Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 29 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 565

Thread: E3 2010

1. #241 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Te-ai aprins ca un chibrit, iar diferenta de la bai la mai, este imensa, cel putin pentru mine. Acum ma scuzi, ma duc sa dau niste headshots in LBP si sa ma injur cu niste americani, ca doar na, mi-am permis sa jignesc acest joc, introducandu-l in categoria "Fun".

Invata sa nu mai fii atat cu nasul pe sus, pentru ca nu iti sta bine. Si nu in ultimul rand nu mai desconsidera atat de mult oamenii.
    Imi cer scuze daca am creat impresia ca as fi cu nasul pe sus (de multe ori pe forumuri mesajele sunt citite altfel decat a intentionat cel care le-a scris)
    Nu te-am desconsiderat niciodata, daca as face-o nu m-as mai chinui sa postez reply-uri. De multe ori nu sunt de acord cu ce spui si nu cred ca e mare branza daca spun si de ce.

2. #242 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Nu merge gt-u nici acum
    Innebunesc daca nu vad prezentarea la Rising in hd

3. #243 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Nu merge gt-u nici acum
    Innebunesc daca nu vad prezentarea la Rising in hd
    E3 - EA

4. #244 SP
    Junior Member Mitzage's Avatar

5. #245 SP
    Member andreivladp's Avatar
    sa nu-mi sariti la gat, dar toata treaba cu fostul "natal" se regaseste intr-o vorba: dati plebei circ si paine...cum spuneau si cei de mai sus, vrei sa faci ceva, iesi in lume...

6. #246 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Quote Originally Posted by andreivladp View Post
    sa nu-mi sariti la gat, dar toata treaba cu fostul "natal" se regaseste intr-o vorba: dati plebei circ si paine...cum spuneau si cei de mai sus, vrei sa faci ceva, iesi in lume...
    Ai dreptate dar kinect are potential, doar de jocuri mature are nevoie.

7. #247 SP
    Member andreivladp's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    Ai dreptate dar kinect are potential, doar de jocuri mature are nevoie.
    tot ce sper e sa nu fie ala viitorul gaming-ului, vezi jocul cu tigrul care mai degraba e un caine cu skin de felina

8. #248 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    In case you missed it...

9. #249 SP
    Member LeGenD's Avatar
    luati loc ca incepe

10. #250 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, Criterion se apuca de NFS... Vrea sa-l aduca "back to roots", cu Hot Pursuit, prin 6 Noiembrie

11. #251 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Ce fanboys PS3 sunt si EA astia...

12. #252 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    ce ma distreaza tipu cu lac pe unghii lol mai ales frecventa tremuriciului

13. #253 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post

14. #254 SP
    Admin MonkY's Avatar
    M-au zapacit astia de la EA cu cluburile lor... cred ca nici ei nu mai stiu cate servicii online au. Iar gunsclub vad ca iti ofera acces la beta si o arma... tare, nu ?

Anyway, sunt curios de MMA, care pare a fi bazat pe un engine de Fight Round... la care lucreaza de 3 ani... And you can become a star, too !

---------- Post added 15-06-2010 at 12:55 AM ----------

BTW, Dead Space 2 arata super... copiii aia infernali insa mi-au adus aminte de Dante's Inferno

15. #255 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    BTW, Dead Space 2 arata super... copiii aia infernali insa mi-au adus aminte de Dante's Inferno
    +1 :X

16. #256 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Sincer mie mi-a placut cum arata multiplayerul de la moh. Desi e aceasi reteta, eu am increderea ca multiplayerul lui medal of honor va iesi in fata turmei mai ales din cauza faptului ca dice a adunat si mai multa experienta de la battlefield si imi par mai conectati cu publicul(beta anyone?) decat cei de la iw sau tyarch. M-a distrat cum a raspuns DICE instantaneu la noul call of duty cu expansion packul din iarna. It's all about marketing pana acuma am ramas mai placut impresionat de medal of honor decat de black ops. Oh well better wait for the first reviews.

17. #257 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca arata bine Crysis 2 pe Xbox 360... n-am ce zice
    In plus, e si 3D (stereoscopic) by default...

18. #258 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Pe celelalte platforme va arata altfel?

19. #259 SP
    Member zNowkid's Avatar
    Deci unde anume preorder pentru a intra in beta ( Medal of Honor)?

20. #260 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    jocul care e prezentat acum e fain tare

my fail ca i-am uitat numele lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 29 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks