Eu veam vreo 3 salvari separate, oare am scapat?, mie frica sa mai intru sa nu-mi salveze si peste celelalte saveuri
Nici nu mai intru pana nu-si rezolva *****urile de patchuri si updateuri la social club ala al lor...D3 FTW!![]()
da, cel mai sigur nu intra pe online deloc. joaca story in sp ca e de jucat destul. oricum eu ma tem ca se va dovedi ca a fost prea mare hype-ul pentru online, in definitiv sunt 16 insi care isi dau in cap si isi fura masini unii altora si fac misiuni asemanatoare cu cele din sp. cat de distractiv sa fie asta pe termen lung?
Jjag72 - Twitch
deci online= alte misiuni solo in mare..
Misiuni solo daca nu ai cu cine sa le joci, dar cred ca toate misiunile (nu ma refer la deathmatch sau altele de gen) se pot face in 1-4 jucatori, multe din ele in 1-2. Si e indicat sa fie macar 2, ca sunt destul de buni inamicii si daca te omoara nu stiu daca mai poti repeta misiunea.
Eu am murit in cateva si nu le-am mai intalnit.
Am intrat in Closed Friend Session, am facut tot tutorialul care a mers perfect dupa care am dat Find New Session si pot sa va spun ca sunt acum intr-un playlist full de lume... give it a try
misiunile din online daca le faci cu alti jucatori ai cu 20% mai mult RP si cu 10% mai multi bani decat facandu-le solo. sau pe acolo nu stiu daca am retinut bine %
Mie imi tot apare de ieri (si azi) mesajul de gen "Failed to initialise ...." ?! de 2 zile tot incer sa intru in online si nu reusesc .... aceiasi eroare.
Astept sa se rezolve si apoi intru. M-am chinuit pentru 100% in SP si nu risc. Mai avem destule jocuri bune de bagat intre timp.![]()
La cursa aia am jucat numai cu Lamar in Closed Friend Session insa acum nu mai merge sa ma conectez sub nici o forma... cred ca au cazut din nou...
"DON'T DELETE YOUR GAME!!! I had the same problem and tried various things but like some of you, my last manual save was a looong time ago. I'm three missions away from the end so f*ck starting over. What I decided was to wait it out and in the process I leveled up most of my stats and robbed quite a few stores while also getting wasted a few times. I played a real world time of about two hours and then I get an in game phone call from Dave. The same call I got before this all happened. It basically reset itself and everything started working again. I can't guarantee it will work but my suggestion is to screw around in single player for a while, destroy stuff, drive, sneak and get murdered a few times and hope it works for you too. Patience is a virtue."
Asta spune un user de pe gtaforums, nici nu stiu ce sa mai zic. Imi vine sa rup discul in bucati.
Cum inchid voice chat-ul ? Mi-a urlat un borac in casti de mi-a spart timpanele.Fuc... squeakers
Bookmarks