mai putin analfabet (gradele de comparatie), semi, cum spui tu, subtilitatile sunt greu de inteles chiar si pt multe persoane cu un bogat bagaj informational, iar cuvantul retard nu e o ofensa, mai cititi si voi prin dexul ala. Ne batem cu pumnul in piept ca putem diferentia o persoana alfabetizata de una nealfabetizata ( intelegi exprimarea, nu?) dar nu stim ce inseamna retard( starea unei persoane mai putin dezvoltata decat a altora). Sa fim seriosi, eu la asta am facut referire, daca nu poti sa faci un lucru cu acelasi rezultat decat cu ajutor iar alta persoana o face fara ajutor, pt mine acest fapt denota o slaba dezvoltare a aptitudinilor, inclusiv de gandire. Multumesc

Ps: sa nu faci greseala sa folosesti semi-destept, exista doar destept, nu exista mai putin sau mai destept, mai inteligent sau mai putin inteligent, daca erai stapan pe tine imi ziceai verde-n fata analfabet, cu directionare clara spre persoana mea si nu o scaldam ca la botez, intelegi?

Vezi ca unii oameni considera atacul la persoane egal cu defaimarea, si acest lucru este gresit, nu mai explic de ce pt ca ma lungesc mai mult decat am facut-o.
    Sincer,nu ma pot abtine.
    Te rog frumos,sa cauti tu in dex cuvantul "SEMIANALFABET",ai si explicatie la intelesul acestui cuvant.
    Te rog nu face comentarii la adresa celor care muncesc pentru ca noi sa avem un loc special,cum este ConsoleGames.
    Cuvantul semianalfabet EXISTA.
    Sa sti ca multi care joaca fifa s-au simtit jigniti cand tu ai spus ca Fifa este un joc pentru retardati,asemenea afirmatii nu se fac,doar fiindca tu esti frustrat pe acest joc.
    Nu are rost sa ne certam pe tema unor jocuri,mai ales ca pe aia care le fac nici macar nu ii intereseaza.
    Cu bune si cu rele ambele jocuri au fani si critici.
    Salut,si tin sa anunt,ca acest post este ultimul din partea mea pe thread-ul PES 11,nu merita sa imi obosesc degetele pentru un joc care nu ma atrage.

8. #108 SP
    Member ramusg's Avatar
    Eu nu am spus ca nu exista SEMIANALFABET,doar ca nu exista SEMI-ANALFABET, cratima aia schimba cu totul forma cuvantului, daca gasiti cratima aia in dex sa-mi spuneti si mie, sa fac o cerere pt schimbarea modului de comparatie in limba neaosa,ca tot sunt eu un SEMI-ANALFABET. Pt ca un alfabetizat observa f repede folosirea cratimei in mod gresit, am pomenit de subtilitati si am vrut sa vad daca sesizeaza cineva dar putem sa credem ca a fost o greseala de tastare si nu avem motive pt al numi simianalfabet dintr-o mica eroare de tastare.

In alta ordine de idei, imi cer scuze in mod public pt afirmatia facuta de mine ( cea cu " jocul pt retarzi"), nu am vrut sa jignesc in mod direct pe nimeni de aici, ci doar sa subliniez intr-un mod poate nefericit abuzul de assisturi din acel joc. Din nou imi cer scuze si va rog sa ma iertati pt greseala mea. Multumesc

9. #109 SP
    Va certati degeaba. Mai bine sa lasam subtilitatile si sa ne bucuram de jocuri sau sa ne batem in ele.

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

10. #110 SP
    Junior Member andy's Avatar
    De unde cumparati voi PES 2011 ? Nu il gasesc in nici un magazin din Romania ... iese in Europa pe 30.09.2010. Ar trebui sa fie precomanda ceva, dar eu nu gasii nimic... doar FIFA11.

11. #111 SP
    incearca la baietii de pe forum.

12. #112 SP
    Member freezy's Avatar
    @andy, poti face precomanda la joc pe acest forum la sectiunea Bazar -> Console, thread-urile baietilor sunt puse la Sticky, nu ai cum sa nu le vezi.

13. #113 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Eu am vazut un francez din lista mea de prieteni ,care deja juca Pes 2011.Eu am dat precomanda dupa TheHut.

14. #114 SP
    Junior Member andy's Avatar
    shopto.net: Your Order has been dispatched!

15. #115 SP
    Member blondutzu's Avatar

16. #116 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Free PES 2011 update on Tuesday News - Page 1 | Eurogamer.net
    Konami will release a free update for Pro Evolution Soccer 2011 on Tuesday, 12th October.
    This will bring all game data up to date with the real-world, and add all football teams that have qualified for the Champions League to PES 2011's dedicated mode.

