Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 29 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 ... LastLast
Results 461 to 480 of 565

Thread: E3 2010

1. #461 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Man la noi a venit VP-ul lui Ricitello in vizita si ne-a zis ca in industria asta a trecut criza.

2. #462 SP
    Member obidan's Avatar
    1. Nintendo
    2. MS
    3. Sony

Move-ul nu-mi place deloc, si pana nu vad un joc care m-ar interesa sustin ca e Wiimote on steroids. Killzone 3 mi-a placut, Twisted Metal la fel, si atat, pe mine m-au dezamagit sincer.

3. #463 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    PS. Cine a ridicat frate bolovanu de ies gandacii?
    Hahaha asta ma intrebam si eu. Nu mai imi pica bine cavia da dimneata.

4. #464 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    LOL. V-ati certat pana la trei dimineata. GG guys, keep it up. Eu m-am uitat la live show-ul de pe Gamespot si IGN pana la 4 dimineata, o groaza de demo-uri bune si inca doua zile de prezentari. Can't wait!

5. #465 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Cand Konami ? sau a fost ?

6. #466 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Cand Konami ? sau a fost ?
    Nu a fost ieri?

7. #467 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Peste o ora incepe Konami.

8. #468 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Konami e azi.

9. #469 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Konami cica e azi.

Cam slab la Sony, ma asteptam la mai mult ( ca la MS si Nintendo la care chiar mi-a placut).

10. #470 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Unde �l putem vedea?

11. #471 SP

12. #472 SP
    Member Mavone's Avatar
    Am văzut doar conferinţa de la Sony şi din c�te am �nţeles şi Nintendoul şi Microsoftul au fost pe-acolo. Dacă E3ul �nseamnă promovare tind să spun cu m�na pe inimă că they failed badly. A fost at�t de plictisitoare conferinţa, singura pată de culoare fiind blondinul ăla care am �nţeles că e un fel de fenomen. �n afară de asta, plictisitoare şi fără rost.

Moveul acela părea să aibă un lag grav şi tot ce pot să spun e că dacă aşa e E3 �mi pare bine că nu m-am chinuit niciodată să-ncerc să-l urmăresc.

No Agent, no L.A. Noire, Eight Days or anything else. Au băgat acel Twisted Metal care a părut singura chestie de promovare �n care, se observa că au investit ceva bani, �nsă pe mine unul m-a lăsat rece. Carmageddon is still King.

Failul şi mai mare mi s-a părut c�nd a apărut reprezentatul Electronic Arts şi a afirmat că Medal of Honor s-a născut pe PS2. Nu stau să comentez că Medal of Honorul nou arată mai mult a hibrid �ntre Modern Warfare şi Battlefield pentru că gusturile nu se discută �nsă asta e, strică o serie, dar măcar repară NFSul.

Colac peste pupăză pot să spun că am pierdut c�te minute am pierdut din viaţă urmărind acest fantastic spectacol.

13. #473 SP
    Member angellicus's Avatar
    Trebuie cont cred ca sa o poti vedea. Plus de iti bagi date reale pentru a iti face cont, iti da "sorry you are not eligible to view or download this content at this time"

14. #474 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    cum, cand, unde e konami?

15. #475 SP
    La mine a mers totul, nu mi-a dat nicio eroare.

---------- Post added 16-06-2010 at 12:46 PM ----------

Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    cum, cand, unde e konami?
    La E3 e Konami, azi, peste 13 minute punct zero zero.

16. #476 SP
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    La E3 e Konami
    Asta stiam si eu .

17. #477 SP
    Chiar nu mai exista nici un site de pe care sa vedem conferinta? Mie imi tot zice ca nu sunt eligible. Jesus

18. #478 SP
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    Asta stiam si eu .
    Poti face quote la tot ce am scris, nu numai la acea parte. Ti-am explicat politicos unde si la ce ora este conferinta Konami. In plus, ceva mai sus am pus si un link catre site-ul care va transmite conferinta de presa. Nu mai face pe suparatul si incearca sa intelegi putin. Multumesc.

19. #479 SP
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Poti face quote la tot ce am scris, nu numai la acea parte. Ti-am explicat politicos unde si la ce ora este conferinta Konami. In plus, ceva mai sus am pus si un link catre site-ul care va transmite conferinta de presa. Nu mai face pe suparatul si incearca sa intelegi putin. Multumesc.
    Nu sunt suparat , acum imi fac cont pe site.

20. #480 SP
    Pizzi ai reusit sa te loghezi? A inceput conferinta?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 29 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks