Man la noi a venit VP-ul lui Ricitello in vizita si ne-a zis ca in industria asta a trecut criza.
Man la noi a venit VP-ul lui Ricitello in vizita si ne-a zis ca in industria asta a trecut criza.
1. Nintendo
2. MS
3. Sony
Move-ul nu-mi place deloc, si pana nu vad un joc care m-ar interesa sustin ca e Wiimote on steroids. Killzone 3 mi-a placut, Twisted Metal la fel, si atat, pe mine m-au dezamagit sincer.
LOL. V-ati certat pana la trei dimineata.GG guys, keep it up. Eu m-am uitat la live show-ul de pe Gamespot si IGN pana la 4 dimineata, o groaza de demo-uri bune si inca doua zile de prezentari. Can't wait!
Konami cica e azi.
Cam slab la Sony, ma asteptam la mai mult ( ca la MS si Nintendo la care chiar mi-a placut).
Din cate am inteles pe Konami Digital Entertainment, Inc. : E3 2010
Am văzut doar conferinţa de la Sony şi din c�te am �nţeles şi Nintendoul şi Microsoftul au fost pe-acolo. Dacă E3ul �nseamnă promovare tind să spun cu m�na pe inimă că they failed badly. A fost at�t de plictisitoare conferinţa, singura pată de culoare fiind blondinul ăla care am �nţeles că e un fel de fenomen. �n afară de asta, plictisitoare şi fără rost.
Moveul acela părea să aibă un lag grav şi tot ce pot să spun e că dacă aşa e E3 �mi pare bine că nu m-am chinuit niciodată să-ncerc să-l urmăresc.
No Agent, no L.A. Noire, Eight Days or anything else. Au băgat acel Twisted Metal care a părut singura chestie de promovare �n care, se observa că au investit ceva bani, �nsă pe mine unul m-a lăsat rece. Carmageddon is still King.
Failul şi mai mare mi s-a părut c�nd a apărut reprezentatul Electronic Arts şi a afirmat că Medal of Honor s-a născut pe PS2. Nu stau să comentez că Medal of Honorul nou arată mai mult a hibrid �ntre Modern Warfare şi Battlefield pentru că gusturile nu se discută �nsă asta e, strică o serie, dar măcar repară NFSul.
Colac peste pupăză pot să spun că am pierdut c�te minute am pierdut din viaţă urmărind acest fantastic spectacol.![]()
Trebuie cont cred ca sa o poti vedea. Plus de iti bagi date reale pentru a iti face cont, iti da "sorry you are not eligible to view or download this content at this time"![]()
Chiar nu mai exista nici un site de pe care sa vedem conferinta? Mie imi tot zice ca nu sunt eligible. Jesus
Poti face quote la tot ce am scris, nu numai la acea parte. Ti-am explicat politicos unde si la ce ora este conferinta Konami. In plus, ceva mai sus am pus si un link catre site-ul care va transmite conferinta de presa. Nu mai face pe suparatul si incearca sa intelegi putin. Multumesc.
Bookmarks