17. #117 SP
    Junior Member Ringoparker's Avatar
    Joc acest minunat simulator de pe vremea cand era pe consola si asteptai cu nerabdare cu putin noroc sa il gasesti si pe la noi. Nu m-a interesat niciodata comparatia cu jocul facut de EA, asa ca nu o sa incep nici acum. Cum spuneam joc Pes de pe vremea cand singura fata prezenta in joc era a lui Beckham, iar numele jucatorilor erau Barrack in loc de Ballack sau Reinaldo in loc de Ronaldo. Am fost fascinat de maestria cu care Konami se ocupa de partea cea mai importanta a jocului si anume gameplay-ul, lasand la final detalile tehnice cum ar fi meniul sau licentele. Eh, din pacate anul acesta este total invers.
    Am asteptat cu nerabdare acest joc, insa sunt dezamagit de modul in care se comporta. Intr-adevar, grafica este perfecta, Ai-ul jucatorilor este de asemenea fascinant, insa laudele se pot opri aici.
    Daca as vrea sa folosesc un cuvant ca sa descriu un duel intre 2-3 jucatori, ar fi pinball. Mingea sare ca si cum este desprinsa din vechiul "flipper", daca va aduceti aminte. Apoi este inadmisibil ca un jucator ca Pato, sa fie ajuns din urma, desi are in fata 10 metri de un jucator cum este spre exemplu, Sariegi, de la Pao. Acest nefericit incident intamplandu-se in 7/8 cazuri. Spre deosebire de game-ul de la PES 2010, acesta pare destul de neprofesionist facut, amintindu-mi de un Microsoft Soccer, de acum multi ani. Problema camerei se rezolva din ce am vazut, cu un programel, insa imaginea per ansamblu este ca baietii de la Konami au uitat pentru prima data de gameplay si s-au ocupat de altele.

18. #118 SP
    Member ramusg's Avatar
    Da , ai dreptate dar s-a intamplat ceva ciudat anul acesta, Fifa a copiat Pes-ul si invers. Cei care joaca Fifa lauda sistemul de joc care e mult mai realist cu mai putin assist din partea Ai-ului si multe ucruri ce erau deja in Pes, insa criticate de fanii Fifa, acum, spre stupoarea mea, toata lumea lauda Fifa pt noul gameplay( plus ca e plin de bug-uri) . Pes-ul a intors macazul si s-a axat pe grafica, animatii, sunet , meniu, cam tot ce se spunea ca era un plus pt seria Fifa. Nu credeti ca e cam ciudata situatia?

Jucatorii de Fifa ridica in slavi noul Fifa 11 tocmai pt calitatile ce se regaseau de f mult timp la Pes dar il criticau pe acesta tocmai datorita acestor calitati, curios.

19. #119 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Da , ai dreptate dar s-a intamplat ceva ciudat anul acesta, Fifa a copiat Pes-ul si invers. Cei care joaca Fifa lauda sistemul de joc care e mult mai realist cu mai putin assist din partea Ai-ului si multe ucruri ce erau deja in Pes, insa criticate de fanii Fifa, acum, spre stupoarea mea, toata lumea lauda Fifa pt noul gameplay( plus ca e plin de bug-uri) . Pes-ul a intors macazul si s-a axat pe grafica, animatii, sunet , meniu, cam tot ce se spunea ca era un plus pt seria Fifa. Nu credeti ca e cam ciudata situatia?

Jucatorii de Fifa ridica in slavi noul Fifa 11 tocmai pt calitatile ce se regaseau de f mult timp la Pes dar il criticau pe acesta tocmai datorita acestor calitati, curios.
    Ce grafica frate,ce animatii,ce sunete,ce meniu tu chiar nu te uiti la PES 11 ca sta prost si la gameplay sio la ce ai enumerat tu......Si iti pot spune un simplu NU,fifa nu a copiat gameplay-ul de la pes este cu totul altceva fata de pes.De buguri stai linistit nici pes nu este perfect se rezolva cu patchuri.Ha si inca ceva,a vazut Konami ca EA Sports ofera Ultimate Team gratis si s-au pus si ei sa faca un DLC free....OFFFFF THAT"S ALL

20. #120 SP
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Ce grafica frate,ce animatii,ce sunete,ce meniu tu chiar nu te uiti la PES 11 ca sta prost si la gameplay sio la ce ai enumerat tu......Si iti pot spune un simplu NU,fifa nu a copiat gameplay-ul de la pes este cu totul altceva fata de pes.De buguri stai linistit nici pes nu este perfect se rezolva cu patchuri.Ha si inca ceva,a vazut Konami ca EA Sports ofera Ultimate Team gratis si s-au pus si ei sa faca un DLC free....OFFFFF THAT"S ALL
    Bravo. M-am linistit, acum ca ne-ai zis...
    Credeam ca s-au copiat reciproc.
    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 11 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast