eu o sa fiu un negrotei gen Franklin... pot sa va arat si, din ce am vazut in streams
LE.: Moi?
Eu imi iau Special Edition, sperand ca cele din urma sa iasa si collectors edition content ca dlc... nu am $ pentru collectors
Ca toata lumea, primesc mail de la Altex asnoapte. Cum ca jocul e in stoc. Dimineata sunt gen: "Bai stai putin, e in depozite la ei, alea alea, dar totusi, da sa sun." Sun eu la ora 9 dimineata, 9 si 2 minute cred ca era: "Va rugam sa asteptati, toti operatorii nostri sunt intr-o convorbire". Astept eu vreo 5-10 minute. Si dupa inchid. Sun pe la 10. Acelasi lucru. La ora 11 jumatate sun iar. Si imi raspunde unul. Cu o voce de om obosit, dar obosit rau. "Cu ce te pot ajuta bla bla". Zic eu: " Am o precomanda pentru un produs." la care tipul ofteaza si zice "GTA 5?". Deci na, cam asa e treaba, si-au facut-o cu mana lor, cred ca a sunat lumea toata ziua. In fine, mi-a confirmat precomanda, ajunge marti. Fuk yeah !
Parca incepe si la noi sa se cumpere soft, in special jocuri. E bine, poate producatorii isi mai arunca privirea si pe aici, am merita un store.
Man, la Altex nu mai puteti face precomanda. Deja scrie ''La comanda''. Am cam incurcat-o pana acum nu am facut precomanda nici macar la Standard Edition. La Altex am vazut ca nici Special Edition nu mai au. Cum ati facut rost de Special Edition de la Altex?
Trebuia sa dai precomanda cum a aparut...asa se face.Ei au un stoc si la precomenzi, iar daca ala s-a epuizat, papa.Trebuie sa faci precomanda cum apare.In orice caz incearca, daca esti din bucuresti, sa te duci luni la lansare poate prinzi ceva![]()
O sa mai aduca pe stoc doar standard...dar asta cred ca la vreo 2-3 saptamani dupa lansare...si eu am fost in aceeasi situatie cu AC3 si am gasit la noi pe forum editia limitata...bafta!!
Bookmarks